NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Område
Kart
Playa del Ingles er uten tvil det største og mest besøkte feriestedet på Gran Canaria.

Her finnes alt man måtte behøve: Supermarkeder, restauranter, et hav av utesteder, casino, flere kjøpesenter, apotek, legesenter etc. Stedet tilbyr en rekke ulike aktiviteter for folk i alle aldre, det være seg minigolf, tennis, dykking, vannscooter, fallskjermhopping e.l.

På kvelds-og nattestid kan man besøke en av byens flere danserestauranter, barer og diskoteker.

For den solglade anbefales det å besøke den kilometerlange sandstranden, med dens egenartige sanddyner, og spasere langs stranden til fyrtårnet i Maspalomas.

Landskapet i Playa del Inglés er temmelig flatt og er perfekt for turgåing/sykling. Det er altså lettvindt å ta seg inn til sentrum dersom man ønsker å bo i stille og rolige omgivelser i byens utkantstrøk.
Type eiendom: Bungalow
Område: Playa del Inglés
Referanse: B752S
Pris: 289.000 €
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

PEN, RENOVERT BUNGALOW MED STORT UTEOMRÅDE I SENTRUM AV PLAYA DEL INGLÉS

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6754

 

Beliggenhet

Bungalowen ligger i hjertet av Playa del Inglés, midt mellom kjøpesentrene Plaza/Kasbah og Yumbo. Kort gangavstand til alt av aktiviteter og nært strandpromenaden. Gode buss-og taxiforbindelser så og si rett utenfor døra. Her er man midt i smørøyet og nært butikker, supermarkeder, restauranter, caféer, apotek og legesenter.

Eiendommen har direkte avkjørsel i fra gaten og det er plass til å parkere en mindre bil på tomten.

 

Areal

Bungalowen er registrert i skjøtet med 29,35 m2 konstruert og 92 m2 tomt. Imidlertid ble det satt opp et uregistrert tilbygg i 2019 (i følge selger). Flere av naboene i anlegget har valgt å gjøre det samme. Per i dag måler bungalowen de facto ca 43 m2 konstruert og de ekstra kvadratmeterne har blitt satt opp på egen tomt.

 

Innhold

Utearealet består av delvis terrasse, delvis kunstgress og biloppstillingsplass. Solrikt og pent uteareale med eksotisk palme og pent blomsterbedd.  Sofa med avlastningsbord og spisebord med tilhørende stoler. Vannuttak for hageslange.

Hoveddelen av bungalowen består av 1 romslig soverom med dobbeltseng, nattbord og stort garderobeskap.

Åpen stue-og kjøkkenløsning. Høyt under taket. Kjøkkenet har vindu mot hagen og er innredet med røde dører i høyglans. Hvitevarer: Vitrokjeramisk topp, avtrekksvifte, kjøleskap med frysedel og hybelkomfyr.

Oppholdsrommet er møblert med en stor, mørk L- sofa, spisebord som matcher kjøkkeninnredningen med tilhørende stoler, kommoder og TV-møbel. I fra stuedelen er det en vegghengt stige opp til loftet hvor eier har ordnet en chillout lounge. Eget rom for oppbevaring på samme nivå.

Under loftet finner man badet. Dette er innredet med lyse fliser og romslig dusj. Vaskemaskin.

Ved siden av soverommet ligger tilbygget vegg i vegg. Man må gå ut av bungalowen for å komme til denne delen. Perfekt for gjester. Tilbygget består av en studiodel med sofa, dobbeltseng, hvitt minikjøkken med mikrobølgeovn og kjøleskap. Skapløsninger. Klappbord med tilhørende stol. Bad med lys, moderne look. Dusj med mørke kontrastfliser på veggene.

Dører og vinduer i glass og/eller aluminium.

Eiendommen er nymalt og renovert for kort tid siden.

Selges delvis møblert.

Felles svømmebasseng i anlegget.

Lave felleskostnader.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 92
M2 konstruert: 43
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 60 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design