NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A767S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A763S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
180.000 €
169.900 €
360

Område
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A685S
Pris: 169.900 €
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

SJARMERENDE LEILIGHET I NYDALEN MED GEDIGEN TERRASSE OG BILLEDSKJØNN HAVUTSIKT. FELLES OPPVARMET BAS

Beskrivelse
SJARMERENDE LEILIGHET I NYDALEN MED GEDIGEN TERRASSE OG BILLEDSKJØNN HAVUTSIKT. FELLES OPPVARMET BASSENG. GUANABARA PARK


Beliggenhet

Leiligheten ligger vakkert til i en mellometasje av blokk B i det særs populære komplekset Guanabara Park i Nydalen av Puerto Rico. Nydelig utsikt over havet og båthavnen. Trappeadkomst. Dette området er kjent for sine stille og fredelige omgivelser, men samtidig er det gangavstand til havnen, Puerto Rico-stranden og Puerto Rico sentrum hvor det nylig har åpnet to nye, store kjøpesenter. Nydalen fremstår som grønn og idyllisk og alle som ønsker kan benytte seg av den flotte parken i midten av dalen og nyte vakre naturopplevelser. Det er et koselig og praktisk kjøpesenter i området som tilbyr dagligvarebutikk og flere velrenommerte restauranter.

For den turglade ligger anlegget i umiddelbar nærhet til fjellet og den populære Norskeplassen. Herfra kan man følge diverse løyper/stier og det er dessuten organiserte turer for den som ønsker selskap.Arealbeskrivelse

Leiligheten er registrert med 37,21 m2 (konstruert overflate) og en terrasse på 16,15 m2. Imidlertid er den faktiske størrelsen på uteområdet, som har eksklusiv adkomst gjennom denne leiligheten, på ca 32 m2. Eier har selvfølgleig rett til å bruke hele terrassen.Innhold

Eiendommen har et hyggelig inngangsparti med eksotiske trær og vekster.

Leiligheten har en åpen stue-og kjøkkenløsning for å få utnyttet arealet på best mulig måte. Nydelig havutsikt både i fra kjøkkenavdelingen, stuedelen og soverommet.

Kjøkkenet ligger til høyre og er oppusset. Innredningen er hvit og moderne og benkeplaten er sort. Følgende hvitevarer er inkludert: Stekovn, avtrekksvifte, mikrobølgeovn, vitrokjeramisk topp med 3 kokeplater, kromfarget kjøleskap med frysedel og et hvitt kjøleskap med liten fryser som passer inn under benkeplaten. Det er mulig å sette inn en vaskemaskin i kjøkkeninnredningen om ønskelig (noe må da selvfølgelig byttes ut). LED-lys under overskapene.

Vinhyller.

Foldebord som tar veldig liten plass når det er sammenslått. Det kan imidlertid åpnes og benyttes til spisebord. Meget praktisk løsning.

Sort TV-seskjon med god oppbevaringsplass.

Beige sovesofa med chaiselongue og hvitt stuebord. Moderne vegglamper. Fine bilder.

Kommode/hylleløsning.

Terrassedøren er malt hvit innvendig for å skape et lysere inntrykk. Direkte utgang fra stuen til den råflotte terrassen som strekker seg langs hele fronten av leiligheten. Utearealet er ca 32 m2 (deler av dette er registrert som fellesområde, dog brukt privat.) Ingen går forbi terrassen ettersom den ligger på en høyde. Herfra har man en ekstraordinær utsikt over havet og marinaen og man kan nyte vakre solnedganger i flotte fargespill mens man inntar kveldsmaten på terrassen. Solen begynner å komme på terrassen på formiddagen og man har den til den går ned.

Terrassen er møblert med sofagruppe og to stoler med matchende grå puter. Sofabord. Spisebord til 4 personer. Solseng. Parasoll.

Gangen inn til badet og soverommet er innredet med et moderne speil med sort ramme og stilige lamper. Hylle i samme stil. Ellers benkeplate og hylle i marmor. Hvit porselensvask. Largringsplass under vasken. Varmtvannstank.

Badet er flislagt i hvitt. Badekar. Dusj med raindance-hode. Spotlights i taket. Vindu med ramme som er lakkert hvit innvendig.

Noen har valgt å bytte ut badekaret med dusj for således å få plass til både vaskemaskin og vask inne på baderommet. Da kan man installere et høyskap i gangen for ekstra oppbevaringsplass.

Soverommet er lyst og koselig og er innredet med en dobbeltseng, 2 nattbord, innebygd garderobeskap, skoskap og en oppbevaringshylle over døren. Blendingsgardiner. Veggspotter og en stilig vegghengt lampe som matcher de over sofaen. Skyvevindu med billedskjønn utsikt over Atlanteren.

Eiendommen selges så og si fullt møblert. Personlige gjenstander er unntatt.Sameiet:

Internasjonalt sameie.

Hjelpsomme naboer.

Mange nordmenn er eiere.

Oppusset bassengområde med inngjerding i glass etter forskriftene (nylig oppført).

Oppvarmet basseng i vintermånedene.

Kontinuerlig vedlikehold i anlegget.Standard

Normal kanarisk stand. Bør pusses opp for å komme opp i skandinavisk standard, men man kan fint benytte leiligheten uten å gjøre noe. Alt beror på den enkeltes forventninger og behov. Kjøkkenet er renovert.


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 69
M2 konstruert: 37
Eiendommens stand: Bør delvis renoveres
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Nei
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 160 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design