NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B703S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A702S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Ubetalelig utsikt over Atlanterhavet
Man føler nesten at villaen bader i omliggende sjø
Den består av 2 etasjer med terrasse i front og på sidene
Koselig uteområde med grill
Utedusj i bakkant
Romslig og lys stue
Bueformet åpning mellom stue og spisestue
Terrassedører i aluminium (ledd-dører som kan åpnes helt opp foran spisestuen)
Gang inntil badet og soverommet
Separat kjøkken med diverse hvitevarer
Soverom med dobbeltseng og garderobeskap - ekstrarom ved siden av pluss bod
Bad med gulvvarme. Romslig dusj.
Soverom med havutsikt i toppetasjen
Overbygd balkong (aluminiumsanretning) med imponerende havutsikt
Bad oppe med romslig dusj.
Inngangsparti
Kart
Det lille tettstedet Playa del Cura ligger på sørvestkysten av Gran Canaria, mellom Tauro og Taurito.

Til området hører en liten, koselig sandstrand i en dyp gråbrun farge.

Bebyggelsen starter ved stranden og fortsetter oppover i fjellet på begge sider av dalen (det kan være noe bratt adkomst til de øvre eiendommene). Det er mest leilighetskomplekser i dette området og flere har fantastisk havsutsikt.

I den nedre delen av Playa del Cura, ved hovedveien, finnes et lite kjøpesenter med supermarked og noen få restauranter/barer. Dette er stedet for den som liker fred og ro.
Type eiendom: Villa
Område: Playa del Cura
Referanse: V644S
Pris: 460.000 €
Beskrivelse

PRAKTFULL VILLA MED USLÅELIG HAVUTSIKT OG STORE TERRASSEOMRÅDER I PLAYA DEL CURA

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5257

 

Beliggenhet

Villaen ligger i idylliske Playa del Cura, bare 5-10 minutters gange fra stranden. Anlegget er situert like i nærheten av kolonialbutikken "Spar", restaurant, bar og andre nyttige fasiliteter.
Herfra er det også gangavstand til Tauro og til den karibiskinspirerte sandstranden i Amadores. Puerto Rico er bare noen få minutters kjøring unna. Playa del Cura er et meget stille og fredelig område og stedet er perfekt for den som vil bo i rolige omgivelser, men vil ha nærhet til tettsteder med flere aktiviteter.

Heisadkomst opp til nivået som eiendommen ligger på. Trappeadkomst ned til selve huset.

Villaen fremstår som en perle som nærmest "bader seg" i Atlanterhavet med solrike terrasseområder hvor man kan nyte det kanariske klimaet til det fulle.

 

Innhold

Adkomst gjennom en behagelig trapp med gelender. 

Hovedinngangen til selve villaen er i dens toppetasje. På samme nivå er det flislagte terrasseområder i en L-form. Det er satt ut hagemøbler på den delen som vender mot vest. Som andre villaer i anlegget, har også denne tilgang til et område på baksiden som er gravd ut i fjellet hvor det er konstruert et romslig redskapsrom med vanntilknytning og (utslags)vasker. Innenfor dette er det ekstrarom som per i dag er innredet som soverom, dog ikke godkjent som dette. Uregistrert påbygg.

Hovedinngangen til boligen tar deg inn i en romslig gang med god plass til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg skotøy.

Til høyre ligger soverommet i 2. etasje. Dette har plass til en dobbeltseng, nattbord og har innebygde garderobeskap. Fantastisk utsikt over havet fra soveromsvinduet. Det er et privilegium å kunne våkne av at havbrisen og solen kommer inn gjennom vinduet og det første man ser når man står opp, er Atlanterhavet..

Ved siden av soverommet var det opprinnelig en åpen balkong. Denne ble for ca 2 år siden innglassert av de aktuelle eierne med vindu som kan åpnes og lukkes etter behov. Aluminiumstak. Utsikten herfra er helt uslåelig!

Nye gulvfliser og nye dører inn mot soverom og utgang fra sommeren 2019.

Det er to adkomster til denne delen, enten fra terrassedelen eller i fra soverommet. Dersom fremtidige kjøpere ønsker å ta ned denne innretningen, kan dette selvfølgelig gjøres, ettersom man da setter balkongen tilbake til dens opprinnelige stand.

Ved siden av soverommet, ligger badet. Dette ble pusset opp i 2017. Badet er flislagt i beigetoner med noen innslag av rødt. Det har et romslig dusjkabinett, et moderne baderomsmøbel i hvit høyglans med skuffer og skap og et rundt speil over vasken. Vindu for ekstra lys og ventilasjon.

Innvendig trapp ned til hovedetasjen. Også denne er behagelig å gå og har gelender.

Trappen tar deg direkte ned til oppholdsrommet. Dette er møblert med en rød sofa med elektrisk funksjon som vipper ut en integrert fotskammel. Stue-og avlastningsbord i glass. Godstol i beige. Kommode-/oppbevaringsløsninger. Rommet fremstår som åpent og lyst ettersom man får dagslys inn gjennom terrassedørene i front (også foran spisestuedelen) og man har runde vinduer langs siden av eiendommen.

Eierne har åpnet veggen mellom stuen og spisestuen. En pent utskåret bue skaper dog et naturlig skille mellom de to. Spisestuen er møblert med 1 glassbord med 4 stoler og en veggseksjon i mørkt tre og glass. Innsatt ledd-dør med aluminiumsramme (2018) som kan åpnes helt opp og hvor hvert enkelt blad er så smalt at den ikke tar plass fra terrassen. 

Bak stuedelen ligger kjøkkenet. Dette er meget romslig (U-form) og har også naturlig lys fra ett av de runde vinduene langs siden av eiendommen. 

Kjøkkeninnredningen er hvit og øverskapene har glassdører. Meget god lagringskapasitet. Hvitevarer som inkludereres er vaskemaskin, stekovn, koketopp fra Balay med 3 plater, kjøkkenvifte, kjøleskap med frysdel og en liten fryser. 

Hvitt flisgulv, benkeplate i tre og små mosaikkfliser i hvit og beige på veggene som både tar igjen fargene til gulvet og kjøkkeninnredningen, samt fargen på benkeplaten. 

Ved siden av kjøkkenet, er det laget til et spiskammers med hyller og kjøleskap.

Innenfor spisestuen ligger badet. Dette ble renovert i 2017. Beige gulv-og veggfliser. Varme i gulvet med regulerbar termostat. Romslig steamdusj med diverse funksjoner. Baderomsmøbel i hvit høyglans med skuffer. Speil over vasken. Vegghengt speilskap. Vifte og vindu. Vegghengt toalett. Lett å rengjøre under.

Etter badet finner man soverommet. Dette har plass til en dobbeltseng og nattbord. Innebygde garderobeskap i tre. Det er åpnet opp og laget et rom ved siden av hvor sofa og oppbevaringsmøbel er plassert. Rommet kan lett gjøres om til en walk-in garderobe om ønskelig. Aluminiumsdøren går inn til en bod.  Direkte utgang til terrassen.

Diverse arelaer/rom er ikke registrert i skjøtet. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Terrassen på dette nivået strekker seg langs hele fronten av villaen samt på hver side. Delen i front er særs romslig og gir plass for flere sittegrupperinger og solsenger. Utsikten herfra er helt uslåelig!

Man føler at man er i ett med Atlanterhavet! Herfra ser man også flere strender, både Playa del Cura, Tauro og Amadores. 

Terrassegulvet ble lagt nytt i 2017. Gelenderet har blitt oppgradert og byttet ut med laminert glass og noe plexiglass.

Markiseløsninger.

Utedusj.

Grill-peis.

Gode solforhold.

 

Det er virkelig et privilegium å kunne oppleve denne flotte eiendommen og utsikten. Det er kun et fåtall villaer i anlegget og du har nå sjansen til å bli den stolte eier av en av disse..

 

Arealbeskrivelse: 

Villaen er registrert i skjøtet med ca 20 m2 konstruert overflate i toppetasjen og ca 40 m2 konstruert overflate i underetasjen. 
Etter diverse påbygg måler selve huset per i dag ca 40 m2 i øvre etasje og ca 78 m2 i nedre etasje. I tillegg kommer redskapsrommet og forlengelsen av dette hvor en seng er plassert (arealet er gravd ut i fjellet, separert fra huset.) Tomtearealet er også større enn det som fremkommer i skjøtet; ca 150 m2 contra 90 m2 registrert.

 

Tilleggsinfo:

Eiendommen er delvis renovert. Så og si alt av dører og vinduer er byttet til vedlikeholdsfri aluminium.

Vedlikehold på taket er akkurat gjort og ny fuktsperre er lagt.

Villaen selges delvis møblert. 

Personlige gjenstander er unntatt.

Inventarliste vil bli lagt til som anneks til reservasjonskontrakten.

 

Eiendom bygd på turisttomt -  må brukes til "turistformål" -  i henhold til spesielle vilkår/begrensninger. 

 

Sameiet:

Flere bassenger i anlegget, både på nivå under og over leiligheten. Heisadkomst.

Vannsklier. Lekeområde. Tennisbane. Minimarked. Baker. Resepsjon. Tapasbar. Restaurant med meget fine henvisninger fra Tripadvisor. Frisør. Gymområde ute.

 

Standard

Mesteparten av eiendommen er renovert.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 150
M2 konstruert: 103
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Ja
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 164 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design