NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A765S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A763S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder

Område
Kart
Tettstedet Mogán består av landsbyen Mogán Pueblo, som ligger innover i dalføret, og Puerto de Mogán som ligger ved kysten. Det er flere kilometer mellom de to.

I Mogán Pueblo bor det stort sett kanariere som er fastboende. Dette er så langt fra et charterturiststed som man kan komme. Stedet er perfekt for den som ønsker stillhet, privatliv og bo blant de innfødte.

Dersom du ute etter et estetisk fint og rolig sted, bør du utforske Puerto de Mogán, Gran Canarias svar på Venezia.

Her kan man rusle blant koselige, stemningsfulle gater mellom flotte hus, kanaler og fiskebåter. Den tidligere fiskelandsbyen er kjent for sin flotte arkitektur og gode stemning.

Hyggelige strandcafeer og utsøkte fiskerestauranter preger havneområdet. Den intime stranden, hvor sanden er hentet fra Sahara, er meget populær både blant turistene og de fastboende.

Bebyggelsen i Puerto de Mogán er blandet; her finner man alt fra nye luksusleiligheter til gamle hus.

Etter at motorveien ble åpnet, ble det straks enklere å komme seg til denne flotte perlen. Dette er nemlig det vestligste feriestedet på sydkysten av Gran Canaria.
Type eiendom: Hus
Område: Mogán
Referanse: 7966-LC
Pris: 91.500 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse:
Trykk her for automatisert oversettelse.
Oversettelsen kan ofte være unøyaktig. For nærmere info på eget morsmål eller visning, kontakt oss.
MOGAN, LOS PASITOS! Casa antigua de 70 m2 con terreno de 190 m2 propio para zona de recreo. Debido a su calificación se pueden reformar las edificaciones existentes. (Necesita reformas) Quedando prohibidas nuevas construcciones ya que es Patrimonio Histórico. Se encuentra situada en la carretera principal del mismo pueblo de Mogán. Consta de dormitorio, salón, cocina y baño. Ubicado en una zona muy tranquila, rodeada de bonitos paisajes y de todos los servicios, transportes, colegios, ambulatorios, farmacia etc...
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 260
M2 konstruert: 70
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Nei
Svømmebasseng: Nei
Havsutsikt: NeiLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design