NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A735S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A734S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Lekkert og romslig uteområde
Moderne inngangsparti
Trapp opp til taket
Vedlikeholdsfritt komposittmateriale
Takterrasse (ikke registrert i skjøtet)
Romslig solingsområde med dusj
Kunstgress
Ved solnedgang
Åpen stue og kjøkken-løsning
Romslig bad med stor dusj og dobbetlvask
Moderne interiør. Lyssjakter i taket.
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 3 med eget bad
Bad i direkte tilknytning til 1 av soverommene
Felles svømmebasseng
Område
Video
Kart
Playa del Ingles er uten tvil det største og mest besøkte feriestedet på Gran Canaria.

Her finnes alt man måtte behøve: Supermarkeder, restauranter, et hav av utesteder, casino, flere kjøpesenter, apotek, legesenter etc. Stedet tilbyr en rekke ulike aktiviteter for folk i alle aldre, det være seg minigolf, tennis, dykking, vannscooter, fallskjermhopping e.l.

På kvelds-og nattestid kan man besøke en av byens flere danserestauranter, barer og diskoteker.

For den solglade anbefales det å besøke den kilometerlange sandstranden, med dens egenartige sanddyner, og spasere langs stranden til fyrtårnet i Maspalomas.

Landskapet i Playa del Inglés er temmelig flatt og er perfekt for turgåing/sykling. Det er altså lettvindt å ta seg inn til sentrum dersom man ønsker å bo i stille og rolige omgivelser i byens utkantstrøk.
Type eiendom: Bungalow
Område: Playa del Inglés
Referanse: B703S
Pris: 625.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

UNIK, TOTALRENOVERT BUNGALOW MED PRIVAT HAGE PÅ 3 SIDER OG TAKTERRASSE I SENTRUM AV PLAYA DEL INGLÉS

 

Hele bildeserien kan ses her:

 http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6351

 

Beliggenhet

Bungalowen har en fantastisk beliggenhet i komplekset Club 14 i Avenida de Gran Canaria. Kun ca 5 minutter å gå til strandpromenaden. Det er en rekke supermarkeder og restauranter i kort gangavstand. Buss-og taxistopp rett ved siden av. Apotek og lege i umiddelbar nærhet. Alle typer aktiviteter og fasiliter i området.

Komplekset er stille og rolig og eiendommen har egen inngang fra gaten. Vanlig inngangsdør og dør for innkjøring av bil. De eksisterende dørene mot gaten skal skiftes ut for selgers regning.

 

Adkomst

Ca 25 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Innhold

Eiendommen er totalrenovert og har et fantastisk uteområde på bungalowens 3 sider, dekt med kunstgress av høy kvalitet. Deler av uteområdet er dessuten belagt med vedlikeholdsfritt komposittmateriale. Pene, hvite pyntestener på diverse steder av tomten og fargerike blomsterbedd med ulike typer planter og palmer.  LED-lys. Meget gode solforhold både i fra hagen nede og i fra taket.

Nåværende eier har laget aluminniumstrapp opp til taket med intensjon om å benytte denne som en takterrasse. (Ikke registrert i skjøtet.) Det er lagt kunstgress også her og det er installert en dusj. Chillout-sone med balinesisk-inspirert seng og palmer. Frostet glassvegg mot gaten for å skjerme for innsyn. Herfra kan man beundre fantastiske, fargerike solnedganger og det er sol hele dagen.

Hovedinngangen til selve bungalowen tilbyr et moderne inngangsparti med 90 graders brune bjelker. Dekorative bedd med banantrær og stein i front. Ny solid sikkerhetsdør

Åpen løsning for stue og kjøkken. Frostet glass. Stor lyssjakt. Moderne, kromfargede bjelker. Store downlight i taket. Nymalte, lyse vegger og nytt grålig laminatgulv. Nytt sikringsskap. Rikelig med elektriske støpsler.  Oppholdsrommet har en rektangulær form og har direkte utgang til hagen gjennom de nye terrassedørene med hvit, vedlikeholdsfri aluminiumsramme.

Alle innvendige dører er nye.

Til venstre i gangen kommer man til det største badet. Dette fungerer både som gjestebad og bad til 2 av soverommene. Badet er lyst og romslig og har lyssjakter i taket. Store downlights. Dusjen er av meget god størrelse. Raindance. Gråe fliser som dekorvegg i kontrast til de ellers hvite veggene. Hengende toalett som er lett å gjøre rent. Dobbeltvask med stort speil. Alt av inventaret er nytt. Pene, moderne baderomsmøbler i grått med skuffer.

De 3 soverommene ligger på rekke og rad i gangen. Alle har hvite vegger, rikelig med kontaktstøpsler og store downlights i taket. 2 av dem har terrassedører ut mot hagen og 1 har vindu ut mot hagen. Vindu og dører i vedlikeholdsfri aluminiumsramme i fargen hvit. Kromfargede bjelker i moderne stil. Ett av soverommene har en suite bad i samme stil som det andre baderommet. Dusj. Grått baderomsmøbel med speil over. Vindu.

Eiendommen selges umøblert.

Bungalowen måler per i dag ca 94 m2, men den er registrert i skjøtet med ca 63,50 m2. Takterrassen figurerer som nevnt heller ikke i de offisielle papirene.

Felles svømmebasseng i anlegget.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 241
M2 konstruert: 94
Møblert: Nei
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 130 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design