NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A773S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A772O + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360

Område
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A763S
Pris: 335.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

PEN OG ROMSLIG HJØRNELEILIGHET MED HAVUTSIKT I LOMA DOS. TERRASSER. BOD. PRIVAT PARKERING. BASSENG.

Beskrivelse
Beliggenhet:

Leiligheten ligger i det ettertraktede anlegget Monte Belingo, et lite og koselig kompleks i Calle Nayra, Loma Dos.

Hovedterrassen til eiendommen ligger vestvendt og den gedigne terrassen som eierne har eksklusiv bruksrett på, ligger på siden av komplekset. Leiligheten har enkel ankomst, kun 1 etasje med trapp ned fra veien.

Ca 10 minutters gange ned til sentrum av Arguineguín hvor man finner alle typer fasiliteter: herunder dagligvarebutikker, klesbutikker, møbelforretninger, apotek, legesenter etc. Det er flere strender i nærheten og den som ligger nærmest, har blitt opprustet med solterrasse, solsenger, badetrapper ned i sjøen etc. Det har også blitt bygd en gangvei slik at man kan spasere hele veien til Anfi del Mar.

For den som liker å gå i fjellet, er det fine turløyper like nordafor komplekset hvor man kan gå over til Puerto Rico m.m.


Adkomst:

Ca 35 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.


Innhold:

Inngang gjennom østvendt fellesgang som selger har pyntet med fine planter. Ettersom det er en hjørneeiendom, er det ingen som går forbi eiendommen. Den er meget privat. Selger har satt ut stoler ved siden av inngangspartiet (som er registrert som fellesområde, men kan brukes av den som har boligen).

Eier har også eksklusiv bruksrett, anerkjent av sameiet, på den gedigne terrassen (på ca 46 m2) som ligger langs leilighetens langside. Denne er møblert med en mørk brun hjørnesofa i rottingstil, et sort rottingbord med tilhørende krakker som skyves under og 2 solsenger. Det står også et jacuzzi på terrassen. Dette har imidlertid selger aldri brukt, så det må repareres/erstattes for kjøpers kostnad.

Solid sikkerhetsdør i hvit aluminium.
Hyggelig inngangsparti med hvitt skoskap, stilig helspeil med brun ramme og diverse brune pyntegjenstander som matcher perfekt. Naturhvit maling på veggene og beige gulvfliser i hele eiendommen.

Kjøkkenavdelingen ligger til høyre etter gangen. Åpen løsning. Porttelefon for å åpne døren på gatenivå. Kjøkkenet er innredet med pene, naturhvite skapdører (både over-og underskap) og kromfargede hvitevarer. Stekovn, vitrokjeramisk topp med 3 kokeplater, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel er med i innredningen.

Vinduer i kjøkkenområdet som gir ekstra lys og luftemuligheter. Liftgardin.

Et rundt spisebord i glass med rustikke stoler i mørk brun deler naturlig av kjøkkendelen fra oppholdsrommet. Spisestuen rommer 4 personer. Brunt speil i samme stil.

Stuedelen er meget romslig og lysrik. Leiligheten har flere vinduer enn midt-enhetene, noe som gir mye mer dagslys inn i boligen. Alle vinduer og terrassedører har vedlikeholdsfri aluminiumsramme og skodder som fungerer som regulerbar solskjerming.

Oppholdsrommet er innredet med en lekker 3-seters sovesofa og en tilhørende godstol. Trekket er utskiftbart. Hvitt stuebord med glassplate og diverse avlastningsbord. Pen, hvit TV-seksjon. Noen av skapene har glassdører.

Direkte utgang hefra til den langstrakte terrassen med glassgelender. Denne tilbyr fantastisk utsikt over Atlanterhavet samt over bassengområdet og solterrassen. Ettermiddags-og kveldssol. Markise. Lyse gardiner.

Terrassen er innredet med et møkebrunt rottingbord med glassplate, 4 matchende stoler, oppevaringsskap og 2 solsenger. Sluk. El-uttak.

De to soverommene ligger på hver sin side av badet:
Hovedsoverommet er innredet med dobbeltseng, 2 hvite nattbord og 1 stor hvit kommode med stilig, matchende speil over. Beige sengegavl og bilde i samme farge samt beige gardiner. Innebygde garderobeskap med skyvedører og ekstra oppbevaringsskap over. Air condition. Stort vindu.

Det andre soverommet er noe mindre og er møblert med en seng for 2 personer, hvitt langstrakt bord med 2 røde, moderne stoler og en sort kommode. Speil ved døren. Stort vindu også her. Persienne og gardiner. (NB! Dette rommet er ikke registrert i skjøtet som soverom, men som kontor.)

Badet er dekorert med beige gulv-og veggfliser. Romslig hjørnedusj. Hvitt baderomsmøbel med speil over og et hvitt skap over toalettet. Vaskemaskin. Avtrekksventil.
Til eiendommen tilhører en gedigen bod på ca 31 m2. Denne benyttes per i dag som lagerrom. Boden ligger på nivå med bassenget.

Det hører ytterligere til eiendommen en privat parkeringsplass utenfor hovedinngangen av anlegget på gatenivå.

Eiendommen selges møblert og utstyrt slik som på bildene.


Fellesanlegget:

Felles oppvarmet svømmebasseng.
Ferdigstilt i ca 2010.
Stort sett norske eiere i anlegget.
Rene og meget godt vedlikeholdte fellesområder.
Felles internett / fiber og noen norske TV-kanaler inkludert i sameiekostnadene.


Standard:

Veldig god standard.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).


Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 65
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Nei
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 150 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design