NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A851SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A849S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Hus
Område: Arguineguín
Referanse: C827S
Pris: 495.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

VAKKERT UTSMYKKET ENEBOLIG MED 2 BOENHETER I ET FREDELIG OMRÅDE AV LOMA DOS. HAVUTSIKT. PARKERING.

Beskrivelse
Beliggenhet:

Eneboligen ligger meget attraktivt til i den østlige delen av Calle Nayra, Arguineguín. Tomten omkranser hele boligen. Meget gode solforhold. Havutsikt fra balkongen.

Kun 10 - 15 minutters gange til sentrum av fiskerlandsbyen. Her finner man blant annet dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek, skole, kommunehus mv. Flere vakre strender i kort gangavstand; herunder den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble renovert for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen ca en halvtime. For den som liker å gå turer i fjellet, finnes det en rekke fjellstier like i nærheten med enkel adkomst. Særs god beliggenhet i et fredelig, residensielt område.

Gratis parkering like utenfor boligen. Lite trafikkert, enveiskjørt gate.


Innhold:

Enkel trappeadkomst til utearealet gjennom en solid inngangsdør fra gatenivå eller gjennom bilporten noen meter lenger bort. Dør og port i hvit aluminium. Fra biloppstillingsplassen er det kun 2 trinn opp til hage-og terrasseområdet. Plass til å anlegge en rullestolrampe. Mesteparten av uteområdet som omkranser boligen er flislagt. Imidlertid er det et stort blomsterbed i front mot gaten, langs den ene siden og på baksiden av huset med eksotiske planter og trær som skaper en koselig atmosfære. Meget godt egnet for å ha hund. Vanningsanlegg.

I den bakre delen har eierne satt opp en hyggelig, takbelagt spisekrok med bord og benker i tre. Takrenne. Kjøleskap ute. Det er et rolig og privat område som også har blitt brukt som kontor.

Deler av terrassen foran stuen i front har også tak, samt en markiseduk for ekstra solbeskyttelse. Spisebord med 6 behagelige hagestoler er plassert her slik at man kan få litt skygge mens man inntar et bedre utemåltid. Det er murt opp vakre buer kant i kant med terrassen, noe som gir en herskapelig følelse. For de som ønsker ytterligere markiseløsninger, kan disse benyttes som ramme. Skyvedører i glass med aluminiumsmarkør i retning hovedinngangen. Fin utebelysning på terrassen når mørket senker seg. El-uttak. Bod med hyller under trappeoppgangen til andre etasje. Meget gode solforhold.

Adkomst til boligen både gjennom terrassedørene i front og inngangsdøren på siden.

Man kommer rett inn i det meget romslige oppholdsrommet fra begge inngangene. Store vindusflater gir mye lys inn i boligen. Pen utsikt over hagen. Stuen er møblert med 2 blå sofaer, sofabord, avlastningsbord og en seksjon.

Kjøkkenet er semi-separert fra stuen gjennom en vakker bue og er også meget lysrikt med to vinduer. Det har underskap og overskap i heltre og tilbyr følgende hvitevarer: Stålfarget kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin og stekeovn. Induksjon koketopp med 4 plater. Avtrekksvifte. Benkeplate og sokkel i sort og hvit granitt. Vannfilter.

Vaskerom innenfor kjøkkenet med vaskemaskin, utslagsvask og diverse oppbevarings-og hylleløsninger. Vegghengte skap. Varmtvannstank. Strykebrett. Lite vindu i øvre del. Fra vaskerommet kommer man rett ut i bakhagen. Lett tilgang til kjøkkenet herfra. Meget praktisk når man skal ha gjester over på middag.

Hovedetasjen har ellers to soverom og to bad. Master bedroom har ensuite bad med adkomst fra selve soverommet. Det største soverommet er innredet med to behagelige senger som er satt sammen, to nattbord, naturhvite garderobeskap langs hele veggen, kommode, kontorpult og hylleløsninger. Persienner for vinduene. Badet som er tilknyttet er flislagt med blåe veggfliser i marmormønster. Beige gulvfliser som ellers i boligen. Dobbeltvask med hvit, marmorert benkeplate. Speil langs hele veggen. Vindu for ekstra ventilasjon. God oppbevaringsplass under vaskene. WC-dusj. Dusjhjørne. Hvitt skap for håndduker etc.

Det andre soverommet vender mot hagen i front og har to herskapelige vinduer. Persienner. Rommet er møblert med en enkeltseng, gjesteseng, kontorpult med stol og garderobeskap og hylle.

Bad i gangen med lett tilgang både for de som benytter sistnevnte soverom og for gjester generelt. Baderommet er flislagt med nyanser av beige/grå/hvit på veggene. Badekar. Speil over vasken. Vindu. Kommode i gangen utenfor. Dersom noen ønsker å fjerne veggen mellom stuen og gangen for å få en enda mer åpen løsning, kan dette lett gjøres da det ikke er noen bærende konstruksjon.

ANDRE ETASJE har trappeadkomst utenfra ved biloppkjørselen. Det vil si at selv om huset juridisk sett er registrert som 1 enhet, er boligen de facto inndelt i 2 komplette, separate boenheter. Dette er en perfekt løsning når man får gjester på besøk og man ønsker ekstra privatliv eller om man vil leie ut. Eierne har leid ut i øvre etasje og de har ikke blitt sjenert av leietakerne eller omvendt.

Pent dekorert trapp med blomsterkrukker og figurer opp til toppetasjen. Praktisk skap ved inngangspartiet som er takbelagt. Utelys.

Lysrik gang med soverommet på høyre side. Dette er møblert med en dobbeltseng, 2 nattbord og garderobeskap med skyvedører langs hele veggen. Vegghengt flatskjerm TV. Vindu.

Kjøkkenet ligger til venstre i gangen og er naturlig avdelt fra stuen i en kjøkkenkrok. Innredningen med over-og underskap er av tre og følgende hvitevarer kjøpt i desember 2020 er med på kjøpet: Vaskemaskin, vitrokjeramisk koketopp med 3 plater, avtrekksvifte, stekeovn og et kjøleskap med frysedel også av nyere dato. Hvit hylle. Spisebord med stoler i tremateriale som matcher kjøkkeninnredningen. 2 store vinduer ut mot terrassen.

Praktisk bod med diverse hylleløsninger. Varmtvannstank. Mikrobølgeovn. Lite vindu. Hylle over døren for ytterligere oppbevaringsplass.

Badet er plassert rett ved siden av boden. Dette er flislagt i samme nyanser som gjestebadet nede. Baderommet er utstyrt med badekar, raindance dusjhode, WC-dusj, speil over vasken og diverse skap/kommoder. 2 pent buede vinduer i samme stil som ellers i huset.

Det vakre oppholdsrommet har en kontrastvegg i grå og er innredet med en blå sofa chaise longue, hvit seksjon med vitrineskap, stue-og avlastningsbord og TV-møbel med hylle over. Vegghengt flatskjerm også her. Det kommer mye lys inn i hverdagsrommet både gjennom vinduene i kjøkkenavdelingen og verandadørene. Sistnevnte tar deg ut til den romslige, langstrakte terrassen med vakker utsikt mot Atlanterhavet, fjellene og den pene bebyggelsen i området. Sol fra morgenen av og til langt utover ettermiddagen. Dette utearealet er møblert med et rundbord med tilhørende stoler, 2 solsenger og avlastningsbord. Mye gulvplass. Det er satt opp et stort skap i enden for ekstra oppbevaringsplass/redskapsbod. Flotte, hvite verandasøyler som skaper en majestetisk look. Tidligere leietakere har festet et grønt trekk til gelenderet for å hindre innsyn. Dette kan selvfølgelig fjernes eller skiftes ut.


Diverse info:

Pent listverk i taket i hele boligen. Meget forseggjort.

Lyse vegger jevnt over som gjør at huset virker større og lysere.

Pene gulvfliser i beige toner.

Downlights så og si i hele boligen

Høyhastighetsinternett med fiberkabel er installert. Kjøper må selv inngå avtale med en nettleverandør. Det finnes dessuten flere som tilbyr norske/utenlandske TV-kanaler.

Alarm. Kjøper må tegne eget abonnement om ønskelig.

Eiendommen selges møblert foruten personlige gjenstander og noen dekorasjonsgjenstander som tilhører megler.

Ingen felleskostnader.

Huset kan leies ut enten på korttid eller på langtid ettersom det ligger i et residensielt område.


Standard:

Byggeår: ca 1996.

God standard. Innflytningsklart.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.


ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 3
Toalett: 0
M2 Tomt: 361
M2 konstruert: 151
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Ja
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Nei
Heis: Nei
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Eiendomsskatt: 757 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design