NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A851SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A849S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Kart
Det lille feriemålet Amadores er mest kjent for sin fantastiske flotte strand med gulhvit skjellsand hentet fra Karibien. Stranden er anlagt i en skjermet bukt fri for store bølger.

Rett ved stranden finner man en rekke restauranter og noen småbutikker samt den eksklusive Beach Cluben som er eid av fotballspilleren David Silva.

Den nedre delen av Amadresområdet er preget av større, eksklusive hoteller, mens den øvre delen er preget av små og mellomstore leiligheter og rekkehus. Det er ganske bratt å gå fra stranden og opp til toppen av Amadores, dog går det busser og det er et godt taxitilbud som ellers på øya.
Type eiendom: Leilighet
Område: Amadores
Referanse: PS0033-3147
Pris: 91.420 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse:
Trykk her for automatisert oversettelse.
Oversettelsen kan ofte være unøyaktig. For nærmere info på eget morsmål eller visning, kontakt oss.
Nos encontramos ante un precioso apartamento en el sur de la isla, en el municipio de Mogán. Debido a su ubicación y orientación, desde su terraza se pueden contemplar bellos atardeceres, vistas a la Playa de Mogán y su puerto deportivo.Apartamento en Amadores, en complejo Riosol, que se encuentra en régimen de explotación, lo que garantiza una entrada mensual de dinero, a venta de este apartamento está condicionado al contrato con la entidad explotadora, este contrato NO TIENE FECHA DE CADUCIDAD. La empresa explotadora paga todos los gastos, prácticamente el propietario no puede hacer nada, NO PUEDE ALQUILARLO NI UTILIZARLO ÉL MISMO.Es una inversión, usted compra y recibirá una cantidad sin más preocupaciones.En el precio no entra impuestos ni gastos de notaria y registro.
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 60
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Nei
Havsutsikt: JaLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design