NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: L728S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A727S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Fantastisk havutsikt
Felles svømmebasseng
Meget romslig terrasse
Her er det plass for flere sittegrupperinger
Åpen løsning.
Pen og moderne stue.
Selges så og si fullt møblert.
Fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer.
Soverom med vindu ut mot terrassen i front.
Innredet med dobbeltseng, garderobeskap og nattbord. AC.
Stort ekstrarom (ikke reg) møblert med 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng.
Garderobeskap. Nattbord. AC. Vindu ut mot vaskerommet som har naturlig ventilasjon i taket.
Romslig bad med baderomsinventar av nyere dato.
Romslig dusjhjørne. Hylleløsning for håndduker. Hvitt, glansrikt baderomsmøbel.
Direkte utgang til vaskerommet.
Skyvedørsskap i aluminium opp til taket. Her er varmtvannstank og vaskemaskin plassert. Takluke.
Område
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A659S
Pris: 198.000 €
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

FØR: 240.000 € - NÅ 198.000 € - PRISREDUKSJON VED RASK AVGJØRELSE

 

SJELDEN PERLE I NYDALEN - OPPUSSET LEILIGHET MED 2 (SOVE) ROM, STOR TERRASSE OG HAVUTSIKT

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5557

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger vakkert til i Nydalen i Puerto Rico, nærmere bestemt i det ettertraktede komplekset Los Veleros II. Herfra har man en billedskjønn utsikt over marinaen og Atlanterhavet. Man kan nyte solen allerede i fra morgentimene mens man inntar en bedre frokost på den romslige terrassen. 

Eiendommen ligger i et meget stille og rolig område og har trappeadkomst fra gatenivå. Herfra er det kort gangavstand til Puerto Rico sentrum for den som ønsker å benytte seg av tettstedets aktiviteter og fasiliteter. For den turglade er det dessuten kort avstand til de populære fjellstiene i området; -det er lett å holde seg i form under sydenoppholdet. Midt i Nydalen ligger det også en koselig park hvor man kan nyte stillheten i grønne omgivelser mens fuglene kvitrer om kapp.

I kort gangavstand ligger kjøpesenteret Las Olas med en rekke delikate restauranter som definitivt er verdt et besøk. Det store supermarkedet i sentreret er meget praktisk med et enormt utvalg av dagligvarer.

 

Adkomst/Tomteforhold

Ca 35-40 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las  Palmas.

 

Arealbeskrivelse

I skjøtet er eiendommen registrert med en bakre terrasse på 12 m2. Denne ble dog for mange år tilbake overbygd og gjort om til (sove)rom og vaskerom (ikke registrert i skjøtet). Dette gjelder samtlige tilsvarende eiendommer i komplekset (Los Veleros II). Det opplyses videre om at eiendommen per i dag har ca 57,76 m2 konstruert overflate og en terrasse på ca 18,60 m2 i følge aktuelle mål. Mens den er registert i skjøtet med 35,80 m2 konstruert overflate og en frontterrasse på 18,45 m2 og en bakre terrasse på 12 m2.

Innhold

Adkomst gjennom en gedigen, østvendt terrasse i front, møblert med rottingmøbler. Herfra ser man båthavnen, havet, bassengområdet, deler av Nydalen og fjellene.

Nye terrassefliser i gråtoner lagt for kun få år tilbake og ny, elektrisk markise. Terrassedelen og fasaden på leiligheten gir et nyrenovert inntrykk. Meget godt vedlikeholdt. Sikkherhetsforanstaltning i solid jern foran terrassedør og vinduer.

Åpen stue-og kjøkkenløsning gjør at eiendommen virker større og mye dagslys kommer inn. Stuen er møblert med en komfortabel, grå sofa med integrerte puffer og chaiselongue. Hvit TV-seksjon med rikelig lagringskapasitet. Pynteglass i de øverste dørene. Vegghengt flatskjerm-TV. Takvifte. 

Hvitt spisestuebord mellom stuen og kjøkkenet som kan vippes ut/forstørres når man har gjester på besøk.

Komplett, moderne kjøkkeninnredning i hvitt. Solid benkeplate i komposittmateriale (grå- og sortmelert). Hvitevarer: Avtrekksvifte, vitrokjeramisk topp med 3 kokeplater og stekovn- begge av kvalitetsmerket Bosch, integrert mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel i stålgrå farge. Stilige sorte fliser mellom benkeplaten og øvre del av kjøkkenet som skaper en tøff speileffekt. LED-lys.

Nye gulvfliser i stue-og kjøkkenområdet, helt inn til gangen som fordeler resten av rommene.

Det originale soverommet ligger til venstre i gangen og har vindu mot terrassen i front. Dette er innredet med en dobbeltseng, to nattbord, skap med speildører og skuffer samt en praktisk hylle over døren for ekstra lagringskapasitet. Air condition over skapet.

Ved siden av ligger badet som er flislagt i lyse toner med en blå kontrastfarge. Dette har nyere baderomsinventar; både  den romslige hjørnedusjen, baderomsmøbelet i hvit glans og toalettet er av nyere dato. Praktisk hylleløsning ved siden av dusjen med plass til håndduker etc. Downlights.

Direkte utgang fra badet til vaskerommet. Dette ble modernisert med nytt inventar i 2019. Skyvedørsgarderobe i aluminium helt opp til taket. Her er vaskemaskin og varmtvannstank plassert pluss at det er plass til div. vaskeutstyr etc. Det har blitt satt inn et mindre aluminiumsskap i kortsiden av vaskerommet for oppbevaring av redskap etc. Sluk i gulvet (viktig!). Elektrisk luke i taket som reguleres med egen bryter. Taket er for øvrig av transparent materiale som gir ekstra lys inn i rommet.

Vegg i vegg med vaskerommet ligger rom nummer to. Dette er innredet med en stor dobbeltseng og en enkeltseng. 2 nattbord. Garderobeskap med skuffer og speil på dørene. Vindu ut mot vaskerommet som har naturlig ventilasjon gjennom luken i taket. Meget romslig ekstrarom. Air condition.


Leiligheten selges møblert, foruten det runde bordet og de runde stolene på terrassen og personlige gjenstander.


Sameiet:

Felles svømmebasseng for barn og voksne i anlegget.
Godt vedlikeholdt kompleks
Sameiet Los Veleros II har 16 parkeringsplasser og det er kun 20 eiendommer her. Flere av de nåværende eierne har ikke bil, så frem til nå har ikke eierne av leiligheten hatt noen problemer med å parkere på sameiets parkering. Det parkeres etter "første-mann-til-møllla"-prinsippet.
Det er dessuten gratis å parkere langs veien utenfor komplekset.
 

Standard

Meget god.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 73
M2 konstruert: 55
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 150 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design