NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A876S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A875SI + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


GRAN CANARIA
GRAN CANARIA
Gran Canaria ligger i sentrum av Kanariøyene, mellom Tenerife og Fuerteventura, og er den tredje største i øyfellesskapet.

Gran Canaria er et ideelt feriested både sommer og vinter ettersom temperaturen normalt ligger mellom 18º C og 30 ºC.

Øyen beskrives som et kontinent i miniatyr. Kontrasten mellom det tørre og varme klimaet i sør og de frodige skogene og fjellene i innlandet/nord, kan være meget stor.

Gran Canaria har ca 60 kilometer med strender i en 236 kilometer lang kystlinje.

Her finnes alle typer strender, noe som har tiltrukket generasjoner av turister fra hele verden. En av de mest kjente strendene, som også er en av de mest folksomme, er den langstrakte Maspalomas-stranden. Den strekker seg helt fra Faro-tårnet i vest til Playa del Ingles-stranden i øst. I dette området finner man de berømte, fredede sanddynene.

San Agustin-, Amadores- og Puerto Mogan-strendene er fine og fredelige. Disse er perfekte dersom man ønsker å ha en rolig og solrik avslappningsdag med famien.

Puerto Rico-stranden er kjent for å være noe mer livlig og tilbyr flere aktiviteter, både for barn og voksne. Puerto Rico er dessuten kjent for å ha det beste klimaet i Europa. Havtemperaturen ligger generelt på mellom 18º C og 22 ºC.

Hovedstaden på Gran Canaria, heter Las Palmas og har et innbyggertall på ca 400 000. Byen er en av de største på Kanariøyene og er meget flott med sin kolonianske arkitektur. Man bør absolutt få med seg bylivet i Las Palmas under sitt opphold på øyen.

Som alle Kanariøyene er Gran Canaria også en vulkanøy. Det høyeste punktet i sentrum av øyen er 1949 meter høyt; Vulkan Pico de las Nieves. Fjellet Roque Nublo er 1813 meter høyt og blir hvert år besøkt av et hav av turister.

Årlig besøker ca 2,8 millioner mennesker Gran Canaria – hovedsaklig er dette en strøm av turister som ferierer i Maspalomas, Playa del Ingles og Puerto Rico. Hvert år generer disse en inntekt på ca 2,5 milliarder euro.
FAKTA
  • Størrelse: 1.560 km2
  • Innbyggertall: 815.000 innbyggere
  • Hovedstaden: Las Palmas de Gran Canaria (378.000 innbyggere).
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design