NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A868A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A866S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


SELG DIN EIENDOM
SELG DIN EIENDOM

20 grunner til å velge Real Invest GC når du skal selge din eiendom

 1. Vi har mer enn 10 års erfaring i fra meglerbransjen på Gran Canaria.
 2. Vi har et særs godt rykte og renommé. Se referanser her.
 3. Administrerende direktør har juridisk utdannelse i fra Norge. Hun har jobbet som advokatfullmektig og har fokusert spesielt på internasjonal kontraktsrett.
 4. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på normer og regler og deltar aktivt på kurs for å kunne bistå våre kunder med å oppnå raske og problemfrie salg.
 5. Over 95% av våre kunder som er kjøpeklare har allerede finansieringen på plass.
 6. Vi er spesialisert mot det internasjonale markedet hvor hovedtyngden av våre kunder er skandinaviske, men vi markedsfører eiendommen din i hele Europa og har kunder i fra hele kontinentet.
 7. Vår godt besøkte hjemmeside er på 4 språk og våre agenter er meget språkmektige slik at de aller fleste kan kommunisere med oss på eget morsmål.
 8. Gjennom årelange prosesser har vi silt ut markedsføringsmedier som ikke fungerer og vi investerer betydelige pengesummer i publiseringskanaler som virkelig gir resultater.
 9. Vi er medlem av Kanariøyenes største meglerorganisasjon "ACEGI" hvor flere enn 100 meglerkontor kan tilby din eiendom for salg gjennom oss uten at det koster deg noe ekstra. Vi er i tillegg medlem av meglerassosiasjonen AREA, spesialisert på sørsiden av Gran Canaria, hvor medlemmene også deler eiendommer. Du forholder deg kun til oss og vi holder kontakten med de andre meglerne.
 10. Vi bruker ekstra tid, energi og midler på at nettopp din eiendom skal bli solgt på raskest og best mulig måte. Vi tilbyr digitale markedsføringsopsjoner, for eksempel tredimensjonale, virtuelle visninger/videoer, plandokumenter og 360° fotos.
 11. Meglerhonoraret inkluderer driftsutgifter og avtalte markedsføringskostnader.
 12. Vi jobber etter "no cure, no pay"- prinsippet. Det vil si at dersom vi ikke får solgt din eiendom, får vi heller ikke betalt for jobben.
 13. Vi er kjent for ALLTID å svare på henvendelser samt at vi svarer kjapt. Vi holder deg oppdatert i salgsprosessen.
 14. Vi har et meget synlig og godt besøkt kontor med flerspråklig personale ved hovedinngangen til Ancorasenteret i Arguineguín sentrum, slik at både kjøpere og selgere kan komme og treffe oss personlig.
 15. Vi har et team av agenter som har bodd på øyen i mange og som har en eksepsjonell lokal-og markedskunnskap.
 16. Vi er kjent for å være kompetente, hjelpsomme og omgjengelige, med høy etisk og moralsk standard.
 17. Vi gir deg råd for å forberede eiendommen til billedtaking og visninger. Med gode fotokunnskaper og detaljerte annonser får vi din eiendom til å skille seg ut i markedet. Stadig flere av våre interessenter kjøper uten å ha sett eiendommen «live». Vi følger deg opp i hele salgsprosessen. Hos oss er kunden alltid i fokus!
 18. Vi er resultatorienterte og ønsker at DU skal få solgt din eiendom på best mulige vilkår sånn at du blir strålende fornøyd og anbefaler oss videre til venner og kjente.
 19. Vi er et kjent navn i markedet og ble spesifikt trukket frem i det offentlige møtet mellom det norske og kanariske handelskammeret som eksempel på norske investeringer på øya. Vi har dessuten deltatt i flere TV-program, som feks "Solgt" på NRK i Norge og det engelske "A place in the sun".
 20. Intet prosjekt er for lite for oss og intet for stort. Vi ble engasjert av «Bank1 Oslo Akershus» og den spanske banken «Banco Popular» som den eneste megler til å selge det velkjente komplekset «Monte Carrera», bestående av 131 boliger, da prosjektet var ferdigstilt.


HVOR MYE ER DIN EIENDOM VERDT? FÅ EN RASK PREEVALUERING

Vennligst fyll ut følgende info for å få en kjapp tilbakemelding på hva din eiendom er verdt i dagens marked.
REAL INVEST GRAN CANARIA, S.L., informerer om at dine personopplysinger vil bli brukt for å kunne besvare dine henvendelser og tilby deg våre tjenester. Vi vil kun sende deg reklame ved forhåndsaksept, noe som du vil kunne gi oss ved å hake av boksen som omhandler dette. Vi behandler dine persondata kun med forhåndssamtykke, som du kan gi gjennom å hake av gjeldende boks. Generelt sett er det kun vårt personal med behørig autorisasjon som kan få kunnskap om informasjonen som vi ber deg om. Du har rett til å få vite hvilken informasjon vi har om deg, korrigere og slette denne, slik som det forklart i kapitlet «Dine sikre data» på vår hjemmeside.
FULL ADRESSE:
TYPE EIENDOM:
ANTALL SOVEROM:
ANTALL BAD:
KVADRATMETER KONSTRUERT:
KVADRATMETER TOMT:
TYPE UTEOMRÅDE OG ANTALL KVADRATMETER:
TYPE UTSIKT:
GARASJE ELLER PARKERING:
SOLFORHOLD (MORGEN/ETTERMIDDAG/HELE DAGEN):
EIENDOMMENS STAND:
ANDRE VIKTIGE OPPLYSNINGER:
ØNSKE OM DATO FOR BESIKTIGELSE::
NAVN:
TELEFONNUMMER:
E-POSTADRESSE:
For en mer nøyaktig preevaluering, vennligst send oss bilder til: info@realinvestgrancanaria.com
Dersom du ønsker salgsråd og tips og en så nøyaktig prisvurdering som mulig, vennligst kontakt oss for å gjøre en avtale om å besiktige eiendommen. I dette møtet vil du også få en cirka oversikt over salgskostnader.
CAPTCHA Image
Reload Image
SAMTYKKE (HAK AV DEN GJELDENDE BOKSEN DERSOM DU GIR DITT SAMTYKKE):
Jeg samtykker til bruken av mine personopplysninger til de formål som er angitt i «DINE SIKRE DATA»
Jeg samtykker i bruken av mine personopplysninger for at enheten skal kunne sende meg egen reklame.

KOSTNADER VED SALG AV EIENDOM PÅ GRAN CANARIA

For det første må selger betale alle type kostnader og gjeld frem til overskjøtelsestidspunktet, det være seg felleskostnader, eiendomsskatt, vann, strøm etc.

Dersom det hefter lån på eiendommen, må selger kontakte banken for å få info om utestående. Han vil da få et sertifikat fra banken med hans totale gjeld og hva det eventuelt vil koste ham å innfri lånet før det avtalte nedbetalingstidspunktet.

Selger er etter loven pålagt å betale plusvalía til kommunen, en skatt på selve verdistigningen av den faste eiendommen som utløses ved ethvert eierskifte. Plusvalíaens størrelse avhenger av eiertid og eiendommens størrelse.

Han er også forpliktet til å betale meglerhonoraret som er avtalt i salgsoppdraget, senest på signeringsdagen for skjøtet.

Selger er dessuten pålagt å betale gevinstbeskatning for salget. For ikke-residente holdes det tilbake et beløp på 3% av salgssummen som en forskuddsgaranti på selgers skatteforpliktelser, dette uavhengig av om salget vil utløse gevinst eller ikke.

For residente, som kan fremvise et sertifikat fra skatteetaten om at de er skatte-residenter på Gran Canaria, blir det i forbindelse med skjøtesigneringen ikke holdt tilbake noe beløp da disse normalt befinner seg på øyen og det er mindre fare for at de forsøker å unnslippe sine skatteforpliktelser.


DE SOM IKKE ER SKATTERESIDENTE PÅ GRAN CANARIA

Gevinstbeskatningssatsen for ikke-residente er 19% og appliseres på følgende resultat: Salgssum i skjøtet minus DOKUMENTERTE salgsomkostninger minus skjøtesum da selger kjøpte boligen minus DOKUMENTERTE kjøpsomkostninger den gangen. Det er sjeldent at man får fradrag for renoveringskostnader, men kontakt din skatterådgiver for å se hvilke skattefordeler du eventuelt kan ha krav på.

Dersom de 3% som er holdt tilbake i forbindelse med skjøtesigneringen tilsvarer et høyere beløp enn det som selger til syvende og sist skal betale i gevinstbeskatning, kan han søke om å få overskytende tilbakebetalt. (Det kan dog kreves motregning for tidligere ubetalt skattegjeld.) Dersom den endelige gevinstbeskatningen viser seg å bli høyere enn beløpet som er holdt tilbake, er han pliktig til å betale differansen.

Gevinstbeskatningssatsen er 19% for residente i EU, Norge og Island. Andre har en sats på 24% og ingen fradrag for kostnader.

Ikke-residente selgere er pålagt å deklarere salget gjennom sin spanske skatterådgiver og betale gevinstbeskatning, dersom salget skulle utløse gevinst, innen 4 mnd etter at salgsskjøtet undertegnes foran notaren.

Alle ikke-residente er pliktige til å informere seg om skatteforpliktelser i sitt hjemland.


DE SOM ER SKATTERESIDENTE PÅ GRAN CANARIA

En skatteresident på Gran Canaria vil måtte betale sin gevinstbeskatning etter samme prinsipper, dog er prosentsatsene progressive beroende på størrelsen av gevinsten: 19%, 21% eller 23%. Det finnes unntak, beroende på selgers alder, om han skal reinvestere etc. Alltid kontakt spansk skatterådgiver.

Skatteresidente på Gran Canaria er pliktige til å deklarere salget i neste års selvangivelse og betale gevinstbeskatning, om salget skulle utløse gevinst.

Dersom selger av eiendommen er et spansk selskap, anbefales det å kontakte selskapets spanske skatterådgiver, da det er andre normer og prosentsatser som gjelder.


For mer informasjon, fyll ut følgende skjema:
REAL INVEST GRAN CANARIA, S.L., informerer om at dine personopplysinger vil bli brukt for å kunne besvare dine henvendelser og tilby deg våre tjenester. Vi vil kun sende deg reklame ved forhåndsaksept, noe som du vil kunne gi oss ved å hake av boksen som omhandler dette. Vi behandler dine persondata kun med forhåndssamtykke, som du kan gi gjennom å hake av gjeldende boks. Generelt sett er det kun vårt personal med behørig autorisasjon som kan få kunnskap om informasjonen som vi ber deg om. Du har rett til å få vite hvilken informasjon vi har om deg, korrigere og slette denne, slik som det forklart i kapitlet «Dine sikre data» på vår hjemmeside.
NAVN:
TELEFON:
E-POST:
DETALJER:
CAPTCHA Image
Reload Image
SAMTYKKE (HAK AV DEN GJELDENDE BOKSEN DERSOM DU GIR DITT SAMTYKKE):
Jeg samtykker til bruken av mine personopplysninger til de formål som er angitt i «DINE SIKRE DATA»
Jeg samtykker i bruken av mine personopplysninger for at enheten skal kunne sende meg egen reklame.
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design