NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A773S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A772O + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
185.000 €
175.000 €
360

Område
Video
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A738SI
Pris: 175.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

UNIK RENOVERT HJØRNELEILIGHET HELT UTEN TRAPPER MED HAVUTSIKT I GUANABARA PARK, NYDALEN.

Beskrivelse
UNIK RENOVERT HJØRNELEILIGHET HELT UTEN TRAPPER MED HAVUTSIKT I GUANABARA PARK, NYDALEN.Beliggenhet.

Eiendommen ligger nydelig til på hjørnet i blokk A av det særs populære komplekset Guanabara Park i Nydalen av Puerto Rico. Det er trappefri adkomst til leiligheten og til bassenget. Meget lett adkomst i fra veien! En annen fordel er at balkongen kun deler vegg med èn annen leilighet, noe som gjør den mer privat. Flott utsikt over havet og båthavnen.

Dette området er kjent for sine stille og fredelige omgivelser, men samtidig er det gangavstand til havnen, Puerto Rico-stranden og Puerto Rico sentrum. Nydalen fremstår som grønn og idyllisk og alle som ønsker kan benytte seg av den flotte parken i midten av dalen og nyte vakre naturopplevelser. Det er et kjøpesenter i området som tilbyr dagligvarebutikk og flere velrenommerte restauranter.

For den turglade ligger anlegget i umiddelbar nærhet til fjellet og den populære Norskeplassen. Herfra kan man følge diverse løyper/stier og det er dessuten organiserte turer gjennom diverse norske klubber.Adkomst

Ca 35 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.Innhold

Havutsikten møter deg med en gang du åpner inngangsdøra.

Til høyre er det et skoskap, knagger for å henge yttertøy og sikringsskap.

Åpen løsning mellom stue og kjøkken, noe som skaper bedre romfølelse.

Til venstre ligger hoveddelen av kjøkkenet, hvor størstedelen av kjøkkeninnredningen er installert. Hvite over-og underskap i høyglans, innebygd oppvaskmaskin, avtrekksvifte og vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater. Diverse ekstra kontaktstøpsel.

Resten av kjøkkenet er installert til høyre på langveggen og består av et høyt kjøleskap med frysedel og en stekovn med perfekt høyde. Skuffer og skap i samme stil som resten av kjøkkeninnredningen, altså i hvit høyglans.


Stuen er møblert med en sort sofa i skinnimitasjon, avlastningsbord, stuebord og 2 reoler i samme trefarge som matcher armlenene på den hvite godstolen. Flatskjerm-TV og diverse bilder, lamper og dekorasjon. Flere kontaktstøpsel i oppholdsrommet.

Spisestue i tilknytning til kjøkkendelen med et stort hvitt bord og 4 stilige transparente stoler.

Aluminiumsdørerene ut til balkongen har blitt pusset og malt på nytt. Dobbelt sett med blendingsgardiner foran balkongen.

Balkongen har helt fantastiske solforhold med sol fra ca kl 10.00 og utover hele dagen i vintersesongen. Fin utsikt ned til havnen og Atlanterhavet. Terrassen deler kun vegg med 1 nabo. Uteområdet er møblert med 2 hagestoler, 2 cafestoler, 1 hvitt rundbord og et lite oppbevaringskap. Parasoll og markise samt en hvit uttrekkbar sidemarkise.
Det er lagt nye gulvfliser på balkongen.

Renovert bad med hjørnedusj, toalett, baderomsmøbel med speil over og et langskap på siden. Spotlight i taket. Vindu.

Stort innebygd skap i samme hvit farge som kjøkkeninnredningen mellom badet og kjøkkenet. Her har du vaskemaskinen og varmtvannstank.

Soverommet er innredet med 2 separate senger, nattbord og et sko-skap. Det innebygde garderobeskapet med speildører og den hvite døren inn til soverommet har blitt pusset og malt på nytt. Utsikt over havet også herfra. Ventilasjon. Markise utenfor vinduet.


Oppgraderinger fra 2015:

Kjøkkenet og badet ble renovert.

Det ble lagt nye rør.

Eier erklærer at det elektriske anlegget ble oppgradert, uten at det kan fremlegges sertifikat for dette.

Vasken mellom stuen og badet ble fjernet og erstattet med et fint stort skap i samme farge som kjøkkeninnredningen.

Det ble lagt opp flere ekstra kontaktstøpsel i hele leiligheten.

Ytterdøren og de andre dørene i leiligheten ble pusset og malt.

Hele leiligheten ble malt fra gul til hvit.


Nye fliser på balkongen fra 2020.

Ny varmtvanntank høsten 2018.

Eierne valgte å bevare de opprinnelige gulvflisene i leiligheten da de fortsatt var i veldig god stand.

Leiligheten selges møblert, foruten personlige eiendeler.


Sameiet:

Velfungerende internasjonalt sameie.

Vaktmester onsite.

Solrikt fellesområde.

Hjelpsomme naboer.

Mange nordmenn er eiere.

Oppusset bassengområde med inngjerding i glass etter forskriftene.

Oppvarmet basseng i vintermånedene.

Kontinuerlig vedlikehold i anlegget.

Den månelige sameieutgiften har vært 105 euro i åresvis, men pga diverse oppgraderinger som skal gjøres i anlegget, er det vedtatt av sameiet at det skal betales 55 euro i tillegg i 5 år. Det vil da si at kjøpers sameiekostnad blir 160 euro i måneden midlertidig.


Standard

God standard.


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 46
M2 konstruert: 37
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Nei
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 160 €
Eiendomsskatt: 216 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design