NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A864S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A863SI + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 54
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Nei
Svømmebasseng: Nei
Havsutsikt: Nei

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Mogán
Referanse: 05651-CA
Pris: 132.000 €
Bilder
360
Kart
Les mer om Mogán
Tettstedet Mogán består av landsbyen Mogán Pueblo, som ligger innover i dalføret, og Puerto de Mogán som ligger ved kysten. Det er flere kilometer mellom de to.

I Mogán Pueblo bor det stort sett kanariere som er fastboende. Dette er så langt fra et charterturiststed som man kan komme. Stedet er perfekt for den som ønsker stillhet, privatliv og bo blant de innfødte.

Dersom du ute etter et estetisk fint og rolig sted, bør du utforske Puerto de Mogán, Gran Canarias svar på Venezia.

Her kan man rusle blant koselige, stemningsfulle gater mellom flotte hus, kanaler og fiskebåter. Den tidligere fiskelandsbyen er kjent for sin flotte arkitektur og gode stemning.

Hyggelige strandcafeer og utsøkte fiskerestauranter preger havneområdet. Den intime stranden, hvor sanden er hentet fra Sahara, er meget populær både blant turistene og de fastboende.

Bebyggelsen i Puerto de Mogán er blandet; her finner man alt fra nye luksusleiligheter til gamle hus.

Etter at motorveien ble åpnet, ble det straks enklere å komme seg til denne flotte perlen. Dette er nemlig det vestligste feriestedet på sydkysten av Gran Canaria.
Type eiendom: Leilighet
Område: Mogán
Referanse: 05651-CA
Pris: 132.000 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
Denne sjarmerende leiligheten i første etasje er en fantastisk mulighet som du ikke vil gå glipp av. Med vinduer i alle rom som gir fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet, vil du hver dag føle at du bor i et naturparadis.

Bygningen, som ble oppført i 2000, er et utstillingsvindu for kvalitet og holdbarhet. Leiligheten, som opprinnelig hadde to soverom, har blitt pusset opp for å skape en romslig stue og kjøkken, noe som gir en atmosfære av romslighet og komfort. Hvis du ønsker å gå tilbake til den opprinnelige fordelingen, kan denne endringen enkelt gjøres om, noe som gir deg fleksibilitet i planløsningen.

Leiligheten selges fullt møblert og utstyrt, slik at du kan flytte inn uten å bekymre deg for detaljene. Det er også en bod i første etasje, som gir ekstra plass til å oppbevare eiendelene dine på en ryddig måte.

Et av høydepunktene i denne bygningen er takterrassen/solariumet, som er tilgjengelig for eierne. Herfra kan du nyte panoramautsikten over Mogan-dalen og de majestetiske fjellene rundt. Det er det perfekte stedet å slappe av, nyte solen og arrangere sammenkomster utendørs.

Mogán er en nydelig, tradisjonell kanarisk landsby som ligger bare 10 minutters kjøring fra den berømte Puerto de Mogán og fra motorveien. Selv om det er en liten landsby, er det mye som skjer, og du finner barer, restauranter, skoler og supermarkeder i området, alt innen rekkevidde.

&#&#&#Distribusjon
Leilighet med ett soverom, stor stue med åpen kjøkkenløsning og bad. Inkluderer bod.

&#&#&#Juridisk merknad
Den publiserte planen bør betraktes som en veiledende skisse gir ikke et nøyaktig bilde av den fysiske utformingen av eiendommen; det kan være unøyaktigheter i planløsningen og målene for overflatene.

Prisen inkluderer ikke skatter og utgifter ved kjøp. De viktigste er omsetningsskatt (6,5%), gebyrer til notarius publicus og eiendomsregisteret, utgifter til saksbehandling og oversettelser. I gjennomsnitt må man beregne at det påløper et tillegg på 8-10 % i skatter og avgifter i tillegg til den oppgitte kjøpsprisen, men vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du er interessert i.
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 54
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Nei
Svømmebasseng: Nei
Havsutsikt: NeiLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design