NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A851SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A849S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Hus
Område: Arguineguín
Referanse: C833S
Pris: 850.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

PENT 3-ETASJES HUS MED PRIVAT BASSENG, STORE TERRASSEOMRÅDER OG HAVGLØTT I NEDRE DEL LOMA DOS.

Beskrivelse
Romslig og vakkert hus med havgløtt i blindgaten calle Datana i nederste del av Loma Dos, rett ved trappen som går ned til hvalrundkjøringen. Boligen ligger i et attraktivt og eksklusivt residensielt område. Ca 3 minutters gange ned til sentrum (ca 300 meter i avstand) hvor man finner dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek, skole, kommunehus mv.

Flere vakre strender i kort gangavstand; herunder den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble renovert for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen en liten halvtime. For den som liker å gå turer i fjellet, finnes det en rekke fjelløyper i nærheten med enkel adkomst. Perfekt beliggenhet!

Området som huset ligger i, er meget stille og fredelig og er helt fritt for gjennomfartstrafikk. Det ligger dessuten sydvendt, noe som betyr at eiendommen har meget gode solforhold.


Arealmål:

Per i dag måler huset de facto ca 358 m2 i konstruert overflate og tomten ca 220 m2. Oppmålt av arkitekt.

Eiendommen er registrert på følgende måte i Eiendomsregisteret: Garasje, første etasje og andre etasje. Garasje-etasjen består av garasje, maskinrom, rom for vanntank og søppelrom. Den opptar en konstruert overflate på 116.62 m2 og en nytteoverflate på 86,10 m2. Første etasje består av stue-spisestue, kjøkken, bod, gang og toalett og opptar en konstruert overflate på 57,58 m2 og en bruksoverflate på 45,90 m2. Andre etasje består av 3 soverom, bad, toalett og gang og opptar en konstruert overflate på 57,42 m2 og en nytteoverflate på 41,65 m2. Den har et privat terrasseområde på 120,72 m2 med basseng..

Distribusjonen av eiendommen er noe endret i forhold til eiendomsregisteret. Boligen selges som den er. Den bakre delen av tomten ble takbelagt for mange år tilbake og benyttes som oppholdsrom og kontor. Tak også over den ellers åpne spisestuedelen ute.


Innhold:

Huset er en del av en meget stor tomannsbolig, men gir følelsen av en enebolig pga dets størrelse og privatliv. Mur rundt uteområdet med glassbyggerstein på toppen mot naboen i øst og frostet glass med rustfrie spiler mot neste bebyggelse i vest. Trapp opp fra gateinvå til hovedetasjen. Inngang til garasjeetasjen gjennom inngangsdøren, alternativt gjennom den elektriske garasjeporten med fjernkontroll.

Det nymalte underetasjen inneholder følgende:

Plass for 3 biler.

Sofagruppe i den åpne delen. Skap og hylleløsninger. Vaskemaskin.

Fullt møblert TV-stue. Vindu med sjakt opp til terrassen (rist på terrasenivået). Spotlights i taket.

Soverom (dog ikke godkjent som sådan da det ligger i en kjelleretasje. Imidlertid har dette 3 rømningsveier; inngangsdøren, vindu ut til gang og vindu som leder til uteområdet oppe. Man må sørge for at risten lett kan løftes og ikke blokkeres av møbler eller lignende.) Dette rommet er innredet med en dobbeltseng, nattbordshyller og diverse oppbevaringsløsninger.

Langstrakt bad med dusj. Glassbyggerstein i øvre del. Lufteventiler.

Boder; 1 av dem har fått installert flere skap.

Maskin-og pumperom. Varmtvannstank.

Stort, langstrakt oppbevaringsområde innenfor teknisk rom.

Både innvendig og utvendig trapp opp til første etasje.Første etasje:

Særs romslig, sydvendt terrassedel med basseng som ble totalrenovert med ny membran høsten 2022. Ny pumpe i mai 223. Noe havutsikt fra uteområdet. Fint og åpent foran tomten da trappen ned mot sentrum ligger her. Det vil altså ikke bli bygd noe foran i fremtiden da området er eid av kommunen og er regulert til adkomst. Sol hele dagen.

Terrassen er innredet med en paviljong som beskytter sofagruppen i lys grå rottingstil mot solen. Diverse grønne palmer, hvite solsenger med tilhørende bord, utegrill og 2 solstoler som kan tiltes bakover etc. Spisebord og stoler i brun rotting. Spisestuedelen er altså takbelagt og det er lagt glassbyggerstein mot nabotomten. Markise i front. Store terrassedører inn mot det bakre hverdagsrommet og kontoret.

Første etasje innvendig inneholder: Stue og spisestue med store vinduer ut mot bassenget og det vakre terrasseområdet. Air condition. Separat, fullt utstyrt kjøkken med vindu ut mot terrassen. (Det som ikke kan ses på bildene er: integrert strykebrett). Nytt kjøleskap fra mai 2023. Gang med oppbevaringsplass. Bod under trappen. Bad med dusj. Oppholdsrom 2 som er møblert med en sofagruppe etc. og kontor med egen terrasseutgang. De to sistnevnte rommene er altså på bygd i etterkant, men for mange år tilbake. Den innvendige trappen fra underetasjen kommer opp hit.

Andre etasje:

Toppetasjen har 3 soverom. Hovedsoverommet, som har utsikt over terrassen nede samt havutsikt, er innredet med en dobbeltseng, sminkepult med speil over og hvit skyvedørsgarderobe. Air condition. Pen lysekrone i taket. Eget bad ensuite med dusj. Soverom 2 er smakfullt innredet med dobbeltseng, sminkepult med speil og diverse kommoder. Hvitt garderobeskap. Vakker lysekrone også her. AC. Utiskt over bassengområdet. Nok et bad med dusj som har adkomst fra gangen. Vindu. Utgang til et terrasseplatå på baksiden av eiendommen og lateralt som benyttes for klestørk m.v. (Dette utgjør taket på den utbygde delen nede. Ikke sikret med gelender.). Det tredje soverommet er møblert med dobbeltseng, 2 garderobeskap og air condition.


Eiendommen selges fullt møblert foruten personlige gjenstander og noen dekorasjonsartikler som tilhører megler.

Ingen felleskostnader.


Standard:

Meget god standard. Svært godt vedlikeholdt.

Byggeår: ca 2006.

Antydet overtakelse: våren 2024.


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.

ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 4
Antall bad: 4
Toalett: 0
M2 Tomt: 220
M2 konstruert: 358
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Privat
Heis: Nei
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Eiendomsskatt: 674 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design