NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A741SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A740S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Særs romslig terrasse med fantastisk utsikt over bassenget og havet.
Behagelig sofagruppe i rottingstil.
Plass for flere sittegrupperinger.
Vakkert skue over båthavnen og havet.
Åpen stue-og kjøkkenløsning.
Mye dagslys inn i leiligheten.
Pent kjøkken i naturhvitt med diverse hvitevarer.
Direkte utgang til terrassen i fra oppholdsrommet.
Minimalistisk stil.
Lyst bad med hvite veggfliser og hvitt baderomsmøbel. Speilskap. Stor dusj.
Vindu i vedlikeholdsfri aluminium som ellers i boligen.
Soverom innredet med dobbeltseng og nattbord.
Innebygd garderobeskap. Helfigurspeil.
2 svømmebassenger i anlegget.
Område
Video
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A730S
Pris: 175.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

SUPERTILBUD! PRISREDUSERT MED 20.000 EUR. NÅ KUN 175.000 EUR! RENOVERT TOPPLEILIGHET I INAGUA MED SÆRS ROMSLIG TERRASSE OG ENESTÅENDE HAVUTSIKT. HEIS. BASSENG. NYDALEN.

 

Hele bildeserien kan ses her:

http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6543

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger i øverste etasje av komplekset "Inagua II" i Nydalen av Puerto Rico. Nydelig utsikt over marinaen og havet i sør samt et havgløtt og utsikt mot Los Caideros i øst. Trappe-og heisadkomst. Dersom man ønsker å unngå trapper, kan man ta heisen fra gatenivå i Inagua I og da er det kun 7 enkle trinn opp til leiligheten. 

Nydalen, eller "Agua de la Perra" som det heter på spansk, er kjent for sine stille og fredelige omgivelser, men samtidig er det gangavstand til havnen, Puerto Rico-stranden og Puerto Rico sentrum. Området fremstår som grønt og idyllisk og den flotte parken i midten av dalen er åpen for alle. Her kan man nyte vakre naturopplevelser. Det er et kjøpesenter i området som tilbyr dagligvarebutikk og flere velrenommerte restauranter. Dessuten ligger det et praktisk minimarked i selve Inagua-anlegget.

For den turglade ligger komplekset i umiddelbar nærhet til fjellet og den populære "Norskeplassen". Herfra kan man følge diverse løyper/stier og det er dessuten organiserte turer gjennom diverse norske klubber.

 

Innhold

Solid inngangsdør i aluminium. 

Eiendommen gir et lyst inntrykk med nymalte, hvite vegger og naturhvitt kjøkken. Selgerne ville ta med seg havet og naturen inn i leiligheten og malte derfor en kontrastvegg i himmelblått med et eksotisk, matchende bilde over sofaen som skaper en tropisk følelse. Det er grålige fliser på gulvet som er lette å kombinere med alle slags farger.

Åpen stue-og kjøkkenløsning. Leiligheten er innredet med et minimalistisk, moderne preg.

Kjøkkenet ligger til høyre etter inngangen og er utstyrt med en nyere kjøkkeninnredning med over-og underskap. God lagringplass. Arbeidslys. Stilige vertikale striper i kjøkkendørene. Hvitevarer som er inkludert: Integrert kjøleskap, integrert vaskemaskin, oppvaskmaskin, naturhvit stekovn, koketopp og avtrekksvifte. 

Lys, solid benkeplate og mosaikkfliser i blåtoner.

En liten halvvegg separerer inngangspartiet og kjøkkenet.

Oppholdsrommet er møblert med en blå og hvit sofa som matcher båt-bildet over og kontrastveggen.

Vegghengt seksjonsdel i sort høyglans, perfekt for oppbevaring, men som samtidig tar liten plass.

Speilet over kan selvfølgelig erstattes med en vegghengt flatskjerm dersom kjøper ønsker å investere i dette.

Direkte utgang til den ubeskrivelig vakre og store terrassen gjennom hvite aluminiumsdører av nyere dato. (Vedlikeholdsfrie).

Når man åpner dørene føles terrassen som en forlengelse av stuen og lyset de slipper inn, bidrar til at leiligheten føles større innvendig.

Terrassen er møblert med en sofagruppe i grå rottingstil og to hvite avlastningsbord som kan settes sammen.

Ellers er det innredet med et rundbord med stilig mosaikkoverflate og 2 Crespo klappstoler.

Blomsterkrukkene som former del av selve terrassegelenderet er fylt med pene, hvite pyntestener.

Markiser av nyere dato.

Utsikten herfra er helt nydelig; - Man ser bassenget, havet og marinaen i sør og fjellene, Los Caideros og et havgløtt i øst. 

Gode solforhold ettersom leiligheten ligger så høyt, med sol fra tidlig morgen og utover dagen.

Badet ligger til venstre når man kommer inn hoveddøren. Dette er pusset opp og har hvite, blanke veggfliser og grålige gulvfliser som ellers i leiligheten. Hvitt baderomsmøbel med speilskap over. Romslig dusj med sort, solid dusjplate i stein. Glassvegger. Vinduene på badet har blitt skiftet og er per i dag av vedlikeholdsfritt aluminiumsmateriale. Spotlights i taket.

Soverommet ligger vegg i vegg og er innredet med en dobbeltseng og innebygde garderobeskap med nye, hvite skyvedører. Nattbord. Kommode. Safe. Nytt aluminiumsvindu med skyvedører. Helfigurspeil.


Leiligheten selges møblert og delvis dekorert.

Det kan tegnes abonnement på telefon og internett (fiber) om ønskelig.


 

Komplekset:

Inagua II er (fysisk sett) bygd sammen med Inagua I, dog er førstnevnte oppsatt mye senere (Byggeår ca 2002.)

Inagua II har eget bassengområde som ble renovert for kort tid tilbake. Dette har blitt inngjerdet i glass etter forskriftene. Pen havutsikt. Heis også i denne delen av anlegget, men man må påregne flere trapper.

Inagua I har også et bassengområde som akkurat er ferdigrenovert i moderne stil. Dette tilbyr ett basseng for voksne og ett for barn. Også inngjerdet etter myndighetenes krav. Rålekkert solingsområde med utrolig fin utsikt. Dette er fellessone og kan også benyttes av eierne av leilighetene i Inagua II. Heisen går helt ned til gatenivå her.

Åpen og lett tilgjengelig adkomst mellom kompleksene.

 

Bod

Det er mulig å leie bod i komplekset for 35 euro i måneden. Selgerne tilbyr seg å betale det første året!


Parkering

Det er gratis gateparkering i området utenfor anlegget.

Dersom noen skulle være interessert i parkeringsplass, kan man ta kontakt med sameiet for å høre om det er noen for salg/leie uten at det kan gies garantier for dette.

 

Standard

God standard. Renovert.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 49
M2 konstruert: 35
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 108 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design