NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A851SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A849S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Dupleks
Område: Puerto Rico
Referanse: D822S
Pris: 275.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

RENOVERT REKKEHUS MED VAKKER HAVUTSIKT, 3 SOVEROM OG 2 BAD I GUANABARA PARK. OPPVARMET BASSENG.

Beskrivelse
NB! Oppgitte felleskostnader på 320 euro i måneden, vil gå ned i mars 2025 til 210 euro i måneden, med mindre sameiet bestemmer med flertall i sameiemøte.

Beliggenhet:

Eiendommen ligger i det populære komplekset Guanabara Park i Nydalen av Puerto Rico. Trapper ned fra hovedinngangen.

Boligen ligger i første linje av komplekset uten forstyrrende konstruksjon i front. Hjørneenhet.

Foran rekkehuset er det et åpent fellesområde. Det er en uformell avtale med naboene om at eierne kan bruke den delen som er foran deres eiendom til å sette ut bord og stoler etc. Dette er et populært bespisningsområde når eierne har gjester på besøk ettersom det er et perfekt sted for å nyte solnedgangen når dagen går over til kveld.

Nydalen er kjent for sin rolige og fredfulle atmosfære. Her er det også en park med billedskjønn natur; perfekt for å lese en bok eller simpelthen å nyte stillheten.

Gangavstand ned til havnen, stranden og Puerto Rico sentrum med alle dets fasiliteter.

Det er et kjøpesenter i området som tilbyr et supermarked med godt utvalg og flere prestisjefylte restauranter. Ellers har man flere kjøpersenter innen gangavstand i Puerto Rico sentrum.

Komplekset er nært fjellene og de populære fjellstiene.Registerdetaljer:

Rekkehuset er egentlig 2 leiligheter som er slått sammen til 1 enhet med en innvendig trapp. Det er altså registrert i eiendomsregisteret som 2 leiligheter (med 1 soverom og 1 bad hver). Eiendommen anses også som 2 enheter overfor sameiet.


Første etasje:

Inngang gjennom den flotte terrassen med havutsikt. Uteområdet er romslig og det er både plass for et spisebord og en sofagruppe. Stort, åpen fellesormåde foran. Nye horisontale og vertikale markiser. Den vertifkale markisen i front av hovedterrassen har et transparent midtfelt slik at man kan nye den fine utsikten selv om den er sveivet ned.

Oppholdsrommet er innredet i basefargene sort, grå og beige/brun. Lyse kjeramikkfliser i treimitasjon på gulvet. Hvitmalte vegger som får rommet til å se rent og romslig ut. Terrassedørene og vinduene på siden sørger for at mye dagslys kommer inn i stueområdet. Flyttbar aircondition. Sort skinnsofa som kan forlenges ved å trekke i hendelen. Grå stoffsofa mot kjøkkenet. TV-møbel og diverse bord.

Det moderne kjøkkenet ligger rett i bakkant av stuen (åpen løsning). Dette dekker praktisk talt hele veggen, foruten trappeoppgangen. Hvite kjøkkendører i høyglans, noen har dessuten glassdører med lys i. Kromfargede hvitevarer som feks oppvaskmaskin, ovn, avtrekksvifte, mikrobølgeovn og kjøleskap med frysedel. Moderne dørhåndtak i samme farge. Beige benkeplate. Praktisk dekorvegg i steinmønster i rød/beige som er lett å holde ren. Mye lagringsplass i kjøkkenet generelt og stor plass for å lage mat. Downlights i taket.

Ved siden av kjøkkenet er det et soverom. Rommet er per tiden brukt til kontor. Skyvevindu med havutsikt. Takvifte. Beige gulvfliser og hvite vegger. Veldig lett å innrede/dekorere.

Eierne har for få år tilbake bygd et praktisk bad ensuite i tilknytning til dette rommet. Badet er innredet med moderne møblement i hvit høyglans; skuffer under vasken og høyskap. Speil. Varmtvannstank. Romslig dusj. Hvite, blanke fliser på veggene og beigetoner på gulvet.

Første og andre etasje er forbundet med en spesialtilpasset, komfortabel trapp i dyrt og sjeldent tremateriale (rød eik). I øvre etasje er det en ytterdør ut til fellesområdet på dette nivået (sikkerhetsdør). Speilgarderobeskap med skyvedører, oppbevaringsskap med vaskemaskin og varmtvannstank (skjult i skapet ved badet.)

Badet er flislagt i hvitt, samme farge som baderomsmøblene. Hjørnedusjkabinett med glassdører. Speil med downlights samt samme type lys i taket. Vindu for ekstra lys og ventilasjon. Rød/beige dekorasjonsstein på deler av veggen(e) som matcher kjøkkenveggen nede. Dette skaper en sprek kontrast til det ellers hvite baderommet.

Soverom 1 oppe har en hvit dobbeltseng med ekstra lagringsplass. Takvifte. Beige gulvfliser. Hvite vegger. 1 kontrastvegg i leopardmønster og leopardmønstrede gardiner. Hvite soltette gardiner. Flyttbar aircondition. Dette rommet har egen balkong med vakker utsikt over Atlanterhavet. Her er det sol fra sen morgen til sen ettermiddag/kveld, beroende på årstiden. Nye markiser (vertikale og horisontale). Det ble lagt nye fliser på balkongen for få år tilbake.

Soverom 2 oppe er også møblert med en hvit dobbeltseng med ekstra lagringskapasitet. Innebygde garderobeskap med speildører. Basefargene er hvit, beige og grå. Skyvevindu. Flyttbart luftkjølingsanlegg.


Eiendommen ble pusset opp i 2015 og har blitt kontinuerlig enovert og godt vedlikeholdt siden.

Inventaret er inkludert i kjøpesummen.


Komplekset:

Komplekset er godt vedlikeholdt og bassengområdet er nylig oppusset. Oppvarmet basseng i vintermånedene.

Fiber i anlegget slik at alle eierne kan tegne eget abonnement på superraskt bredbånd og norsk TV i høy kvalitet om ønskelig.

Per tiden har sameiet et veldig aktivt multinasjonalt styre som har som mål å skape en god atmosfære mellom naboene samt å påse at anlegget holdes i god stand.Parkering:

Eierne av leilighetene/rekkehuset har en privat garasjeplass samt en bod i komplekset ved siden av; Inagua. Disse selges for tilsammen 20.000 € (kommer i tillegg til prisen oppgitt i annonsen). Det betales ca 30 € ekstra i felleskostnader til sameiet i Inagua for disse objektene. Ettersom det ikke finnes noen garasjeplasser i Guanabara park, vil dette uten tvil øke den totale verdien av eiendommen(e).


Dette er en unik mulighet og eiendommen er vel verdt et besøk ettersom det er meget få objekter med 3 soverom i Puerto Rico-området.

Det må også tilføyes at det har blitt solgt enkeltenheter i anlegget for over 200.000 euro. I dette tilfellet blir hver enhet solgt for kun 137.500 euro! Dersom en familie eller et vennpar kjøper, kan man fysisk dele av til 2 enheter igjen om ønskelig ettersom dette er i tråd med hvordan det er registrert i eiendomsregisteret.

Det er lov med utleie i Guanabara park, både på korttid og på langtid. Ferieboliglisens må anskaffes ved korttidsutleie som skal formidles i turistkanaler.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til turistformål - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 konstruert: 74
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Nei
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 320 €
Eiendomsskatt: 302 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til
spesielle vilkår/
begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design