NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: D700S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A699S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Fasade og uteområde
Deler er flisbelagt og deler er hage beplantet med eksotiske trær
Romslig terrasse med pergola
Stor stue med god plass til gjester
Spisestue med direkte utgang til hagen
Romslig, moderne kjøkken
Gjestetoalett
TV-stue i underetasjen (sekundært brukt til soverom)
Nok et rom innredet som soverom i bunnetasjen
Direkte utgang til beplantet patio
Badet i toppetasjen. Dusjløsning.
Walk-in garderobe
Hovedsoverommet i toppetasjen
Direkte utgang fra hovedsoverommet til den gedigne balkongen
Felles svømmebasseng for barn og voksne
Garasjekjeller
Kart
Sonnenland, med sitt tysk-klingende navn, ligger i et avgrenset belte mellom Maspalomassletten og det høyere situerte El Tablero.

Området har få større hoteller, men er preget av private boliger og tidligere turistanlegg hvor deler av anlegget er solgt ut til ikke-residente som benytter sin eiendom til ferieformål. Derfor er dette et meget stille og rolig område.

Det finnes flere supermarked, apotek og restauranter i gangavstand, samt at kjøpesenteret i el Tablero ligger like i nærheten.

Det er gode buss-og taxiforbindelser i Sonnenland slik at man med enkelhet kommer seg hvorenn man måtte ønske på øya. Det er ca en halvtimes gange til strendene i Maspalomas/Meloneras.
Eiendomstype: Tripleks
Område: Sonnenland
Referanse: D637S
Pris: 420.000 €
BESKRIVELSE

MEGET ROMSLIG HUS I MODERNE STIL I NEDRE DEL AV SONNENLAND - TOTALRENOVERT - FELLES SVØMMEBASSENG - PARKERING

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5231

 

Beliggenhet

Huset ligger i den nedre delen av Sonnenland med gangavstand til kjøpesenteret i El Tablero (åpent 365 dager i året), Meloneras og Maspalomas. Strendene i området kan man også nå til fots. Ellers er det gode buss-og taxiforbindelser i sonen. Meget lett adkomst fra motorveien. Dagligvarebutikker, apotek og restauranter innen kort gangavstand. Bensinstasjon.

Boligen ligger i et eksklusivt område av Sonnenland (med større boliger) i et meget godt vedlikeholdt kompleks. Den ligger "gjemt" inne i anlegget og har således ingen form for trafikkstøy. Meget stille og fredelig nabolag.

Syd-og vestvendt uteområde. Meget gode solforhold.

Fellesbassenget ligger like i nærheten.

Enkel adkomst.

 

Distanse fra flyplassen

Ca 25 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Arealbeskrivelse

Arkitekten som utferdiget energisertifikatet har målt eiendommen til ca 168 m2 konstruert overflate per i dag (det er bygd noe ekstra på bekostning av utearealet). I skjøtet figurerer boligen med ca 134 m2 konstruert overflate og ca 50 m2 hage. Planløsningen er også endret i forhold til det opprinnelige. I skjøtet er eiendommen registrert med to soverom, mens det i dag er 5 rom som de facto brukes til soverom/kontor eller lignende.

 

Innhold

Hovedetasjen:

Romslig inngangsparti. Fargene som går igjen, er hvit og grå - dette er tråden gjennom stort sett hele huset. 

Trapper med granitt-trinn mellom etasjene.

Til høyre for inngangen ligger oppholdsrommet. Dette er møblert med to store sofaer i fargen blågrå, en lysebrun godstol og et sofabord i samme farge. Store vindusflater gir mye dagslys inn i leiligheten. Regulerbare persienner. Takvifte. Downlights.

Ved siden av ligger spisestuen. Denne er lys og luftig og har direkte utgang til terrassen. Spisestuen er møblert med et glassbord og 4 røde, moderne stoler. Lesekrok nedenfor vinduet innredet med to sorte skinnstoler og et rundbord. Downlights. 

Inngang til kjøkkenet fra spisestuen. Kjøkkenet er rålekkert og romslig, med hvite over-og underskap i høyglans. Glassbyggerstein og lange vindu på veggen mot uteområdet gir ekstra lys inn.

Alt av hvitevarer følger med i prisen; altså stekovn, mikro, induksjonstopp (3 plater), avtrekksvifte, kjøleskap med frysedel, integrert oppvaskmaskin og vaskemaskin (plassert i et langskap sammen med varmtvannstanken.) 

Silestone benkeplate og kjeramiske, vertikallagte fliser i stilig stripemønster. Store downlights i taket.

Meget god skapplass. 

Det var opprinnelig intet toalett i hovedetasjen, så eier måtte selv bygge ett. Delikate hvite veggfliser i mursteinsmønster. Brokademønster på gulvet i hvitt og blått. Stort speil. Avtrekksvifte i taket.

Terrassen ligger syd-og vestvendt og har således gode solforhold. Den er møblert med et mørkebrundt rundbord, 4 lysere rottingstoler og 2 behagelige liggestoler. Pergola i mørk brun over deler av terrassen som beskytter mot solen. Deler av uteområdet er flisbelagt og deler er hage. Hagen minner om en eksotisk oase med palme-og banantrær etc. Fiskedam med diverse gullfisk. Patioene på nedre nivå er også beplantet med grønne planter/trær, og målet er at disse skal vokse så høyt at hele uteområdet i hovedetasjen skal minne om en vakker grønn oase. Plantene bidrar også til at eiendommen fremstår mye mer privat.

 

Øvre etasje:

Lysrik og romslig gang med flere vinduer og gode luftemuligheter.

Hovedsoverommet ligger til venstre og er møblert med en stor dobbeltseng med kremhvit sengegavl. Nattbord og kommode i samme stil. Speil. TV-bord i smijern.

Direkte utgang til den gedigne balkongen med gode solforhold. Her kan man sole seg så og si hele dagen. Det er plass til flere solsenger og diverse sittegrupper. Denne kan man innrede etter eget ønske og behov.

Videre inn i gangen ligger badet til venstre og walk-in garderoben til høyre. Badet var tidligere avdelt på begge sider av gangen, noe som var meget upraktisk. Eier har fått satt inn en særs romslig dusj, et fast langvindu og et lite vindu som kan åpnes ut mot terrassen. (Selve dusjen er bygd på bekostning av balkongen, men det er snakk om et lite areale i det store og hele.) Badet gir et lyst inntrykk med lyse veggfliser og en kontrastvegg i blått og hvitt brokademønster. Mosaikkgulv i dusjen. Bidet. Moderne, brun hylleløsning under den runde porselensvasken. Stilig speil med baklys.

Walk-in garderoben er plassert i et eget rom og er praktisk innredet med hyllesystem og hengere.

Soverom nummer 2 i øvre etasje har eier per i dag innredet som kombo soverom/kontor med sofa, kontorpult og lagringshyller. Direkte utgang til en vestvendt balkong. Solskjerming foran glassdørene.

 

Underetasjen:

Ved trappenedgangen finner man en romslig bod med plass til kofferter, verktøy etc Meget praktisk.

Rett fram er det et gedigent rom, per i dag innredet som TV-stue, men også brukt som soverom. Her står det en stor sofa med chaiselong, et TV-bord på hjul lagd av paller og diverse oppbevaringsskap hvorpå flatskjerm-TVn er plassert. Direkte utgang til den største patioen med de grønne plantene/trærne som nevnt tidligere. 

Innenfor dette rommet, er det nok et "soverom". Dette er møblert med en dobbeltseng med mørkegrå sengegavl. Hvite nattbord, kommode og langskap med 3 blad. Designerstol. Også dette rommet har direkte utgang til den største patioen.

Det tredje "soverommet" i underetasjen blir i dag fortrinnsvis brukt som kontor. Her står det en brun kontorpult, diverse stoler og et hvitt høyskap. Direkte utgang til den mindre patioen, også beplantet med eksotiske plantevekster.

Badet nede er romslig og rektangulært med en L-form på enden hvor dusjen er plassert (under trappen). Dusjen er av meget god størrelse. Mosaikkgulv. Brokadegulv på resten av badet. Moderne vask med hylleløsning i lys brun. Speil over vasken med baklys. Avtrekksvifte i taket.

 

Hele eiendommen ble så og si totalrenovert for et par år tilbake.

Den er nymalt for kort tid siden og er meget godt vedlikeholdt. Den fremstår med et "nytt inntrykk".

 

Priser:

Selve huset selges til 420.000 euros.

Garasjeplassen i parkeringskjelleren er registrert på eget gårds-og bruksnummer. Prisen for denne er 15.000 euros (kommer i tillegg).

Prisen for inventaret er 10.000 euros. (Lamper, bilder og personlige gjenstander følger ikke med på kjøpet.)

Samlet selges boligen, garasjeplassen og inventaret for 445.000 euro.

 

Sameiet:

Velfungerende sameie som har fått utført mange forbedringer de siste årene.

Stort bassengområde med både voksen-og barnebasseng. Inngjerdet.

Lekeplass/bane ved siden av.

Kodeløsning for å komme inn i komplekset. Porttelefoni.

Det står oppgitt 2 parkeringplasser til eiendommen. Den ene er den i garasjekjelleren som ble nevnt i avsnittet over (til 15.000 euros ekstra). Den andre parkeringsplassen er ute på gatenivå (ikke takbelagt) og tilhører egentlig sameiet. Noen eiendommer har fått "tildelt"bruken av en parkeringsplass av sameiet, men man kan ikke garantere at ny eier får bruke denne i all fremtid. Dette er utenfor eiers kontroll.

 

Standard

Meget god stand.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 5
Antall bad: 2
Toalett: 1
M2 Tomt:
M2 konstruert: 168
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Nei
Fellesutgifter: 91 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design