NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: L728S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A727S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Meget romslig og solrik terrasse
Plass for flere sittegrupperinger/solsenger
Sol fra morgenen av og utover dagen
Åpen stue-og kjøkkenløsning
Møblert oppholdrom med direkte utgang til den store terrassen
Lysrik leilighet
Kjøkkenet og stuen er naturlig avdelt med en spisestue
Kjøkkeninnredning i hvit høyglans
Diverse hvitevarer er med på kjøpet
Romslig soverom med dobbeltseng og garderobeskap
Vindu ut mot patioen, stille og rolig
Bad med dusj
Moderne innredning
Planutsnitt mellom soverommet og stuen/kjøkkenet
Praktisk gang. Badet til venstre
Felles takterrasse med flott utsikt over Atlanterhavet
Område
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A726S
Pris: 173.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

SJELDEN MULIGHET! LEILIGHET MED STOR TERRASSE I EN HØY ETASJE, SENTRALT I ARGUINEGUÍN - NÆRT SJØEN

 

Du kan se hele fotoalbumet her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6502

 

Beliggenhet

Pura Vida Beach Suites ligger på den solfylte sørsiden av Gran Canaria, bare ca 50 meter fra Arguineguín-stranden.

De ligger i hjertet av fiskerlandsbyen, med alle fasiliteter i nærheten; Det være seg restauranter, caféer, butikker, supermarkeder, jernvarehandler, apotek, medisinske sentre etc.

Det er flere strender i området og bygningen har en felles takterrasse med boblebad, solarium og avslappingsområde med vakker utsikt over havet.

 

Innhold

Leiligheten, som ble ferdigstilt i 2017, ligger to etasjer opp i fra inngangspartiet og har trappeadkomst. Det er heis i anlegget, men denne er ikke satt i drift. Etterhvert som enhetene selges ut, kan beboerne enes om å sette den i drift om ønskelig.

Når man entrer leiligheten, kommer man inn ei en lys og romslig gang.

Badet ligger til venstre. Dette gir et flott og moderne inntrykk. Baderommet er innredet med en oval vask, et gedigent speil, hyller i glansfullt tre og en romslig dusj med mosaikkfliser i lillagrå tone. Store downlights i taket. Lyssjakt.

Etter badet ligger soverommet. Dette er innredet med en stor dobbeltseng, matchende nattbord og høyt garderobeskap. Vindu mot lyssjakten fra patioen.

Lenger inn i gangen kommer man til kjøkkenet og stuen; - åpen løsning. 

Kjøkkenet er innredet med skapdører i hvit høyglans. Moderne innredning. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Vitrokjeramisk koketopp, avtrekksvifte, oppvaskmaskin, ovn og kjøleskap med frysedel. Stålfarget. 

Dowlights i taket. 2 store vinduer rett ved kjøkkenet som gir ekstra lys inn i leiligheten og sørger for god utluftning.

Firkantig spisebord i glass med 4 tilhørende stoler med smijerns-ben. Spisestuen skaper et naturlig skille mellom kjøkkenet og stuen.

Opppholdsrommet er møblert med en lys brun sofa i rottingstil, stuebord, hvit TV-benk og en vegghengt TV. Dersom kjøper ønsker internett og utenlandske TV-kanaler, må han tegne eget abonnement. Det er internett i leiligheten per i dag.

Direkte utgang til den svært romslige terrassen i fra stuen. Her er det plass til flere sittegrupperinger og solsenger. Meget gode solforhold. Sol i fra morgenen av og utover dagen ettersom terrassen ligger høyt i terrenget og er åpen. Utsikt over en hyggelig gate med lokale butikker.

I fra terrassen er det adkomst til vaskerommet, hvor vaskemaskinen og den store varmtvannstanken er praktisk plassert.

 

Felles takterrasse med vakker havutsikt. Det gjøres oppmerksom på at utbygger har rett til å konstruere 1 etasje til på deler av takterrassen, noe som er veldig vanlig i sentrum av Arguineguín (derecho vuelo.)

Leiligheten selges møblert.

Preinstallasjon for air condition.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt:
M2 konstruert: 54
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Nei
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 78 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design