NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A851SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A849S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Hus
Område: Arguineguín
Referanse: C811S
Pris: 1.090.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

UNIKT, ROMSLIG HUS AV HØY KVALITET MED PRIVAT, OPPVARMET POOL OG TERRASSE PÅ CA 156 M2. SENTRALT.

Beskrivelse
Førpris: 1.150.000 euro - Nå: 1.090.000 euro!

Dette ekstraordinære huset med herskapelig preg ligger i blindgaten calle Datana i nederste del av Loma Dos, rett ved trappen som går ned til hvalrundkjøringen. Boligen ligger i et attraktivt og eksklusivt residensielt område. Ca 3 minutters gange ned til sentrum (ca 300 meter i avstand) hvor man finner dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek, skole, kommunehus mv. Flere vakre strender i kort gangavstand; herunder den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble renovert for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen en liten halvtime. For den som liker å gå turer i fjellet, finnes det en rekke fjelløyper i nærheten med enkel adkomst. Perfekt beliggenhet!

Området som huset ligger i, er meget stille og fredelig og er helt fritt for gjennomfartstrafikk. Det ligger dessuten sydvendt, noe som betyr at eiendommen har meget gode solforhold.


Arealmål:

Per i dag måler huset de facto ca 393,77 m2 i konstruert overflate og tomten ca 245,82 m2. Oppmålt av ingeniør.

Eiendommen er imidlertid registrert på følgende måte i Eiendomsregisteret: Garasje(kjeller): 116,62 m2. Hovedetasje: 57,58 m2. Toppetasje: 57,42 m2. (Mål oppgitt i konstruert overflate). Huset er registrert i Eiendomsregisteret med 3 soverom. Hage: 126,09 m2.

Konstruerte tilbygg er satt opp for over 5 år siden. Kommunen kan ikke kreve riving/gi sanksjoner for ekstra kvadratmeter så lenge konstruksjonen forblir slik som den er i dag.


Innhold:

Huset er en del av en meget stor tomannsbolig, men gir følelsen av en enebolig pga dets størrelse og privatliv. Mur rundt uteområdet med glassbyggerstein på toppen mot naboen i vest og mot neste bebyggelse i øst. Mange planter skjermer terrasseområdet mot innsyn fra gaten under.

Trapp opp fra gateinvå til hovedetasjen. Inngang til kjelleretasje og garasje gjennom inngangsdøren, alternativt gjennom den elektriske garasjeporten med fjernkontroll.

Underetasjen (innredet som en egen leilighet):

Plass for 2 biler. Spileadskillelses-systemet foran forstuen er vegghengslet og kan stilles parallelt med veggen for å få plass til bil nummer 2.

Nye fliser av høy kvalitet i garasjedelen.

Møblert forstue.

Glassdør inn til den herskapelige kjellerstuen som sikrer godt med lys inn. Hvite, blanke gulvfliser i carrara marmor og hvite vegger reflekterer sollyset utenifra.

Kjellerstuen har enorme flater og kan møbleres med flere sittegrupperinger etter ønske og behov.

Det er satt inn et kjøkken i denne etasjen også (med vaskemaskin integrert under benk) samt at eier har innredet 1 av rommene til soverom (ikke godkjent som sådan).

Bad/WC,

Ellers er det store bodområder i kjelleretasjen samt maskinrom til bassenget. Sistnevnte er så godt isolert at rommet er lydtett.

Spesialdører fraktet fra Norge.

Ventilasjonssystem i taket som bringer naturlig luft inn og ut av underetasjen. Reguleres elektronisk. Integrerte LED downlights.

Hovedetasjen:

Særs romslig, sydvendt terrassedel med oppvarmet basseng. Utedusj ved relaxområdet. Noen havgløtt fra terrassedelen. Fin, åpen utsikt. Pen bebyggelse i området. Foran terrassen, hvor trappen går ned til sentrum, er det helt fritt for bebyggelse. Dette området vil forbli åpent ettersom det er eid av kommunen og skal brukes til adkomst ned til sentrum. Sol fra morgen til kveld.

Terrassen er innredet med en paviljong som beskytter sofagruppen mot solen, diverse pene, fargerike planter, solsenger, parasoll, utegrill, spisestuegruppe og sofagruppe i rottingstil etc. Pergola i hvitmalt tre med markiseduk samt markise som sveives ut. Perfekt terrasse for å holde selskap. Meget romslig og privat. En rekke planter skjermer mot innsyn.

En rekke utelamper i LED samt pene, sorte lyktestolper fra Italia av slitesterkt materiale med 25 års garanti fra kjøp.

Automatisk vanningsanlegg.

Inngang til husets hovedetasje gjennom den opprinnelige inngangsdøren og gjennom tilbygget som nå er innredet som kontor.

Denne etasjen inneholder: Stue og spisestue med store vinduer ut mot bassenget og det vakre terrasseområdet. Separat, fullt utstyrt kjøkken med vindu ut mot terrassen. Bod under trappen. Bad med dusj. Soverom (ikke godkjent som sådan). Kontor med egen terrasseutgang. De to sistnevnte rommene er bygd på i etterkant.

For den som ønsker et enda større stueområde, kan man lett rive veggene inn mot kjøkkenet (lettvegger) og sette kjøkkenet i det rommet som per tiden anvendes som kontor. Man kan da velge om man vil ha kjøkkenet helt separat eller semi-separert. Dersom noen har behov for dette, vennligst kontakt megler og vi ser på løsningene for å få det tegnet og prosjektert før overtakelse.

Andre etasje:

Toppetasjen har 3 soverom; 1 av disse blir per idag benyttet til walk-in garderobe. Hovedsoverommet, som har utsikt over terrassen nede og noen havgløtt, er innredet med en dobbeltseng og har eget bad ensuite med dusj. Samme type utsikt fra rommet som benyttes som garderobe. Soverom 3 er innredet med køyseseng og kontorpult. Nok et bad med dusj som har adkomst fra gangen. Utgang til et terrasseplatå på baksiden av eiendommen og lateralt i samme etasje som benyttes for klestørk m.v.

Loft.

Eiendommen selges med fast inventar og i utgangspunktet umøblert. Dersom noen ønsker møblene, ta kontakt med megler for å se på løsninger/alternativer rundt dette.

Preinstallasjon for air condition.

Nytt alarmsystem med kameraer i hele huset. Direkte varsling til politiet og Prosegur sin alarmstasjon. Kjøper må tegne eget abonnement.

Ingen felleskostnader.


Standard:

Meget god standard. Svært godt vedlikeholdt.

Byggeår: ca 2006.


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 5
Antall bad: 4
Toalett: 0
M2 Tomt: 246
M2 konstruert: 394
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Privat
Heis: Nei
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Nei
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Eiendomsskatt: 674 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design