NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A880A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A879A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 0
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 33
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Nei
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 159 €

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Studio
Område: Puerto Rico
Referanse: 05695-CA
Pris: 117.000 €
Bilder
360
Kart
Les mer om Puerto Rico
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Studio
Område: Puerto Rico
Referanse: 05695-CA
Pris: 117.000 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
Denne koselige ettromsleiligheten med havutsikt er en perle i Puerto Rico.

Den er smakfullt innredet og selges fullt møblert og innflyttingsklar. Den nye eieren kan flytte inn og føle seg hjemme med en gang.
Den smarte utformingen av studioet skaper en behagelig følelse av atskillelse mellom soveområdet og stue/kjøkken. Dette gir en harmonisk balanse og skaper en hyggelig atmosfære i hjemmet. Du kan nyte ditt private rom samtidig som du har tilgang til det lyse og åpne fellesarealet.

Beliggenheten er privilegert og rolig, og fra balkongen har du en fantastisk utsikt over stranden og det glitrende havet. Leiligheten har også fordelen av å ligge på vestsiden av dalen, noe som betyr sol fra morgen til sen ettermiddag.

Anlegget har et felles svømmebasseng med solsenger, en døgnåpen resepsjon, en bassengbar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og en grillrestaurant for hyggelige middager med venner eller familie.

En kort spasertur tar deg til den vakre stranden og havnen, der du kan nyte solen og havbrisen. I Puerto Rico sentrum finner du et bredt utvalg av fasiliteter, blant annet kjøpesentre, restauranter og en busstasjon.

Sør på Gran Canaria kan du forvente et av verdens beste klimaer året rundt, noe som gjør dette til et ideelt sted å være. Velkommen til denne harmoniske og komfortable ettromsleiligheten hvor du kan oppleve det beste av strandlivet og samtidig ha alle fasiliteter innen rekkevidde.

&#&#&#Distribusjon
bad, stue-spisestue-soverom, kontor, hall og utvendig terrasse.

&#&#&#Juridisk merknad
Den publiserte plantegningen skal betraktes som en orienterende skisse, ikke som en nøyaktig gjenspeiling av eiendommens fysiske virkelighet, og det kan forekomme unøyaktigheter i planløsningen og i målene.

Prisen inkluderer ikke skatter og utgifter i forbindelse med salget. De viktigste er: Overføringsskatt (6,5 %), samt notarius publicus, tinglysings- og administrasjonsgebyrer. Vanligvis må vi her beregne 8-10% av prisen, selv om vi vil gi deg et detaljert estimat for hver enkelt eiendom du er interessert i.

Denne eiendommen tilhører et turistkompleks som er underlagt gjeldende turistlovgivning og forvaltes av et driftsselskap. Det kan være enheter som ikke er beregnet på turistbruk, men på eiernes egen ferie- eller fritidsbolig. Det er imidlertid viktig å være klar over at de kun kan leies ut gjennom det nevnte driftsselskapet, og det anbefales ikke at de leies ut på andre måter.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 0
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 33
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Nei
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 159 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design