NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Direkte inngang fra gaten
Gigantisk hage på bungalowens tre sider
Vedlikeholdet av hagen er inkludert i felleskostnadene
Egen utgang mot fellesområdet hvor bassenget er
Praktisk bakhage for oppbevaring av sykler etc.
Stor terrasse med pergola og markise
Plass for flere sittegrupperinger
Stue med V-tak. Nymalt.
Direkte utgang til terrassen
Separat, fullt utstyrt kjøkken
Bad 1 med dusj
Hovedsoverommet. Eget bad. Rikelig med garderobeplass. AC.
Bad 2 med dusj. Adkomst fra hovedsoverommet
Soverom 2 med 2 senger. Kontorpult. Garderobeskap. AC.
Soverom 3 med 2 senger. Kontorpult. Garderobeskap. AC.
Felles svømmebasseng. Meget godt vedlikeholdt fellesområde
Område
Video
Kart
Vakre Maspalomas er et flatt sletteområde med flere grønne parker som ligger like vest for Playa del Inglés.

Bebyggelsen er preget av bungalower i alle slags varianter og størrelser.

Her finner man fornøyelsesparken Holiday World, tennisbaner, golfbane og treningssenter m.v. Kjøpesenteret Faro 2 ligger midt i slettelandskapet og tilbyr noen restauranter, dagligvarebutikk, souvenirbutikker etc. Dog har næringsvirksomheten på senteret avtatt de senere år: -Mange foretrekker det nyere og mer moderne senteret i El Tablero.

Dersom man skulle bli syk under sitt opphold, får man offentlig helsehjelp på "Centro de Salud" som ligger like før oppkjøringen til El Tablero.

Maspalomasområdet omfatter dessuten sanddynene og en ferskvannsinnsjø med aktivt dyreliv (naturreservat). For å komme ned til stranden er det fint å gå langs "barrancoen" mens man nyter fredeligheten og observerer unike fuglearter og eksotiske smådyr.

Det 65 meter høye fyrtårnet i Maspalomas/Meloneras er en kjent turistattraksjon og utgangspunkt for infrastrukturen i det omliggende området som bærer preg av eksklusive hotell, restauranter og butikker.
Type eiendom: Bungalow
Område: Maspalomas
Referanse: B704S
Pris: 399.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

RENOVERT BUNGALOW MED 3 SOVEROM, 2 BAD OG EN STOR PRIVAT HAGE. FELLES SVØMMEBASSENG. MASPALOMAS.

 

Se hele bildeserien her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6374

 

BELIGGENHET

Bungalowen ligger i et rolig og vakkert område i Campo Internacional, Maspalomas. Den har privat adkomst i fra gaten.

Bare noen få minutters gange fra kjøpesenteret Faro 2 (hvor det nærmeste supermarkedet ligger) og Holiday World, et sentrum for moro og underholdning. HW er nylig pusset opp og fornøyelsesparken tilbyr det mest komplette fritidsområdet på Kanariøyene, med pariserhjul, karuseller, bowling, show, restauranter og mye mer. Det er også et treningsstudio og et utendørs basseng på anlegget.

Det er flere grønne parker i området, og det er ideelt for fotturer. Du kan følge dalkløften i retning sør til du kommer til innsjøen i Maspalomas, stranden, fyret og Meloneras-området med alle sine eksklusive butikker og anerkjente restauranter.

Maspalomas golfbane ligger også i nærheten, ca 10-15 minutters spasertur unna.

 

INNHOLD

Bungalowen har en stor hage med adkomst direkte fra gaten eller fra det indre fellesområdet. Det er et privilegium å kunne parkere rett foran eiendommen din. Det er flere store parkeringsplasser rett utenfor, og du parkerer etter prinsippet «førstemann-til-mølla». Den andre adkomsten går til bassengområdet.

Bungalowen er omgitt av en stor hage med naturlig gress på 3 sider. Den bredeste delen av uteområdet vender mot vest, og du kan således nyte de fantastiske solnedgangene mens du inntar en god middag på terrassen. Veldig gode solforhold.

Det er et pent palmetre i hagen som gir en tropisk følelse og en vakker kontrast mot himmelen og solen.

Trebjelker på bakken som adkomstvei. Flere eiere har lagt fliser eller steiner.

Praktisk og dekorativ grill ved siden av terrassen.

Vannpunkt. Slange for vanning av hagen og rengjøring av terrassen, selv om vedlikehold av hagen er inkludert i felleskostnadene.

 

Terrassen er veldig romslig og dekt med en hvit aluminiumspergola og en markise.

Komplette sikkerhetsskodder i aluminium på terrassen som også beskytter mot solen. Normale skyvedører med aluminiumsramme.

På terrassen er det plass til 2 sittegrupper; 1 spisebord med tilhørende rottingstoler og 4 komfortable stoler med høye rygger og to bord. Ekstra avlastningsbord.

Alarmsystem. Abonnement må inngås.

 

Huset er nymalt og har fått en ny «look». Stue: Kontrastvegg i mursteinstil. Lyse farger. V-tak. Beige gulvfliser. Hele sofagruppen er helt ny; sofa med blå puter, 2 lenestoler og et hvitt bord. Horisontalt vegg-speil. TV-område med bord. Moderne lamper. Det er installert musikkhøyttalere i alle rom, også på badene. Klimaanlegg.

Kjøkkenet er separat og fullt utstyrt. Mørkerød farge. Det har mye lagringsplass. Benkeplate og veggfliser i beige. Hvitevarer: Kjøleskap med fryser, stekeovn og mikrobølgeovn i stålfarge. Keramisk koketopp med avtrekk. Integrert oppvaskmaskin. Vaskemaskin av nyere dato av god kvalitet. Takvindu med ventilasjon og myggnetting.

Det er et bad ved siden av kjøkkenet med dusj. Dette har en vask med et skap under i mørkt tre og et speilskap over. Hengende toalett. Veggfliser i beige farger. Oransje farge på toppen, som skaper en morsom kontrast.

Det er 3 soverom i huset. 2 er i samme gang og det tredje på den andre siden, med adkomst fra stuen.

Hovedsoverommet har en dobbeltseng med en brun sengegavl, en barneseng og en stor skyvedørsgarderobe med speildører. Vegghengt TV. Klimaanlegg. Aluminiumsvindu med skodder og myggnetting. Utsikt mot bakhagen. Rommet har eget bad med hjørnedusj. Beige fliser med en grønnaktig farge malt på den øvre delen av veggen for å skape kontrast. Moderne vask med speilskap over. Hengende toalett. Takvindu med myggnetting.

Det andre soverommet har 2 enkeltsenger med hvite hodegavler, nattbord, skrivebord med hyller over og en skyvedørsgarderobe med speil. Klimaanlegg. Aluminiumsvindu med skodder og myggnetting. Utsikt over den bakre delen av hagen. Dekorasjonsspeil med smale hyller på en av veggene, noe som gjør at rommet virker enda romsligere.

Det tredje soverommet har 2 enkeltsenger, også med hvite sengegavler, nattbord, dekorasjonsspeil med hyller, skyvedørsgarderobe med speil, skrivebord med hyller ovenfor og klimaanlegg. Skrivebordet i dette rommet er større. Som de andre rommene har dette også vedlikeholdsfritt aluminiumsvindu med skodder og myggnetting. Blå persienne.

Huset selges møblert, med unntak av personlige ting.

Bungalowen er registrert i skjøtet med 58,60 m2 og hagen med 250 m2. Men huset er utvidet og måler i dag cirka 75 m2 og tomten ser ut til å ha noen kvadratmeter mer enn det som er registrert.

Komplekset har vakre grønne områder og fellesområdet har et stort basseng som er veldig godt vedlikeholdt.

Det er 70 enheter i komplekset.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 250
M2 konstruert: 75
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 180 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design