NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A868A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A866S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 40
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Nei
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 201 €

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: 05570-CA
Pris: 145.000 €
Bilder
360
Kart
Les mer om Puerto Rico
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: 05570-CA
Pris: 145.000 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
Godt presenterte og fullstendig renoverte leiligheter med ett soverom til salgs i Canaima-komplekset i den vestlige delen av Puerto Rico. Leilighetene har en sjenerøs terrasse hvor du kan nyte den varme solen hele dagen. Interiøret har en nordisk stil med hvite vegger og pastellfargede dekorative elementer som sammen med tregulvene skaper en fin og varm atmosfære.

Canaima er et kompleks som har blitt omfattende renovert og har spektakulære fellesområder. Et stort svømmebasseng, soldekk med solsenger og parasoller gir deg et sted å sole deg komfortabelt mens du nyter den hyggelige utsikten til havet og over fjellene. Videre er det en bassengbar som er åpen på dagtid, hvor du kan nyte forfriskende drinker, cocktailer og snacks.

På grunn av sin orientering drar Canaima nytte av soleksponering fra den første timen av dagen til ettermiddagen. Stranden i Puerto Rico og shoppingområdet som består av det renoverte kjøpesenteret i Puerto Rico og det nye Mogan Mall og The Market ligger alle innen kort gangavstand. Her finner du et bredt utvalg av butikker samt et bredt utvalg av restauranter og natteliv.

Leilighetsprisene varierer avhengig av orientering, tilgjengelighet og terrassestørrelse, og enheter kan kjøpes fra 139 000 euro.

&#&#&#Planløsning
Leilighet med ett soverom, stor stue med åpen kjøkkenløsning, ett bad og terrasse.

&#&#&#Juridisk merknad
Den publiserte planen bør betraktes som en veiledende skisse gir ikke et nøyaktig bilde av den fysiske utformingen av eiendommen; det kan være unøyaktigheter i planløsningen og målene for overflatene.

Leilighetene som tilbys er ikke helt like, og derfor kan bildene avvike noe og møblene kan variere.

Prisen inkl. ikke skatter og utgifter ved kjøp. De viktigster er overførselsskatt (6,5%), gebyrer til notarius publicus og eiendomsregisteret, utgifter til saksbehandling og oversettelser. I gjennomsnitt må man beregne at det påløper et tillegg på 8-10 % i skatter og avgifter i tillegg til den oppgitte kjøpsprisen, men vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du er interessert i.

Denne eiendommen tilhører et turisme foretak, som er underlagt gjeldende turismelov. Det kan finnes enheter som ikke er brukt til turistutleie, men til eget bruk som feriebolig for eierne.
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 40
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Nei
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 201 €



Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design