NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: L728S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A727S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Utsikt i fra terrassen (zoom).
Meget romslig terrasse på ca 20 m2.
Østvendt. Sol fra morgenen av.
Pent innredet leilighet. Åpen stue-og kjøkkenløsning.
Lysrikt oppholdsrom.
Romslig stue.
Komplett kjøkken.
Meget velholdt.
Stort soverom med god plass til to senger.
Air condition.
Innebygde skap.
Delikat bad med dusj.
God utlufting.
Inngangspartiet.
Bassengområdet.
Nylig oppusset.
Område
Video
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A706S
Pris: 145.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

MODERNE TOPPETASJE-LEILIGHET (HJØRNEENHET), MED HAVUTSIKT, I PUERTO RICO

Eiendommen ligger på toppen av West Hill, mellom Puerto Rico og Amadores. Kjøpesenter med supermarked, restauranter etc innen kort gangavstand (CC Europa). Omtrent en halv times gangavstand til Amadores-stranden. Dersom man benytter seg av trappene, tar det ca en halvtime å komme seg ned til stranden i Puerto Rico også. Svært rimelige taxi-priser. Drosjeholdeplass i nærheten. Hvis du har bil, kan du parkere i gaten utenfor komplekset (gratissone).

 

Adkomst til leiligheten

Leiligheten ligger i Calle Timanfaya. Adkomst til leiligheten ved trapp eller rampe (bratt) - kun én etasje ned fra gaten. Heis fra leiligheten til bassenget.

 

Leiligheten består av:

Stor terrasse på ca 20 m2. Øst-vendt. Sol fra morgen til utpå ettermiddagen. Utsikt over Puerto Rico by og havet. Terrassen er innredet med to sittegrupper. Parasoll.

Åpen stue-og kjøkkenløsning. Stuen er fullt møblert med en sovesofa, TV og spisebord med fire stoler. Air condition.

Hvitt, romslig og utstyrt kjøkken. Induksjonstopp med 4 plater. Mikrobølgeovn. Integrert kjøleskap med fryser og vaskemaskin. Vindu i kjøkkenområdet.

Soverom med 2 enkeltsenger som kan slås sammen om nødvendig. Innebygd garderobeskap. Air condition.

Baderom, flislagt i hvite og blå farger med en romslig dusj og hyller for håndklær. Horisontalt vindu for ekstra ventilasjon.

Materialer av høy kvalitet generelt sett i eiendommen. Nyere kompleks.

Leiligheten selges delvis møblert. Personlige gjenstander er unntatt.

 

Komplekset

Det er et utleieselskap i anlegget som driver utleie av 19 leiligheter. Resten er private og anvendes som ferieboliger, inklusive denne. Dersom kjøper ønsker å leie ut eiendommen, må dette gjøres gjennom utleieselskapet på stedet, iallefall når det gjelder korttidsutleie.

Selskapet som driver utleien i komplekset kjører et "kun voksne"-konsept for bassengområdet. Men man kan fint ha barn på besøk i sin leilighet.

Romslige flislagte fellesområder. Deler av disse er oppusset og komplekset har blitt malt.

Felles svømmebasseng med heisadkomst. Kunstgress rundt bassenget og solsenger med parasoller.

Rolig område.

Fellesutgiftene inkluderer vann.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 64
M2 konstruert: 44
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Nei
Fellesutgifter: 180 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design