NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C833S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V777S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Kart
San Fernando er forsåvidt en forlengelse av Playa del Ingles i nordlig retning.

Dette er et residensielt område med mange fastboende. Stedet tilbyr derfor alt av fasiliteter og prisene er generelt sett en god del lavere enn i turistrøkene. Store og prisgunstige matvarekjeder som Spar, Mercadona og Hiperdino ligger side om side.

Ellers finnes det et hav av koselige caféer og restauranter godt spredt over hele området, samt flere barneparker, svømmehall, fotballstadion etc.

San Fernando er perfekt for den som ønsker å bo fast på Gran Canaria i et "spansk" miljø.

Nærmeste strender: Playa del Inglés og Maspalomas. Det er et godt stykke å gå så det anbefales transport dersom man befinner seg i den nord(vestlige) delen av San Fernando.
Type eiendom: Lokale
Område: San Fernando
Referanse: RI0092-9213
Pris: 96.500 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse:
Trykk her for automatisert oversettelse.
Oversettelsen kan ofte være unøyaktig. For nærmere info på eget morsmål eller visning, kontakt oss.
Se vende fantástica Bocatería con venta de inmueble incluido. Negocio de hostelería completamente montado y equipado con la mejor maquinaria, nueva y en perfecto estado para su uso. Se traspasa este negocio con una amplia cartera de clientes, rodeado de todo tipo de establecimientos dedicados a diferentes actividades de gastronomía y ocio, que convierte a este Centro Comercial en uno de los más visitados y activos del sur de Gran Canaria. Con posibilidad de negociación en toda la amplitud de la palabra, en precio, forma de pago, traspaso y luego alquiler con opción de compra del inmueble, etc. No dejes de visitarlo, seguro que es el negocio que andas buscando. En el PVP no están incluidos los gastos de la compraventa, tales como, notaría, registro, impuestos, etc. que serán liquidados por quien corresponda por ley.
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 0
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 73
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Nei
Havsutsikt: Nei
Fellesutgifter: 160 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design