NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A880A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A879A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


REFERANSER
REFERANSER
Helen Krause
Om 5 er toppscore på skalaen, gir jeg deg i det minste 10+ og gjerne mer, Sunniva! Du er unik, hjelpsom og på «alerten» hele tiden, om det er noe jeg har spurt deg om eller lurt på, uansett dag og tidspunkt, så svarer du nesten promte.. Tusen takk for all hjelp, støtte og godt samarbeid med deg som megler i salget av min leilighet.. Tusen takk for hjelpen.

Hilsen Helen Krause
Lennart Mathiassen
Hei Sunniva

Tusen takk for en flott jobb du har gjort med salget.
Vi har blitt ivaretatt og informert plettfritt under hele prosessen.
Ønsker deg en fin kveld og en super sommer.

Mvh
Lennart Mathiassen
Knut og Reidun Skår
Vi er veldig fornøgd med jobben dere har utført i forbindelse med kjøpet av leiligheten.

Var også veldig fornøgd med Silja og det arbeidet ho har utført for oss. Ho hadde godt humør som ho viste oss hele tiden.


Hilsen Knut og Reidun Skår
Ole Martin Eggen
Vi kjøpte leilighet gjennom Real Invest i februar/mars. Det anbefales på det sterkeste. Megler Oskar Husby er helt utrolig! Mer serviceminded menneske skal en lete lenge etter.
Han hjelper deg ikke bare med huskjøpet, men med mye annet også som å bli med for å kjøpe ny lås til ytterdør og bytte den blant annet.
Jeg anbefaler han til alle som har tenkt på å kjøpe eiendom på
Gran Canaria.

Vennlig hilsen
Ole Martin Eggen
olemartineggen@hotmail.com
Heidi og Hans Christian Andersen
Real Invest Gran Canaria med Sunniva Torset i spissen anbefaler vi på det varmeste. Her får du utrolig god hjelp til å selge boligen din, selv om du sitter i Norge. Du får hjelp til alt ifm med salget og god informasjon under veis. Real Invest anbefales på det varmeste til både kjøp og salg. Tusen takk for hjelpen Sunniva! Her finnes det ikke stjerner nok

Heidi og Hans Christian Andersen

heidi.dahl.andersen@ntebb.no
.
Alex og Sharon Morris
Sunniva var profesjonell, effektiv, kunnskapsrik og hjelpsom fra begynnelse til slutt. Så god service! Vi anbefaler dette teamet for ditt eiendomssøk.

Alex og Sharon

prettywomanpdc@gmail.com
Geir Thorsen og Mette Brandt
Vi har benyttet Sunniva Torset og Real Invest Gran Canaria ved flere anledninger, både personlig, og på vegne av våre egne kunder i vårt firma og på vegne av vår familie. Og vi kan ikke få skrytt nok av hvor fornøyde vi er og vil anbefale Sunniva og Real Invest på det varmeste.
For vår egen del har det vært et veldig bevisst valg av megler når vi hadde behov for en ved vårt siste kjøp av eiendom. Vi fant selv huset vi ville kjøpe og kontaktet Sunniva for at hun skulle være vår megler. Det kan man gjøre dersom man finner en eiendom en liker hos andre meglere.

Sunniva loset oss gjennom kjøpet med sin dyktighet og profesjonalitet, noe som gav oss en trygghet på at kjøpet ble gjort gjennom en korrekt prosess. Vi har vært fastboende på Gran Canaria i mange år og vi vet det kan være mye som må sjekkes gjerne både en, to og tre ganger for å være trygg på at alt er korrekt med papirer på en eiendom. Vi fant også flere andre hus som var interessante for oss, hvor Sunniva sjekket opp og fant uregelmessigheter i papirene, og «reddet» oss fra feilkjøp.

Når du er i en kjøpsprosess sammen med Sunniva, får en følelse at en er den eneste kunden hun har (noe som selvsagt ikke er sant), men hun har full fokus på deg som kunde og er utrolig pliktoppfyllende og svarer raskt på meldinger/mailer, handler raskt når det gjelder. En rekker ikke å bli utålmodig, da hun alltid ligger i forkant. Noe som ikke er helt vanlig i dette landet, der det ofte er litt «mañana, mañana», det vet vi alt om etter alle årene som fastboende på øya. Og så yter hun også det lille ekstra som en gjerne ikke tenker på, men som hun ser er viktig. Og ikke minst er hun veldig hyggelig å være sammen med.

Vi har også vært gjennom flere kjøp og salg for kunder og familie og har sett hvor dyktig Sunniva er.
Vi har sett at ved salg er hun veldig dyktig på å gi rett salgstakst og gi gode og riktige råd for at en skal oppnå rett salgspris på en eiendom. Det har vi sett ved flere anledninger, og det betyr ofte et raskt salg.

Så om det blir flere kjøp og salg for vår del, er vi ikke i tvil, vi ville valgt Sunniva og Real Invest Gran Canaria igjen og nøler ikke med å gi de beste anbefalinger fra oss.

Geir Thorsen & Mette Brandt

mette.brandt@gmail.com
Anita Bigsel Kleppe og Kjell-Olav Kleppe
Real Invest – Gran Canaria ble benyttet som megler i forbindelse med salg av leilighet Tamaran 313.

Potensiell kjøper melde seg like etter verdivurdering ble kjent. Dette var derimot et mer komplekst salgs prospekt en vanlig, da der var et arveoppgjør som måtte gjennomføres.

Dette ble dermed omfattende og tidkrevende. Sunniva Torset i Real Invest viste derimot stor kreativitet, og utformet en juridisk avtale som ivaretok interessene både for kjøper og selger. Prosessen startet uke 1 i november 2021, og kjøper kunne flytte inn i leiligheten 14. November 2021. Den juridiske prosessen gikk sin gang, både i Norge og Spania, og slutt oppgjøret ble mottatt 06. Mai 2022, til stor tilfredshet både for kjøper og selger.

Vi gir vår beste anbefaling av Real Invest og Sunniva Torset som megler veg salg/kjøp av eiendom på Gran Canaria – Spania.
Roar og Kari Grasdal Pedersen
Vi vil på det aller varmeste anbefale Real Invest, ved Sunniva Torset dersom man skal kjøpe eller selge bolig/leilighet på Gran Canaria! Hun er svært dyktig og ikke minst behjelpelig under hele kjøps -og salgsprosessen.

Mvh

Roar og Kari Grasdal Pedersen

roar@joydesign.info
Nils Cato Andersen
I forbindelse med salg av min leilighet, og kjøp av ny, velgte jeg Real Invest til å håndtere dette, da jeg hadde god erfaring med Dem ved en tidligere anledning. Leiligheten som skulle selges hadde stått tom i 18 måneder p.g.a pandemien, men Real Invest sørget for rengjøring og gjort presentabel for salg. Leiligheten ble solgt i løpet av 3 uker. Kjøpet av ny leilighet ble gjennomført på en like proffesjonell og betryggende måte både av Sunniva og Oskar. Imponerende er også at de stiller opp med bistand som ikke nødvendigvis har med kjøpet/salget å gjøre. Nå etter en ny runde med kjøp og salg av eiendom på Gran Canaria, kan jeg så absolut anbefale Real Invest som en proffesjonell og trygg partner.

Nils Cato Andersen

nils.cato.andersen@lifi.no>
Nils Kristian Gauslaa
Det er ikke mulig å få bedre service og oppfølging enn det vi fikk fra Real Invest og Sunniva Torset ved en eiendomshandel for et par uker siden. Også topp karakter for en utmerket hjemmeside med utfyllende informasjon om det som er verdt å vite ved en eiendomshandel på Gran Canaria. Med den største selvfølgelighet hjalp Sunniva oss også med en sak som ikke hadde noe med selve handelen å gjøre, så bedre support er det ikke mulig å få. Derfor topp karakterer/anbefalinger herfra.

Nils Kristian Gauslaa

nils.gauslaa@pmsor.no
Stig Sjølstad
Når vi skulle kjøpe bolig i Arguineguin så ga vi Real Invest en smørbrødliste over våre ønsker (2 soverom, havutsikt, basseng, jacuzzi eller mulighet for det og ca pris) og megler Sunniva fant det som for oss var en perfekt leilighet. Det er jo vel og bra, slikt man må forvente av en eiendomsmegler. Men det som imponerte meg med Real Invest er tjenesten vi har fått etter handelen. Boligen vi kjøpte hadde noen skjulte feil (som megler ikke kunne vite om) og Real Invest var til stor hjelp med å få ordnet opp i feilene. Real Invest har stilt opp langt mer enn man kan forvente og jeg kan anbefale både kjøpere og selgere.

Stig Sjølstad

sjolstad@gmail.com
Steve Chetland
Hei, jeg heter Steve og jeg ble anbefalt Sunniva og Real Invest fra en venn som nylig hadde solgt en eiendom gjennom dem under covid. Jeg ble bedt om å stole på Sunniva med salget av bungalowen og ble overveldet av glede da hun ikke bare hadde solgt bungalowen min i puerto rico (innen 2 måneder), men hadde fått €10 000 over prisantydningen på grunn av interesse fra 2 parter. Jeg tror dette var på grunn av at Sunniva gjorde mye mere enn det som er forventet i jobben sin, siden bungalowen min hadde stått tom siden covid (over 12 måneder) og hadde blitt forfalt, så Sunniva tok på seg å gi stedet en makeover og en god rengjøring for å gjøre det mer attraktivt for potensielle kunder. Jeg vil anbefale alle som ønsker å kjøpe eller selge eiendom å bruke dette selskapet, da jeg hadde en veldig god og profesjonell opplevelse.

Steve Chetland

stevechetland@gmail.com
Reidar og Randi Stenersen
Tusen takk igjen for god hjelp og service fra deg, Sunniva! Vi er veldig takknemlig for at vi kom i kontakt med Real Invest og deg!..Helt fra første møte fikk vi veldig tillit til deg og den servicen du har gitt oss, er enestående. Vi har fått hjelp med både salg av leilighet og du har hjulpet oss med diverse andre problemer vi har har hatt. Veldig god oppfølging hele tiden .!! Tusen takk for god hjelp!

Jeg vil med dette anbefale Real Invest på det varmeste med hensyn til salg av eiendom og hjelp med dokumenter / papirer underveis. De er meget flinke til å følge opp og de er tillitsfulle.

Mvh R & R Stenersen

reidar.sten@gmail.com
Sol og Frank A.
Vi har nettopp solgt leiligheten vår her i Arguineguin etter 18 år på Øya.
Stor takk til Sunniva for særskildt god bistand under hele salgsprosessen.
Midt i " Coronahelvetet" i februar 2021 ble leiligheten solgt i turbofart. Det tok 25 dager fra den ble lagt ut, til salget var gjennomført.
Med Sunniva i " førersetet" opplevde vi at salget var i trygge hender fra start til mål.

Sol og Frank A.
Tom og Heidi
Vi er et par litt opp i åra som hadde grua oss litt til den prosessen som lå foran oss når vi skulle kjøpe leilighet på Gran Canaria. Heldigvis fikk vi en megler som på en kompetent, folkelig og forståelig måte klarte å geleide oss gjennom byråkrati og formaliteter. Sunniva har vært suveren i formidling og i det praktiske samarbeidet med advokaten.
Sunniva er den beste megleren vi har hatt og anbefaler henne på det sterkeste.

Hilsen fornøyde boligkjøpere!

tom.golberg@gmail.com
Christian L. Riis
Sunniva er en person som er veldig profesjonell og lettvint å forholde seg til. Jeg har ingen problemer med å anbefale Real Invest som megler.
Tusen takk for samarbeidet, jeg vil ikke ha noen betenkeligheter med å velge hvilken megler jeg ønsker å forholde meg til ved kjøp/salg av neste leilighet.

christian_rii@hotmail.com
Reidar og Heidi Solheim
Reidar og jeg er veldig fornøyde med kjøpsprosessen du gjorde for oss, Sunniva.
Fra første kontakt med deg til nøkkelen ble overlevert da vi ankom flyplassen. Da sto du klar og ventet på oss.
Tusen takk for hjelpen.

Hilsen

Heidi og Reidar

heisol3@online.no
Helma Flolid
Vårt møte med Sunniva og Real Invest gikk meget bra fra første samtale. Vi bestemte oss for å kjøpe en leilighet uten å ha sett den og Sunniva var veldig profesjonell og imøtekommende mht alle våre spørsmål. Hun er seriøs og hadde aldri kunne solgt oss noe som var dårlig. Vi kan trygt anbefale henne for et sikkert kjøp og god oppfølging

hflolid@gmail.com
Bente Prestøy og Bjarte Vevatne
Vi har benyttet Real Invest ved 2 salg og ett kjøp og er meget godt fornøyd med arbeidet utført av selskapet med Sunniva og Oskar i alle våre saker. Våre interesser har de tatt på alvor og vi har følt oss godt ivaretatt. Ærlig og profesjonell håndtering gjennom hele prosessen. Vi anbefaler Real Invest som samarbeidspartner.
100% fornøyd.

Med vennlig hilsen

Bente Prestøy og Bjarte Vevatne
Kirsten B. Lorentzen
Sunniva Torset fikk overta et svært komplisert salg etter alt rotet forrige megler stelte i stand. Det ble mange problemer av juridisk og annen art, men Sunniva taklet det hele på en fremragende måte, Hun var pålitelig, hjelpsom og imøtekommende, og et uvurderlig mellomledd til avokatene. Hun gikk utover det hun var forpliktet til, fikk salget i havn med god pris, og anbefales herved på det varmeste.

Kirsten B. Lorentzen
Gry og Håvard Skallerud
Vi har kjøpt leilighet i Arguineguin med Sunniva som megler. Hun har vært svært serviceinnstilt og løsningsorientert gjennom hele prosessen, og har hele tiden gitt rask, god og riktig informasjon. Vi har hatt full tillit til Sunniva, noe som har vært helt avgjørende for oss ved kjøp av leilighet i utlandet.

Gry og Håvard Skallerud

havard.skallerud@icloud.com
Signe og Børge
Kjære Sunniva. Vi vil takke deg og dine medarbeidere for fantastisk hjelp da vi kjøpte leilighet i Puerto Rico. Det var godt organisert, trygt og seriøst. Som førstegangkjøper var vi i trygge hender og vi vil absolutt anbefale deg til alle kjente.

Vennlig hilsen

Signe og Børge.

borge_t@hotmail.com
Ole og Marianne Øiestad
Vi har vert så heldige og kommet i kontakt med Real Invest ved kjøp av leilighet for ca.syv år siden og også nå ved salg av samme leilighet i Puerto Rico. Firmaets leder er Sunniva som bare er fantastisk på alle måter.

Kjøpet av leiligheten gikk helt uten problemer. Når vi etter det hadde spørsmål eller trengte hjelp med ting som for eksempel håndverkere eller oversetting av dokumenter fra spanske myndigheter, bank eller hva det måtte være, reiste vi til Sunniva og ble mottatt av en like blid og hjelpsom dame som ordnet opp for oss hver gang. Dette var jo ikke hennes ansvar, men hun og hennes team ordnet opp hver gang alikevel.
Nå har Sunniva og Real Invest også hjulpet oss å selge leiligheten. Det har de også gjort på en trygg og god måte.Det kan fort dukke opp ting man ikke helt har kontroll på selv, men da har Sunniva ryddet opp i det ene etter det andre.

Vi har blitt behandlet fantastisk på alle måter. Om vi noen gang skal kjøpe eller selge noe på Gran Canaria igjen,er vi ikke i tvil om hvem vi vil ta kontakt med. Så derfor vil vi også på det sterkeste anbefale Real Invest og Sunnivas team til de som ser etter en seriøs og trygg megler.

Ole og Marianne Øiestad.

oleiestad@gmail.com
Rolf Morten Karlsen
Hei Sunniva,

Din jobb for oss var aldeles perfekt og jeg anbefaler deg til de det måtte gjelde.
Du var meget ryddig og leverte langt over det jeg hadde forventet.

Med vennlig hilsen

Rolf Morten Karlsen

rolf.karlsen@orad.no
Solveig og Jostein
Sunniva,

Vi er veldig fornøyd med hele prosessen i forbindelse med kjøpet av leiligheten. Vi har følt oss veldig godt ivaretatt og har stolt 100% på den jobben du har gjort. Vi anbefaler deg gjerne til andre hvis det skulle være aktuelt.

Mvh

Solveig og Jostein

18casasol@gmail.com
Hugo Lismont & Danielle Willems
Kjære Sunniva,

Vi kan ikke få takket deg nok for den nesten umulige jobben du gjorde for oss ved å selge leiligheten vår.

Med en leietaker som nektet å forlate leiligheten, ble salget blokkert. Vi ønsket å gi opp flere ganger og la banken ta leiligheten.

Men du nektet oss å gi opp, da konsekvensen av det ville være at vi mistet mye penger og vi ville fortsatt være ansvarlige overfor banken og myndighetene med tanke på gjeld.

Selv om dette var et lite salg med minimumshonorar for deg, ga du aldri opp og oppdaget alltid nye løsninger hver gang et problem dukket opp.

Vi er 200% fornøyd med deg og din jobb.

Uten deg ville dette ikke ha vært mulig. Du har gjennomført salget på en pålitelig og korrekt måte.

Med vennlig hilsen

Hugo Lismont & Danielle Willems

hugo.lismont@telenet.be
Bente Prestøy og Bjarte Vevatne
Anbefaling!

Vårt møte med Real Invest og Eiendomskonsulent Oskar Husby har vært problemfritt fra første stund.

Vi kontaktet Real Invest og flere andre selskap da vi både skulle selge bolig og kjøpe ny bolig på Gran Canaria.

Av informasjonen vi oppga, hadde Oskar og Real Invest full treff mtp våre ønsker og krav med de leiligheter han viste oss. Så valget om å benytte dem som samarbeidspartner var ikke vanskelig.

Vi opplevde både salg og kjøp som problemfritt og effektivt. Alt ble ordnet for oss da vi ikke alltid kunne være tilstede under visninger, salg, kjøp og overtagelse. Kommunikasjonen har vært god og informativ hele veien.

Ingen skjulte overraskelser dukket opp under prosessen, hverken ved salg eller kjøp.

Oskar og Real Invest har også bistått i andre saker der vi har ønsket bistand.

Vi anbefaler Real Invest som samarbeidspartner ved både kjøp og salg av bolig på Gran Canaria - de framstår som en ærlig og solid samarbeidspartner som har stor kunnskap og kjennskap til boligmarkedet på Gran Canaria.

Med vennlig hilsen

Bente Prestøy og Bjarte Vevatne
Mona og Kurt Nilsen
En stor takk til dere alle på Real Invest: Sunniva, Silja, Oskar og en kjempekoselig dame på kontoret. På grunn av dere ble leiligheten vår på Monte Carrera solgt på en trygg og ryddig måte. Alltid hurtig tilbakemelding når vi spurte om noe.

Til dere som skal selge eller kjøpe. Vi kan trygt anbefale Real Invest.

Hilsen Mona og Kurt Nilsen

004795734534.
Marita & Rolf Petter
Sunniva, Silja og Oskar har gjort en god og profesjonell jobb for for oss i salgsfasen, der dere har hatt flere visninger, ordnet opp i papirmølla, holdt oss godt oppdatert etc...

TUSEN TAKK!!

Vi fikk det ganske enkelt der vi dro en tur til Ålesund på tingretten for verifiserig av oss, og Stig dro påfølgende dag til Molde for Apostillestempel.
Avslutningsvis vil jeg si at vi selvsagt vil legge inn et godt ord for deg/Dere i Realinvest GC, og bruk oss gjerne som referanser!

Mvh

Marita & Rolf Petter

rolf.petter.almli@gmail.com
Arvid Almli
Hei Oskar,

Her kommer en tilbakemelding på min erfaring med kjøp av leiligheten i Brisa Marina:

Vi bodde sentralt i en leilighet i Arguineguin hvor vi trivdes godt. Jeg fikk tilbud om kjøp.
Jeg innså raskt at dette kunne jeg ikke gjøre uten profesjonell hjelp og tok en runde blant aktuelle eiendomsmeglere for å finne ut hvem som best kunne hjelpe meg med kjøpet.
Valget falt på Real Invest G.C. med Oskar Husby som rådgiver og utførende person.
Kjøpstransaksjonen gikk svært bra. Rask og presis kommunikasjon underveis og gode råd når uforutsette krav fra selger dukket opp.

Stor takk og de beste anbefalinger fra meg.

Hilsen

Arvid Almli

arvidalmli@aol.com
John Anders Hoel
Vil bare si tusen takk for veldig god bistand i salg av vår leilighet på Gran Canaria. Smertefri prosess som trygt kan anbefales andre som leter etter en megler, både ved kjøp og salg.

Med vennlig hilsen

John Anders Hoel
Karin og Johnny Slotterøy
Som førstegangskjøpere av feriebolig på Gran Canaria, har vi hatt gleden av å bli kjent med Sunniva Torset, eier og leder av eiendomsmeglerfirmaet Real Invest Gran Canaria.

Sunniva har imponert oss gjennom hele prosessen med stor kunnskap og kompetanse om markedet; hele veien fra første kontakt, via visninger og til gjennomført kjøp. All kommunikasjon fra henne har vært rask og presis, uten rom for misforståelser.

Våre ønsker og spesifikasjoner har blitt meget nøye ivaretatt hele veien. Hun har i tillegg et stort nettverk som bidrar på alt fra legalkrav, forsikring og bank til håndtverkere.
Sunniva er dessuten en person som det er lett å like, med en meget sympatisk væremåte og alltid til å stole på.

Vi har ingen problemer med å gi Sunniva Torset våre varmeste anbefalinger.

Karin og Johnny Slotterøy

Bodø
Bente Kulild
Takk for rask og god hjelp ved gjennomføring av salget av leiligheten min.
Med din kompetanse, kunnskap og profesjonalitet ga du trygghet og tillit gjennom salgsprosessen for meg.
Du svarte raskt på spørsmål med en profesjonalitet og serviceinnstilling uten sidestykke.
Stor takk og gode anbefalinger fra meg.

Bente Kulild
Monika Boppart
God dag, Axel Kubisch

Tusen takk for din kompetente rådgivning. Jeg har fått raske svar på alle mine spørsmål. Således har jeg fått realisert min drøm om å kjøpe en eiendom på Gran Canaria.

Jeg vil anbefale deg videre og ønsker deg lykke til i ditt videre yrkesliv.

Beste hilsner,

Monika Boppart (Sveits)
Ann BackLund
Jag letade lägenhet på Gran Canaria i tre år, med Oskar på Real Invest som kontakt. Han visste så klart till slut vad jag ville ha, och han hittade den i Vista Taurito. Stor altan, havsutsikt, lugnt område, allt jag kunde önska mej. Tack för ditt tålamod och snabba svar på mejlen. Fem stjerner till dej.

Mvh

Ann Backlund. Nu lyklig ägare.
Mona Munkeby
Hei Sunniva

Skal hilse så mye fra Terje og si tusen takk for en veldig god jobb. Vi er veldig takknemlige for den innsatsen du har gjort og er utrolig fornøyd med deg! Ryddig og ordentlig.

Hilsen Mona

mona@mbye.no
Mette Helen Pedersen
En stor takk til eiendomsmegler Oskar Husby, som har vært helt fantastisk under hele salgsprosessen. Uten han hadde aldri dette salget kommet i havn. Han har hjulpet oss langt utover det som står i kontrakten. Vi anbefaler han på det sterkeste og stiller gledelig med referanse hvis noen skulle trenge det.

Mette Helene Pedersen
Randi og Gunnar Kristiansen
Vi har nettopp kjøpt leilighet på Playa del Inglés gjennom Real Invest/Oskar Husby. Vi er meget fornøyd med den oppfølging og service vi fikk fra megleren gjennom hele prosessen. Vi vil anbefale Real Invest på det sterkeste til de som er interessert i å kjøpe eiendom her på Gran Canaria.

Randi og Gunnar Kristiansen

Steinkjer
Fernández Pajuelo
God ettermiddag, Sunniva

Opplevelsen med dere var uslåelig (og vi sier det, fordi det er sannheten ). Vi er mer enn fornøyd med hele prosessen og måten vi ble mottatt på - Du vil bli sterkt anbefalt blant våre venner (som også eier eiendommer i sør). Jeg må bare takke deg for all hjelp og profesjonalitet (vi hadde mistet alt håp). Igjen en million takk for alt Axel og du gjorde for oss, og masse lykke til imed salget (dere fortjener det)

Varme hilsner.

Familien Fernández Pajuelo

begoferpa@hotmail.com
Lillian og Per Arne Reppe
Høsten 2016 kjøpte vi en bungalow på Playa del Inglés gjennom Real Invest med Sunniva Torset som megler. Vi er meget godt fornøyd med oppfølging før, under og etter kjøpet. Svært god service, raske tilbakemeldinger og punktlighet. Ut i fra de erfaringene vi har fått vil vi anbefale å bruke Real Invest ved kjøp av bolig på Gran Canaria.

Lillian og Per Arne Reppe

+4791320350
SpareBank1 - Bank 1 Oslo Akershus AS, administrerende direktør Torbjørn Vik
Sunniva Torset og Real Invest G.C ble anbefalt av vår advokatkontakt på Gran Canaria og hun viste seg raskt å være et utmerket valg. Selskapet har bistått oss med rundt 100 salgstransaksjoner i leilighetskomplekset Monte Carrera i Arguineguin på Gran Canaria og vi har utelukkende mottatt gode tilbakemeldinger. Sunniva yter topp service og har alltid sørget for at både kjøper og selger er trygt ivaretatt. Vi gir henne våre beste anbefalinger.

SpareBank1 - Bank 1 Oslo Akershus AS, administrerende direktør Torbjørn Vik.
Richard og Irene
I januar bestemte vi oss for å kjøpe en leilighet på Gran Canaria. Etter en vellykket avtale og flere visninger med Axel Kubisch, bestemte vi oss for å kjøpe en leilighet på 40m2 i den sørlige delen av Gran Canaria. Kubisch informerte oss godt og gjorde alle forberedelser i vårt fravær. Neste besøk til øya var allerede etter 2 måneder og kontrakter med notar og regnskap var ferdig.
Uten kjennskap til spansk, ville det ha vært vanskelig for oss å håndtere alle saker. Eiendomsagent Axel Kubisch, som er fra Tyskland og har bodd her i 20 år, har også hjulpet oss masse etter avslutningen av kjøpet.

Takk Axel

Richard og Irene
Anette og Bjørn Valaker
Vi startet å utforske markedet i Mogán for 5 år siden med tanke på å kjøpe bolig. I løpet av disse årene har vi vært i kontakt med ulike meglere.

Når vi da var klar for å starte en kjøpsprosess, var det ikke vanskelig å velge Real Invest. Det å kjenne at man har en seriøs aktør med seg i prosessen, er veldig betryggende. Real Invest har i vår jakt på bolig vist at de kjenner markedet godt og gir god informasjon om de ulike områdene. De har kontakt med en dyktig og uavhengig advokat som representerte oss som kjøper i ulike møter i kjøpsprosessen.

Oskar er svært serviceinnstilt og en meget oppofrende salgskonsulent som stilte opp til alle tider på døgnet.

Jeg vil bare helt til slutt si at vi har vært veldig fornøyd med å ha deg som vår eiendomskonsulent. Du har vært blid og tålmodig med oss hele veien, selv om vi til tider har vært litt stresset. Dette har jo vært et veldig ukjent terreng for oss, og vi er vant til å ha kontroll. Så når vi ikke har det, så stresser vi litt :) Det å føle at vi har en seriøs aktør med oss i prosessen, har vært viktig for oss. Takk for all god hjelp underveis.

Vi kan anbefale Real Invest når man ønsker å kjøpe bolig på en trygg og sikker måte.

Anette og Bjørn Valaker

Anette@valaker.com
Håvard A. Bjerke
Oskar gjorde et svært godt inntrykk fra første stund. Det er ingen tvil om at han har lang erfaring og betydelig kunnskap innen eiendom på Gran Canaria og hva som skal til for et godt samarbeid. Han har også en utstråling, karisma og profesjonalitet som er tillitsvekkende for både selger og kjøper. Hele veien, fra start til salg, var han tilgjengelig og sørget for en meget god prosess, som bar preg av kontroll og dyktighet på en behagelig måte som vi likte veldig godt. Jeg vil anbefale Oskar på det aller sterkeste til andre som vurderer kjøp av bolig.»

Salgssjef / Eiendomsmegler MNEF

E-post: hb@proa.no
Trine og Svein Eckle
Vi kjøpte bolig i Arguineguín i februar 2015 gjennom Silja i Real Invest G C. Hun gjorde en fantastisk jobb. God service og oppfølging fra begynnelse til slutt. I ettertid har firmaet vært svært imøtekommende og hjelpsom dersom vi har hatt spørsmål.

Vi vil på det sterkeste anbefale Real Invest ved kjøp av bolig på Gran Canaria.

Hilsen

Trine og Svein Eckle

E-post. trinsvei@hotmail.com
Gerd Holmen
Vi solgte vårt hus og kjøpte leilighet på Gran Canaria i 2015. Real Invest Gran Canaria var det selskapet som tok seg av alt. Effektive og pålitelige folk i dette selskapet. De tok seg god tid med oss, og vi følte at de gjorde som vi ønsket hele veien, eller korrigerte oss når dette var nødvendig. Alt la seg til rette fort for oss og ettersom de har norsktalende advokatmedhjelper disponibel til å ordne alle papirer, var vi trygge hele veien. Dette selskapet anbefales som nr.1 her på øya. Vi har bodd her i 15 år, så da kan man vel få si at vi kjenner til det meste.

Vil også anbefale Computerservice hvis dere vi ha internett osv. Norsktalende, service-innstilte folk.

Lykke til med alt.

Gerd Holmen

gerdholmen@hotmail.com
Ana & Kristian
Vi kjøpte ein leilighet av Sunniva i Real Invest i januar 2016, og vi er veldig fornøyd med heile kjøpsprosessen, frå start til slutt. Ho satte seg inn i kva vi var ute etter og vi fekk raskt oversikt over aktuelle alternativ, noko som gjorde kjøpsprosessen effektiv.

Alt vart gjennomført på ein profesjonell og trygg måte, med god service og oppfølging undervegs. Som kunder følte vi oss godt ivaretatt då alle praktiske ting blei handtert av Sunniva.

Vi kan definitivt anbefale å benytte Sunniva og Real Invest for å finne feriebolig.

Ana & Kristian
Norge

helle.kristian@gmail.com
Ola Skrivervik og Rose-Karin Mulstad
Vi har benyttet Real Invest Gran Canaria både for kjøp av eiendom og senere salg av eiendom på Gran Canaria og er meget fornøyd med måten prosessene har blitt håndtert på. En kombinasjon av juridisk og eiendomsmegler-kompetanse sammen med evnen til å respondere raskt gjør Real Invest GC unik. Sunniva Torset ivaretar klientens interesser på beste måte. Hun har våre beste anbefalinger.

Hilsen

Rose-Karin Mulstad og Ola Skrivervik

US-Mob +1 703 980 4348 – NO-Mob +47 917 35 639
Jostein Røkenes
Hei, er veldig fornøyd med å ha handla med Real Invest. Alt gikk bra selv om jeg satt i Norge og kjøpte leiligheten
gjennom bilder og tekst. Er å anbefale.

Hilsen

Jostein Røkenes

jostein.rokenes@hotmail.no
Gry og Geir Larsen
Etter å ha vært på jakt etter leilighet på Gran Canaria en stund, falt valget på en leilighet på Monte Carrera i Arguineguín. Vi er godt kjent i området i og med at vi har feriert en del der nede. Jeg har også en bekjent som har leilighet i samme kompleks, noe som ga en trygghet for oss. Vi valgte Monte Carrera da det er flest norske som eier leilighet der og styret i sameie er også utelukkende norske personer. Vi hadde hørt nok skrekkhistorier om det å eie leilighet i et bygg med mange andre nasjonaliteter og de utfordringer det innebærer.

Vi har også hørt og lest om flere som har brukt meglere som ikke har fulgt opp kjøpet eller fulgt opp på andre områder som har medført mye trøbbel og ekstra kostnader i forbindelse med kjøp av leilighet i utlandet.

Vi valgte Real Invest og Sunniva som megler og kjøpte leiligheten usett (hadde kun fått en del bilder) da vi ikke rakk og reise ned og ordne dette selv pga. jobb etc. Vi fikk tilsendt en mail med hvilke dokumenter etc. som måtte fremskaffes i Norge i og med at vi ikke skulle være fysisk tilstede ved overtakelse av leiligheten. Vi ville også gjøre noen endringer i leiligheten før vi begynte å ta den i bruk. Sunniva ordnet så med håndverkere og fremforhandlet en bra pris på omgjøringene som skulle gjøres. Under hele denne prosessen fikk vi glimrende tilbakemeldinger om status på arbeidet og oversiktlige fakturaer etc.

Jeg vil med denne lille tilbakemeldingen takke Sunniva og Real Invest for en veldig fin og ryddig handel og en kjempe fin service…

Så går dere med en drøm om å kjøpe leilighet på Gran Canaria og ønsker å snakke med noen som har vært igjennom en slik prosess, kan vi kontaktes på telefon +47 93 44 03 35.

Mvh Gry og Geir Larsen

geir@nytelse.no
Kaare & Johnny
Vi har handlet med Sunniva hele 3 ganger, siste gangen en bungalow i Playa del Inglés. Vi har opplevd en stor trygghet ved å kjøpe/selge leilighet gjennom Sunniva. Sunniva har full kontroll og hjelper deg gjennom hele prosessen. Hun er genuint interessert i deg som kunde og setter seg godt inn i dine ønsker. Hun visste hva vi var på jakt etter og fant drømmehuset vårt.

Er det noe du trenger hjelp til etter kjøpet, er alltid Sunniva der og guider deg gjennom det spanske boligsystemet. Det være seg håndtverkere, elektrikere, låsesmeder. internettmontører eller gartnere.

Hos Sunniva er du i gode hender - Vi anbefaler Sunniva og hennes Real Invest GranCanaria på det varmeste.

Takk for hjelpen!

Kaare & Johnny

+47 93403130
Margith og Arild Eikrem
I forbindelse med kjøp av ferieleilighet i Puerto Rico, brukte vi Real Invest med megler Sunniva Torset. Vi opplevde Sunniva som en dyktig og strukturert megler, der hun ivaretok våre ønsker. Etter at salget var ferdig, kunne vi også ringe henne hvis vi lurte på noe, så vi anbefaler Real Invest på det varmeste.

Margith og Arild Eikrem

ma.eik@online.no
+47 90987748
Gerd og Bjørn Kolnes,
Kjøp av hus på Gran Canaria

Vi kjøpte et rekkehus i Sonnenland med hjelp av Sunniva. Ved kjøp av hus på Gran Canaria, kan det alltid oppstå litt små utfordringer. Det gjorde det hos oss også. Men ved hjelp av Sunniva, så fikk løst utfordringene på en god måte. Vi følte alltid at vi var i trygge hender og vil på det varmeste anbefale Real Invest GC v/ Sunniva til andre.

Mvh Gerd og Bjørn Kolnes

Torvbergveien 5, 4055 Sola
bjorn@frisorsiden.no
0047 93048400.
Kari og Arve Goa
Vi er en familie fra Nordmøre som hadde tanker om å kjøpe en leilighet på Gran Canaria. Vi fikk en dag se en leilighet som var under tvangssalg hos Real Invest GC. Vi kontaktet Sunniva og fikk oversendt masse biler og fikk detaljerte opplysninger om beliggenhet, tilstand på leiligheten osv. Vi la inn et bud og da budfristen gikk ut hadde vi kjøpt en leilighet usett. Hovedårsaken til at vi tok sjansen på dette, er at vi er fra samme sted i Norge som Sunniva og kunne stole fullt ut på henne. Overtakelsen og alt rundt dette gikk knirkefritt.

Silja hjalp oss senere med leiekontrakt da vi skulle leie ut. I utleieperioden har de hjulpet oss med å leie inn håndverkere som vi kunne stole på.

Vi kan anbefale på det sterkeste å kjøpe leilighet gjennom Real Invest GC:

Mvh Kari og Arve Goa
0047 90894400
Bjørg og Kåre
Hei igjen!

Vi er godt fornøyd med den jobben dere gjorde i forbindelse med vårt kjøp av leilighet. Megler Oskar var jo bare helt fantastisk. Det samme var Claudia som tok godt vare på oss under det formelle og videreformidling til bank og viktige kontorer. Vi skryter gjerne av servicen vi fikk til andre. Ha en fortsatt fin dag!

Vennlig hilsen

Bjørg og Kåre

Grovfjord
Tel: 004797574120
E-post: b-a-jen@online.no
Jorunn & Kjartan Virkesdal
Takk for profesjonell og god hjelp til kjøp av leilighet i Puerto Rico. En dyktig megler som hjalp oss å finne drømmehuset. Vi fikk hjelp med alle de nødvendige formaliteter. Vi følte oss trygg hele veien.
Vi vil anbefale alle som går i tanker om og kjøpe eiendom på Gran Canaria om å benytte Real Invest GC v/ Sunniva Torset og hennes team som megler.

Vennlig hilsen

Jorunn & Kjartan Virkesdal

Kjartv@online.no
Hogne Kile
Vi er veldig fornøyd med kjøpet av Monte Carrera 922 gjennom Real Invest. Masse gode råd om praktiske ting, og et fullt opplegg omkring sameie, vaktmester osv gjør investeringen til bare kosen! Kjapp og effektiv papirmølle.

Hogne Kile

hogne.kile@lyse.net
Ragnhild og Bjørn Porsbøll
Da vi hadde bestemt oss for å kjøpe ferieleilighet på Gran Canaria, var vi svært opptatt av å finne en seriøs og dyktig megler. Vi valgte å benytte Sunniva Torset som leder Real Invest. Sunniva ga oss en meget profesjonell og god behandling. Hun var svært serviceorientert og i tillegg til å skaffe oss "drømmeleiligheten", hjalp hun oss også med mange praktiske forhold slik at vi fikk en veldig fin start på vårt opphold på den solrike øya.


Vennlig hilsen

Ragnhild og Bjørn Porsbøll

bjorn.porsboll@gmail.com
Barbro og Håkan Palm
Vi imponerades av Real Invests stora kompetens om nordiska lagar och husaffärer. För oss som köpte en underbar lägenhet på Monte Carrera, var vi överraskade att allting gick att ordna så enkelt. Vi ritade om lägenheten och kompetenta hantverkar renovetrade
snabbt, effektivt och prisvärt. Och detsamma gällde alla "pappaer" som skulle skrivas på. Vi kan rekommendera samarbete med Real Invest.

Barbro och Håkan Palm

hakan@palm.st
Åge og Toril Fredriksen
Dere har gjort en fantastisk jobb på Monte Carrera som vi antar dere vil fortsette med. Vi er meget fornøyd med service og den oppfølgingen vi har fått fra dere. Vi har alltid fått hurtig tilbakemelding når det har vært ting man har lurt på. Takk for det.

Lykke til i nye lokaler!

Mvh

Åge og Toril Fredriksen

Fauske
+47 95027532
Øyvind Jensen
Real Invest ved Sunniva Torset er en seriøs, faglig sterk eiendomsmegler.

Kunnskapsrik: Kan mye om både bygningsmessige forhold og praktiske ting. Interessert i å høre hva kunden er ute etter. Engasjert og gjør alt for å finne en løsning for kunden. Flink til å komme med innspill overfor kunden på en måte som vekker tillit og skaper interesse hos kjøper. Stor arbeidskapasitet. Ingen oppgave for stor og ingen for liten. Alltid tilgjengelig. Flink til å følge opp og gi tilbakemelding. Språklig sterk – flytende spansk. Mye kunnskap om Gran Canaria/lokalbefolkning/lover og regler. Det hun ikke vet, sjekker hun opp. Imøtekommende. Søt, hyggelig og sosial intelligent.

Lykke til!

Øyvind Jensen

Formann

Mobil: +4792253891 | Tlf: +4723897389
E-mail: oyvind.jensen@norwegianbroker.no
www.norwegianbroker.no
Jon og Eva Omdahl Nilsen
Vi meldte oss på Monte Carreraprosjektet i Desember 2003, fra da og til ReaIinvest overtok,har det vært en tid med opp og nedturer,som har ført til at vi lenge trodde vi hadde tapt både våre investeringer og vår drøm om ferieleilighet i superanlegget.
Overgangen til Realinvest har vist seg å være en positiv opplevelse for oss,-til å begynne med var vi skeptiske, men fikk erfare at deres informasjon var til å stole på, og at de holdt sine løfter.
Sunniva og Tanja - som vi har hatt mest kontakt med, er både profesjonelle, hjelpsomme og effektive. De løser både små og store problemer så sant det er mulig.

Mvh Jon og Eva Omdahl Nilsen
5117 Ulset
mobil 0047 97 00 81 24
Åse og Knut Erik Steinbakken
Hei Sunniva,

Knut Erik og jeg er veldig godt fornøyd med all hjelp og service vi har fått. Vi oppfatter deg som en dyktig og seriøs, hjelpsom og vennlig person.

Åse og Knut Erik Steinbakken

Trondheim
Tel: 004740638888
Ingeborg Anna og Tor Egil Lund
Gratulerer med nye kontorer! Sjøl om dere fortsatt vil være å finne på Monte Carrera, vil vi takke dere for alltid å ha stilt opp for oss.

Ingeborg Anna og Tor Egil Lund
Lars Kjendal
Hei Sunniva

Bibbi og jeg ønsker deg hjertelig tillykke med nye kontorer. Dette må være den optimale plassen for et firma som ditt. Vil samtidig berømme deg for din service du har vist oss som kjøpere på Monte Carrera. Uten ditt engasjement for å få prosjektet på bena, hadde det neppe blitt noe av for vår del. En annen ting som jeg vil berømme deg for, er at du alltid kommer tilbake med svar veldig raskt. DU UTSETTER IKKE NOE Til I MORGEN SOM KAN GJØRES I DAG.

Lars Kjendal
Tel: 004790026208
Bjørg og Sigmund Hovrud
Hei igjen!

Salgsprosessen og alt vedrørende dette, samt advokatkontoret, får vår beste anbefaling.
Ellers vil vi takke for all god hjelpsomhet nå i innflyttningsfasen.
.
Tillykke med det nye kontoret og salget videre!!!!!

Vennlig hilsen

Bjørg og Sigmund Hovrud

Tel: 004790062600
Ronald og Hilde Marøy
Hei,

Vi koser oss på Monte Carrera. Det føltes trygt og profesjonelt fra første dag.

Ronald og Hilde Marøy

Tel: 004748196480
Berit & Bernt Torbjørnsen
Hei Sunninva

Det skal nok ikke by på så store vanskeligheter å finne de rette ‘bevingende ord’ som beskriver vår erfaring som kunder hos deg og ditt firma!

Vi reiser (endelig..!) til G.C den 10. desember og returnerer ikke før 14. januar.

Det var godt å høre at vi ikke mister kontakten med deg og dine medarbeidere nå når Monte Carrera er utsolgt!

Ha det fint så lenge

Beste hilsen

Berit & Bernt Torbjørnsen

Tel: +47 90199793
John Anders Hoel
Erfaring med Real Invest - kun positivt og alltid hyggelig å komme til dere!

John Anders Hoel
Tel: 004797768900
Randi og Oddvar Ytternes
Real Invest v/Sunniva Torset.

Vi kjøpte leilighet på Monte Carrera i juni 2013 etter å ha vurdert flere andre boliger i området. Vårt møte med Real invest var profesjonelt fra begynnelse til slutt. Det formelle med kontrakt, forholdet til spanske myndigheter osv gikk "på skinner". Skjøte på eiendommen var også ferdig innenfor tidsrammen. Vi følte en del usikkerhet knyttet til kjøp av eiendom i Spania, men den måten Real invest arbeider på, skapte den nødvendige trygghet for oss.

Hilsen

Randi og Oddvar Ytternes

7562 Hundhamaren
Tel: 004791546190
May Nærland
Hei Sunniva

Jeg vil med denne mailen takke for all den gode hjelpen du har gitt oss i forbindelse med kjøp av vår leilighet i Playa del Ingles i 2012. Maken til oppfølging vi opplevde fra 1. mailkontakt i februar og frem til kjøpet var gjennomført og ikke minst i forbindelse med totalrenoveringen av leiligheten, hadde jeg ikke trodd var mulig å få. Du er en proff eiendomsmegler med stor kompetanse, som loset oss gjennom denne prosessen trygt og godt.

Når du også har gode kontakter som er til å stole på og arbeidsfolk som står på for dine kunde, er jeg sikker på at du vil få mange fornøyde kunder i årene fremover.

Jeg kommer til å anbefale alle som skal handle på Gran Canaria å ta kontakt med deg, for deg kan vi stole på.

Med hilsen

May Nærland

4306 Sandnes
Tel:+47 934 82 143
E-post:may-nae@online.no
Ole Anders Ring/Ingun Ring Rakkestad
Hei Sunniva, vi må få lov til å si tusen takk for en fantastisk jobb du gjorde for oss med vårt kjøp av eiendom på Gran Canaria. Utrolig profesjonelt på alle områder.

Til dere andre som har tenkt å kjøpe eiendom på Gran Canaria; bruk kun den beste, nemlig Sunniva.
Med den måten hun jobber og er på, er vi sikre på at hun kommer til å bli den største eiendomsmegleren
på Gran-Canaria.

Til dere som leser dette her, ring oss gjerne i Norge, så skal dere få en glad-melding.

004793435957
Solfrid Rystad
Tusen takk for en enestående service i forbindelse med vårt kjøp av bungalow i Playa Inglés.  Din jobb og raske tilbakemeldinger gjorde at vi følte oss trygge i hele kjøpeprosessen.  Vi fikk all informasjon som vi trengte og mer til. 

Og tusen takk for all service etter kjøpet, der du har stilt opp når vi trengte overlevering av nøkler til entrepenør, kobling av telefon, tolk og mer til. 
Vi ønsker deg lykke til i etablering av egen bedrift, og vet at skulle vi handle igjen så vet vi hvor vi skal henvende oss.

Mvh
Solfrid Rystad
Leo Isaksen
Våren 2010 ønsket jeg (Leo Isaksen) å investere i egen leilighet på Gran Canaria. Kom da i kontakt med Sunniva Torset. Jeg hadde mine ønsker i forhold til sted, størrelse, pris osv. Etter mine ønsker fikk jeg vist de allternativene som var. Ble også vist eiendommer som var i nærheten av mine ønsker. Det gjorde at jeg fikk den store oversikten, før jeg gjorde mine valg.

Må innrømme at jeg var veldig skeptisk i forhold til kjøpeprosessen. Men her fikk jeg god informasjon. Jeg fikk også en oversikt over hva total kjøpesum ville bli etter mitt evt. bud. Tryggheten var også bra ved at det ble brukt et advokatkontor hvor de prater norsk.

Om jeg skal selge eller kjøpe på Gran Canaria igjen, vil jeg bruke Sunniva Torset.

Mvh

Leo Isaksen
Øystein Benjaminsen
I et ellers uoversiktlig og til dels useriøst marked har Sunniva bistått oss på en meget profesjonell og god måte.

Både i forhold rådgivning og oppfølging følte vi tidlig at vi var i trygge hender. Usikkerheten er ofte det som preger
kjøp av leilighet i Spania. Alle har jo hørt historier om penger som blir borte og prosjekter som ikke blir realisert. Ting tar lang tid og byråkratiet er vanskelig å håndtere.

Sunniva gjorde at dette gikk smertefritt og vi var aldri i
tvil om at ting kom til å gå i orden. Når vi tillegg føler at vi fikk øyas beste leilighet til en god pris , kan vi jo ikke være annet en fornøyd.

Med vennlig hilsen

Øystein Benjaminsen
IT Partner Bodø AS
Daglig leder/partner
Per Magne Jacobsen
Som kjøper av leilighet i Playa Del Inglés, har jeg kun de beste referanser å gi Sunniva Torset som megler. Hun har behandlet meg respektabelt som kunde, langt over det normale som jeg kan forvente. Hun er en real selger, som har holdt alle de avtaler som ble inngått. Jeg har i ettertid også hatt hjelp av henne når jeg har bedt om en tjeneste.

Jeg vil herved gi henne kun de beste anbefalinger om dere vil handle med henne!
 
Med vennlig hilsen

Per Magne Jacobsen
Attest til Sunniva fra Sylvi og Ragnar Nielsen!
Vi hadde leilighet på fastlandet i Spania, men vi ønsket oss et bedre klima på vinterstid. Vi kom i kontakt med Sunniva og vi reiste senere ned til Gran Canaria for å se på hva hun hadde og by på av leiligheter. Vi møtte en topp, proff selger som kunne jobben sin til fingerspissene. Punktlig, hjelpsom,ærlig og tålmodig. Ingen kjøpepress. Og hun stilte opp til alle tider med topp humør. Sunniva var flink til å finne den rette leiligheten som passet for oss, samtidig stod hun for oppussingen av leiligheten. Vi er så takknemlige for den jobben Sunniva har  gjort.

Skal dere se eller kjøpe noe på Gran Canaria, så kan vi anbefale Sunniva på det sterkeste. Hun er den rette og prater språket (spansk) og andre språk flytende.

Takk for hjelpen Sunniva,

Sylvi og Ragnar Nielsen
Inger og Rune Wettermark fra Moss
Hallo, Sunniva Torset
 
Vi vil takke deg for den fremragende måten du har hjulpet oss med kjøpet av leiligheten på Haiti i Puerto Rico.
 
Vi hadde aldri klart dette uten din hjelp og veiledning samt din anbefaling for bruk av advokatbistand, slik at alt ble sikret i forbindelse med kjøpet.
 
Det er ikke ofte man møter så ærlige og hyggelige mennesker som deg i din bransje, som VIRKELIG hjelper sin kunder.
 
Skulle du i fremtiden trenge referanser i forbindelse med salg av eiendommer, må du gjerne bruke oss.

Lykke til videre, Sunniva og atter en gang : Takk for all hjelp.
 
Vennlig hilsen

Inger og Rune Wettermark fra Moss
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design