NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A712A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V711A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Område
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Hus
Område: Arguineguín
Referanse: V711A
Pris: 679.000 €
Beskrivelse

Klikk her for flere bilder

FLOTT TOMANNSBOLIG I LOMA DOS PÅ OVER TRE ETASJER MED PRIVAT BASSENG.

Det romslige huset ble bygd i 2000 og renovert i 2014. Badene ble fornyet og utstyrt med moderne dusjer, huset ble malt på nytt, terrassen foran stuen ble innglasert, etc.

Huset har god plass med 5 soverom, 2 stuer og et romslig kjøkken. Flere terrasseområder hvor du kan sole deg og nyte utsikten med et glass vin. Terrassen på baksiden har skygge om det blir for mye sol. Huset har også en balkong og en takterrasse.

Ved siden av inngangen til eiendommen har du garasjen (ca. 20 m²) med plass til en bil. Like ved har du en trapp som fører deg til hovedinngangen. Her er den første terrassen med en del skygge. I denne etasjen har du stuen sammen med det åpne kjøkkenet. Fra stuen kommer du gjennom en skyveglassdør til terrassen med overbygg og glass-gardiner. De enkelte elementene kan skyves til siden for å åpnes helt, slik at du kan velge mellom en åpen terrasse eller en vinterhage. Det er også en utgang til gjennom en annen sidedør. Det er et toalett i denne etasjen. Under garasjen er det også en bod på cirka 20 m².


I øverste etasje finner man hovedsoverommet med eget bad og balkong. Her er det plass til to store garderobeskap. Dette soverommet har AC. De 2 andre soverommene i denne etasjen deler bad. Herfra går det en trapp opp til takterrassen.

I kjelleren er det en stue og 2 soverom, ett med utgang til terrassen. Dette rommet brukes for tiden som kontor. Her finnes også et bad, et vaskerom og en bod med fryser, vinskap osv. 
Eier har bygd et skap under trappene for ekstra lagringsplass.

I denne etasjen ligger svømmebassenget på nesten 22 m².

Huset er i god stand og du kan flytte rett inn.

Selges delvis møblert.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 5
Antall bad: 3
Toalett: 1
M2 Tomt:
M2 konstruert: 164
Møblert: Nei
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Ja
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design