NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A851SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A849S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Dupleks
Område: Arguineguín
Referanse: D824S
Pris: 420.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

ROMSLIG HJØRNEHUS I LOMA DOS. HAVUTSIKT. STORT UTEOMRÅDE. TAKTERRASSE. GARASJE. INGEN FELLESUTGIFTER

Beskrivelse
Beliggenhet:

Rekkehuset ligger fint til på en høyde i Loma Dos, nærmere bestemt i Avenida de Mencey. Kun 1 tilgrensende nabo. Ettersom huset ligger på et hjørne, har det ekstra vinduer og er således mer lysrikt samt at terrassearealene er mye større enn normalt. Vakker utsikt over Atlanterhavet.

Ca 15 minutters gange til Arguineguín sentrum. Her finner man alt det man møtte behøve under oppholdet på Gran Canaria; - dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek, skole, kommunehus mv. Flere vakre strender i kort gangavstand; herunder den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble renovert for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen en liten halvtime. For den som liker å gå turer i fjellet, finnes det en rekke fjelløyper like i nærheten med enkel adkomst. Meget god beliggenhet i et fredelig, residensielt område.


Innhold:

Direkte adkomst fra Avenida de Mencey ned til kjelleren via rampe og rett inn til husets hovedinngang (kun tre lave trinn opp). Også direkte adkomst til lateral terrasse.

Huset er hvitmalt utvendig og er delikat dekorert med naturstein. Hvite, regulerbare skodder i aluminium for vinduer og terrassedører virker både som solskydd og som et ekstra sikkerhetselement.

Separasjonsmurer og tomtegrense er også belagt med vakker naturstein.


Underetasjen:

Meget romslig kjeller som benyttes både som garasje, verksted og bod. Elektrisk garasjeport med fjernkontroll. Diverse hyller og skap for oppbevaring. Tørketrommel. Komplett bad med dusj. Vindu.

Ved rampen ned til kjelleretasjen er vannmåler og stoppekrane plassert i et hvitt aluminiumsskap med god dybde. Ekstra lagringsplass. Kan låses.


Første etasje:

Hvit, låsbar aluminiumsport inn til inngangspartiet av eiendommen. Adkomstarealet er flislagt i terrakottafarge slik som resten av terrasseområdene rundt huset. Også låsbar port i front av det laterale uteområdet.

Gråmalte vegger og beige gulvfliser inne i hovedetasjen.

Når man entrer huset gjennom den solide sikkerhetsdøren, kommer man rett inn i en liten gang. I front av denne finner man et pent og praktisk toalett med lys beige mosaikkfliser og stilig, rundt speil med LED-lys over vasken. Ventilasjon.

Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Først ankommer man kjøkkenavdelingen. Denne er lys og romslig og har en beige innredning med over-og underskap. Benkeplate og frokostbar i sort stein med blank overflate. Hvitevarer: Stekovn, mikrobølgeovn, vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater, avtrekksvifte, oppvaskmaskin og stort kjøleskap med frysedel. Låsbart vindu med aluminiumsmarkør. Alle vinduer og terrassedører er av samme materiale.

Rundt spisestuebord med moderne, grå stoler. (Disse brukes også til frokostbaren.) Vegghengte vitrineskap over.

Solid sikkerhetsdør ut mot den laterale terrassen ved frokostbaren.

Stuen er innredet med en grå, roterbar godstol med fotskammel. (En ekstra stol av samme type er plassert i vinterhagen.) Romslig, komfortabel L-sofa med nakkestøtte av høy kvalitet (samme farge). Denne kan dras ut og benyttes som sovesofa. Stue-og avlastningsbord med glassplate. Hvitt, tredelt TV-skap i høyglans under trappen. Air condition.

Fra sofadelen har man direkte utgang til en takbelagt vinterhage med terrassedører i front og laterale vinduer. (Aluminiumskonstruksjon). Dette tilbygget ble satt opp av tidligere eier for mange år siden og må således anses konsolidert. Vinterhagen er innredet med en stor, L-formet rottingsofa i beige/brun og tilhørende bord. Hvit seksjon med vitrineskap. Den andre godstolen er plassert her. Denne har også egen fotskammel.

Direkte utgang herfra til et gigantisk uteareale man bare kan drømme om! Delen foran vinterhagen har en relativ kvadratisk form og er således meget lett å møblere samtidig som man har rikelig med fri passasje. Terrassen på denne siden er innredet med et spisebord i brun rottingstil med tilhørende stoler, 2 solsenger og diverse dekorasjon. Integrert benk. Fine bedd med hvit dekorstein. Utegrill. Putekasse.

Den laterale delen av terrassen er møblert med 2 grupperinger av 2 sorte solstoler med høy rygg og tilhørende bord. Havutsikt fra delen ved garasjenedkjørselen. Stort, hvitt oppbevaringsskap i aluminium hvor kjøleskap med frysedel, vaskemaskin og vaskeutstyr er plassert. Låsbart.

Sol fra morgen til kveld på terrassen.


Andre etasje:

Trapp i marmorstein opp til romslig fordelingsgang med kommode og speil.

Soverom 1 ligger mot nordøst og er møblert med to elektriske heve-/senkesenger som står inntil hverandre, med nattbord på hver side og innebygd garderobeskap. Hvite vegger. Air condition. Privat balkong med havgløtt. Gode luftemuligheter. Solskjerming foran terrassedøren.

Badet ligger mellom soverommene og er flislagt i beige toner. God størrelse. Det er innredet med badekar, bidet, et hvitt baderomsmøbel med speil over og integrerte lys. 2 vinduer på badet med regulerbare aluminiumsskodder. Perfekt for ekstra ventilasjon ved behov.

Soverom 2 ligger mot sørvest. Det er malt i grått og er møblert med en moderne dobbeltseng i hvit høyglans med lagring under, tilhørende nattbord, matchende kommoder og innebygde garderobeskap med safe. 2 vinduer og terrassedør med roterende aluminiumsskodder. Om man setter opp døren og vinduene, får man godt med gjennomtrekk av den behagelige sjøbrisen. Balkongen som tilhører dette soverommet har en fantastisk havutsikt. Flott utsikt over terrassen på nedre del også.


Takterrassen:

Takterrassen er romslig og tilbyr 360 graders utsikt over fjellene, Arguineguín og havet. Billedskjønn havutsikt som minner om et maleri. Toppterrassen er innredet med 4 sorte solstoler med høy rygg og et sort rundbord. Dypt skap med aluminiumsdør hvor safen er plassert. Muligheter for lagring av stoler og puter. Moderne glassgelender i front.


Deler av konstruksjonen er større enn det som figurerer i eiendomsregisteret. Feks er den reelle størrelsen av kjelleren og takterrassen større enn det som er registrert.

Arealmål innskrevet i eiendomsregisteret i Mogán:

..Det består av kjeller og to etasjer over bakkenivå. Tomten måler 205 m2. Kjelleren har en konstruert overflate på 33,41 m2. Første etasje har en konstruert overflate på 39,36 m2 + terrasse på 14,10 m2. Andre etasje måler 40,14 m2 i konstruert overflate. Takterrasse på 10,27 m2. Parkeringssone på 19,06 m2. Adkomst og murer opptar en overflate på 21,10 m2. Og hagen, i bakre del og lateralt, opptar en overflate på 111,38 m2....


Tilleggsinfo:

Ingen fellesutgifter!

Alarm med kameraovervåking fra Prosegur. Eget abonnement må tegnes av kjøper.

Boligen selges møblert og utstyrt, foruten personlige gjenstander.

I garasjen er det kun hyller og skap (fast inventar) samt en tørketrommel som er inkludert.


Ønsket overtakelse: I begynnelsen av november 2023.


Standard:

God standard. Byggeår: Ca 2000.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 2
Toalett: 1
M2 Tomt: 205
M2 konstruert: 130
Eiendommens stand: Innflytningsklar
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Nei
Heis: Nei
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Eiendomsskatt: 590 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design