NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A880A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A879A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 39
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 90 €

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Taurito
Referanse: 05773-CA
Pris: 190.000 €
Bilder
360
Kart
Les mer om Taurito
Lille Taurito er et førsteklasses feriested med alt man har behov for innen rekkevidde. Stranden er liten og sjarmerende (ca 200 meter lang) og restaurantene ligger kant i kant med denne.

I sentrum av Taurito finner man en fargerik vannpark for de minste, en rekke småbutikker og større, eksklusive hoteller.

Lengre oppe i dalen ligger det noen få komplekser. I anlegget Balcón de Taurito og Vista Taurito er det solgt ut en rekke leiligheter til ikke-residente. Mange av eiendommene har fantastisk havsutsikt.

Populariteten til Taurito bare øker og øker, spesielt etter at motorveien fikk sin avkjørsel til det lille tettstedet. Gode bussforbindelser fra hovedveien.
Type eiendom: Leilighet
Område: Taurito
Referanse: 05773-CA
Pris: 190.000 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
Vi presenterer denne vakkert renoverte leiligheten som ligger i Vista Taurito-komplekset, i den vakre byen Taurito, Mogán. Denne leiligheten ligger i fjerde etasje, og utmerker seg med en romslig terrasse, større enn vanlig, perfekt for å nyte avslappende stunder med fantastisk utsikt mot havet og svømmebassenget.

Fremragende funksjoner:

Stor terrasse: Nyt en større terrasse enn vanlig med markise og utebord.

Panoramautsikt: Fantastisk utsikt over havet og bassenget, noe som skaper en atmosfære av ro og skjønnhet.

Lav fellesavgift: Svært rimelig månedlig avgift som inkluderer vann og strøm.

Parkering: Parkeringsplass tilgjengelig ved siden av komplekset, eksklusivt for eierne.

Vestvendt beliggenhet: Få mest mulig ut av ettermiddagssolen og nyt uforglemmelige solnedganger.

Vista Taurito-komplekset er under oppussing for å forbedre utseende og funksjonalitet. Mur- og malerarbeidene pågår og vil snart være ferdige, noe som sikrer et moderne og trivelig miljø.

Denne leiligheten er perfekt for deg som er på utkikk etter et hjem i et privilegert miljø, med alle bekvemmeligheter og uovertruffen utsikt.

&#&#&#Planløsning
Leiligheten er fordelt i en romslig stue med kjøkkenkrok, bad, soverom og terrasse.

&#&#&#Juridisk merknad
Den publiserte planen bør betraktes som en veiledende skisse gir ikke et nøyaktig bilde av den fysiske utformingen av eiendommen; det kan være unøyaktigheter i planløsningen og målene for overflatene.

Prisen inkl. ikke skatter og utgifter ved kjøp. De viktigster er overførselsskatt (6,5%), gebyrer til notarius publicus og eiendomsregisteret, utgifter til saksbehandling og oversettelser. I gjennomsnitt må man beregne at det påløper et tillegg på 8-10 % i skatter og avgifter i tillegg til den oppgitte kjøpsprisen, men vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du er interessert i.

Denne eiendommen er bygd på en tomt som er regulert for bruk i turismesektoren, men bygningen er i realiteten benyttet til boligformål, og denne bruken anses konsolidert.
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 39
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 90 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design