NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A880A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A879A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 34
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 60 €

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Patalavaca
Referanse: 05746-CA
Pris: 210.000 €
Bilder
Kart
Type eiendom: Leilighet
Område: Patalavaca
Referanse: 05746-CA
Pris: 210.000 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
Flott mulighet til å kjøpe en leilighet i et velkjent kompleks i Patalavaca-området. Mirapuerto byr på uhindret havutsikt og lave felleskostnader, den perfekte balansen mellom komfort og kystlivsstil.

På den romslige sørøstvendte terrassen kan du nyte morgensolen mens du slapper av og beundrer panoramautsikten over havet, og boligen har blitt nøye oppgradert de siste årene for å sikre maksimal komfort for eierne. Blant de viktigste forbedringene er badet som nylig er renovert, noe som gir leiligheten et moderne og friskt preg.

Leiligheten ligger bare noen få meter fra hovedgaten, noe som gjør det enkelt å komme seg inn og ut uten komplikasjoner. I tillegg kan du benytte deg av kompleksets felles svømmebasseng, som er perfekt for avkjøling på varme sommerdager.

Den privilegerte beliggenheten gjør det til et ideelt valg for deg som ønsker å være i nærheten av de sjarmerende byene Arguineguín og Patalavaca. Begge ligger mindre enn 10 minutters gange unna, og du har tilgang til et bredt utvalg av tjenester, inkludert supermarkeder, apotek, restauranter og selvfølgelig vakre strender hvor du kan slappe av og nyte det eksepsjonelle klimaet i området.

&#&#&#Planløsning
Leiligheten er fordelt på romslig stue med åpen kjøkkenløsning, bad, soverom med dobbeltseng og terrasse med fin utsikt mot sjøen.

&#&#&#Juridisk merknad
Den publiserte planen bør betraktes som en veiledende skisse gir ikke et nøyaktig bilde av den fysiske utformingen av eiendommen; det kan være unøyaktigheter i planløsningen og målene for overflatene.

Prisen inkluderer ikke skatter og utgifter ved kjøp. De viktigste er omsetningsskatt (7%), gebyrer til notarius publicus og eiendomsregisteret, utgifter til saksbehandling og oversettelser. I gjennomsnitt må man beregne at det påløper et tillegg på 8-10 % i skatter og avgifter i tillegg til den oppgitte kjøpsprisen, men vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du er interessert i.
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 34
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 60 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design