NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A875SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A872SI + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 56
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 200 €
Eiendomsskatt: 305 €
Byggeår: 2005

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A875SI
Pris: 339.000 €

2 SOVEROMS HJØRNELEILIGHET MED BÅDE TERRASSE OG BALKONG. HAVUTSIKT. GARASJE. BOD. TRAPPEFRI ADKOMST.

Bilder
360
Video
Kart
Les mer om Arguineguín
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A875SI
Pris: 339.000 €

2 SOVEROMS HJØRNELEILIGHET MED BÅDE TERRASSE OG BALKONG. HAVUTSIKT. GARASJE. BOD. TRAPPEFRI ADKOMST.

Beskrivelse
Ønsket overtakelse etter 1 april 2025 da eierne har forpliktet seg til utleie overfor venner og bekjente frem til da. Det er mulig med visning og man kan reservere leiligheten nå, men overtagelse blir etter angitt dato, med mindre kjøper ønsker å ta over leieavtalene som allerede er inngått.


Beliggenhet:

Residencial Buena Vida ligger mellom Calle Nayra og Calle Datana (blindgate). Dette området i nedre Loma Dos er meget lite trafikkert og særs fredelig. Ca 5 minutters gange ned til sentrum og nærmeste strand.

I fiskerlandsbyen Arguineguín finner man alt det man måtte behøve under oppholdet på Gran Canaria; - dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek, skole, kommunehus mv. Flere vakre strender i kort gangavstand; herunder den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble renovert for 2-3 år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen en halvtime. For den som liker å gå turer/sykle i fjellet, finnes det en rekke fjelløyper i nærheten med enkel adkomst.

Toppleiligheten er en av de få som har trappefri adkomst til leiligheten rett fra gatenivå. Det er dessuten heis fra garasjeanlegget til leiligheten. Rampe og heis til bassengområdet.


Innhold:

Komplekset ble ferdigstilt i 2005 og det er konstruert med materialer av høy kvalitet etter nyere byggenormer. Mindre anlegg med kun 6 blokker og 4 leiligheter i hver blokk. Totalt 24 leiligheter. Komplekset er godt vedlikeholdt med fine fellesområder. Rent og pent bassengområde med toaletter. Sol fra morgen til kveld. De fleste eierne er fra Norge og sameiet fungerer veldig godt.

Fra gatenivå er det kun noen få skritt til du er på terrassen foran inngangsdøren. (Helt trappefritt). Denne terrassen er fellesareal, men eier har rett til å bruke den eksklusivt; -Alle eierne i denne etasjen har denne fordelen.

Den vestvendte terrassen har god størrelse og er møblert med et rundbord med steinplate av god kvalitet og 4 tilhørende beige stoler. Her har du også plass til 2 solsenger om ønskelig. Parasoll. Denne delen av uteområdet har sol midt på ettermiddag og kveld, balkongen i front mot bassenget har sol fra tidlig morgen og til midt på dagen. Dvs at at leiligheten tilbyr særs gode solforhold; sol hele dagen.

Leiligheten er lys og pen med beigetoner i gulvflisene og hvitmalte vegger.

Sikkerhetsdør i aluminium inn til leiligheten.

Skoskap i gangen. Porttelefon.

L-kjøkkenet er møblert med trefargede over-og underskap. Benkeplate i granitt. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, stekeovn, avtrekksvifte og koketopp. Hvite veggfliser. Vindu ut mot terrassen som gir god ventilasjon og naturlig lys inn til leiligheten. Stort skap med glassdører i øvre del for ekstra lagringsplass til kjøkkenutstyr.

Stuen er innredet med et rundt spisestuebord med 4 elegante stoler med beige trekk, en moderne, lys hjørnesofa, rektangulært trebord og hvit TV kommode med flatskjerm. Hylle over kommoden.

Glass skyvedører ut mot balkongen i front gjør at leiligheten blir meget lysrik. Utsikten herfra er helt fantastisk. Billedskjønn utsikt over bassengområdet, havet, fjellene og vakker bebyggelse. Flotte soloppganger i alle fargespill. Den østvendte balkongen er møblert med ett bord og to stoler. Markise langs balkongfronten. Moderne aluminiums-gelender.

Badet ligger mellom soverommene og er flislagt i beige nyanser. Baderommet er innredet med et hvitt baderomsmøbel med speilskap over. Romslig hjørnedusj. Vaskemaskin. Varmtvannstanken er av god størrelse og er plassert høyt oppe på veggen over vaskemaskinen. Siden dette er en hjørneleilighet, har du også en fordel av å ha vindu på badet.

Til venstre fra badet har du hovedsoverommet med fransk balkong og fin utsikt. Glass-skyvedører med vedlikeholdsfri aluminiumsramme. Master bedroom er innredet med en stor dobbeltseng, god madrass og overmadrass, to hvite nattbord og stort integrert garderobeskap. Ny takvifte med LED-lampe.

Soverom nr 2 er innredet med en dobbeltseng med lagringsplass under. Hylle over sengen. Lite åpnet skap for lagring av håndklær samt et stort garderobeskap. 2 store vinduer med vedlikeholdsfri aluminiumsramme og justerbare skodder. Ny Takvifte med LED-lampe.

Trådløst Internett (fiber) innlagt. Kjøper må tegne eget abonnement.

Til eiendommen hører det også til en garasjeplass på ca 12 m2. Elektrisk garasjeport med fjernkontroll.

Det følger også med en bod i kjeller på ca 7m2.

Rullestolvennlig kompleks.

Kun ca 500 meter til nærmeste strand. (Kulpen)

Svært gode solforhold. Sol hele dagen.

Lite og godt vedlikeholdt kompleks med kun 24 leiligheter.

Leiligheten ligger helt øverst i komplekset, i det ene hjørnet.

Meget populært område i Arguineguin med kort gangavstand til alt du måtte behøve.

Boligen selges fullt møblert foruten personlige gjenstander og noen dekorobjekter som tilhører megler.


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 56
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 200 €
Eiendomsskatt: 305 €
Byggeår: 2005



Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design