NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A767S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A763S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360

Område
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A684S
Pris: 339.000 €
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

ROMSLIG & LUKSURIØS LEILIGHET MED VAKKER HAVUTSIKT. 2 SOVEROM I HOVEDDELEN. TERRASSE(R). STUDIODEL.

Beskrivelse
ROMSLIG & LUKSURIØS LEILIGHET MED VAKKER HAVUTSIKT. 2 SOVEROM I HOVEDDELEN. TERRASSE(R). STUDIODEL. PARKERING M/TAK. FELLES BASSENG. HEIS.Beliggenhet

Anlegget har en førsteklasses beliggenhet på vestkanten av Loma Dos/Arguineguín, nærmere bestemt i blindgaten Calle Teguisa. Leiligheten ligger i midtre etasje av komplekset og har heisadkomst i fra gateplan.

Det er gangavstand ned til Arguineguín sentrum med alle dets fasiliteter, det være seg butikker av alle slag, restauranter, caféer, apotek, legesenter etc. I bysonen finner man også flere strender som definitivt er verdt et besøk. La Lajilla-stranden har nylig blitt opprustet med platting, solsenger, trapper ned i sjøen og en fantastisk nylagt promenade som tar deg helt til Anfi del Mar med sin karibisk-inspirerte sandstrand.

For den som er glad i å gå i fjellet, finnes det flere turstier like i nærheten. Det er også flere organiserte turer for den som ønsker selskap.

Nå som det nye, flotte hotellanlegget i dalen under har blitt ferdigstilt, har dette helt klart medført et estetisk løft for området og alle som ønsker kan benytte seg av caféen og det praktiske minimarkedet m.v.

Ca 30-35 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.Arealbeskrivelse

Leiligheten er registrert i Eiendomsregisteret med et konstruert areal på ca 71 m2 og en terrasse på ca 14 m2. Inkludert i kjøpet er en studioleilighet som IKKE er registrert i Eiendomsregisteret på ca 21 m2.

NB - Det konstruerte området som vises i annonsen er summen av den registrerte leiligheten pluss det uregistrerte studioet og således også totalen av antall rom og bad.

Det nevnes også at eier av leiligheten har rett til å bruke den store, L-formede terrassen på baksiden av leiligheten. Leien for uteområdet er bakt inn i de månedlige felleskostnadene som betales til sameiet.Innhold

Det er heisadkomst til leiligheten i fra gatenivå. Heisen går for øvrig helt ned til det velstelte bassengområdet.

En solid sikkerhetsdør i heltre tar deg direkte inn i oppholdsrommet. Leiligheten tilbyr en åpen løsning mellom stue og kjøkken. Dette bidrar til en bedre romfølelse.

Stuen gir et lyst inntrykk med sine hvitmalte vegger og gråbeige kvalitetsgulv fra 2017. Kjeramikkfliser i lys treimitasjon.

Stuen er møblert med en komfortabel sofa i skinnmateriale, 2 elektriske reclinerstoler med regulerbar rygg-og fotskammel og 2 sorte stoler ekstra som ikke fremgår av bildene, men kan ses på visning. Stuebord i lyst tre med praktisk oppbevaringsplass. Veggseksjon av nyere i dato med vitrineskap og innvendige lys i den øvre delen (som også er av lyst tre) og mørkegråe skapdører i den nedre. Denne delen fungerer også som TV-benk.

Direkte utgang i fra stuen til den fantastiske terrassen i front. Denne er romslig og er per i dag innredet med et spisebord for 6 personer. Herfra har man en nydelig havutsikt over Atlanteren. Man ser også ned på det flotte bassengområdet som alltid ser rent og pent ut. Man har sol på terrassen fra morgenen av og til utpå ettermiddagen. De store terrassedørene i vedlikeholdsfri aluminium sørger for at mye dagslys kommer inn i leiligheten.

Kjøkkenavdelingen er utvidet og påkostet betraktelig. Kjøkkeninnredningen består av over-og underskap og er satt opp langs deler av begge langveggene. Den er av rød høyglans og ble kjøpt og montert i 2017. Hvitevarer som er med: Integrert kjøleskap med frysedel, mikro, stekovn, vinskap, integrert oppvaskmaskin, koketopp med 3 plater og moderne avtrekksvifte med kullfilter. Mørk benkeplate. LED-lys under overskapene. Air condition over utgangsdøren fra kjøkkenavdelingen som tar en til den bakre terrassen og studioet.

Spisebord med 3 stoler.

Badet er totalrenovert og ble ferdig i oktober 2019. Her er alt av fliser, tak og inventar flunkende nytt. Også ny dør. Rommet er flislagt med gråsorte veggfliser og beige gulvfliser i lekker kontrast. Meget romslig dusj med fast glassdør. Raindance dusjhode. Moderne baderomsmøbel i lys treimitasjon og speilskap med LED-lys over. Vindu med aluminiumsramme for ekstra ventilasjon. Vegghengt toalett. Toalettdusj. Vaskemaskin av nyere dato. Vegghengte glasshyller for hådduker etc.

Hovedsoverommet ligger mot øst og er innredet med et stort garderobeskap med skyvedører. Dobbeltseng med lagring under. 2 nattbord. Diverse kommoder. Takvifte med lampe. Vindu i vedlkeholdsfri aluminium også her, samt terrassedør ut til frontterrassen i samme materiale. Flott utsikt over havet i fra sengen også!

Soverom nummer to ligger mot vest og er innredet med en dobbeltseng, garderobeskap, sort kontorpult, kontorstol og en vegghengt hylle. Vindu ut mot den bakre terrassen.

Den bakre terrassen har som beskrevet tidligere adkomst i fra kjøkkendelen av leiligheten. Den har også aksess fra studioleiligheten. Denne terrassedelen tilhører sameiet, men det er avtalt på sameiemøte at eier har bruksrett til denne og betaler således en leie for dette til sameiet som er inkludert i felleskostnadene. Eier har også fått tillatelse til å sette opp diverse aluminiumsskap og en stor bod. Vaskemaskin inn i det ene skapet.

Den bakre terrassen er innredet med utegrill i fra 2017 og diverse bord, stoler og solsenger. Her kan den solhungrige flytte seg etter solen for å få utnyttet flest mulige solingstimer under oppholdet.

På den indre delen av terrassen finner man både varmtvannstanker, vaskemaskin, kjøleskap, fryser, renseanlegg til vannet i hovedleiligheten, støvsuger etc.

Studioleiligheten (uregistrert enhet) er meget innholdsrik og tilbyr følgende: Sort sovesofa chaiselongue i skinnimitasjon fra 2019 med separat overmadrass. Hyller. Kommode/TV-benk. 2 designerstoler i sort. Hvitt garderobeskap med speildører. Nyoppsatt skaphylle ved kjøkkendelen hvor mikro og stekovn er plassert. Kjøleskap under. Selve kjøkkeninnredningen er hvit med granittbenkeplate i sort og hvit. Koketopp med to plater.

Badet er pent flislagt i beige fargetoner. Speil med skap og integrerte downlights. Romslig dusj. Hvitt høyskap.

Studioleiligheten ble delvis oppusset i 2018 (gulv og vegger).

Hovedinngangen til studioet ligger ved heisen.

Mange praktiske løsninger. Vindu i døren ut mot den bakre terrassen for ekstra lys og ventilasjon.

Det er innlagt fiber både i hovedleiligheten og i studiodelen.


Leiligheten og studiodelen selges fullt møblert, foruten personlige gjenstander. De aller fleste møblene er av nyere dato (fra mellom 2017 og 2019).

Leiligheten er dessuten så og si totalrenovert i meget god kvalitet. Må ses!


Parkeringsplass:

Eier av leiligheten disponerer en takbelagt parkeringsplass rett til høyre for inngangsdøren til komplekset.


Sameiet:

Felles svømmebasseng.

Egen vaktmester som sørger for renhold, drift og vedlikehold av fellesanlegget.

Heis.

Kun norske eiere i anlegget.

Stille og rolig kompleks.


Standard

Meget god standard. Oppusset i kvalitetsmaterialer.


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 konstruert: 92
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 220 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design