NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B703S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A702S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Billeskjønn utsikt over stranden og marinaen.
Blått hav så langt du ser... (Bilde tatt med zoom.)
Utsikt ellers over det pene, godt vedlikeholdte fellesanlegget.
Markiseløsning med transparent midt-del som gjør at man bevarer utsikten når markisen er i bruk.
Pent innredet stue med grått møblement.
Hvit kjøkkeninnredning med over-og underskap.
Soveavdeling bak stuen.
2 individuelle senger av nyere dato.
Innebygd skap med skyvedører og vitrineskap med LED-lys.
Direkte utgang til bakongen i fra oppholdsrommet. Terrassedører i aluminium.
Bad med stor hjørnedusj. Nyere dusjdører.
Lyst inntrykk på badet.
Felles svømmebasseng og store flislagte fellesområde for soling.
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Studio
Område: Puerto Rico
Referanse: S675S
Pris: 89.000 €
Beskrivelse

PEN, SENTRAL STUDIOLEILIGHET PÅ SOLSIDEN AV PUERTO RICO MED FANTASTISK HAVUTSIKT OG FELLES BASSENG

 

OBS! Leiligheten ligger utenfor Puerto Plata sitt utleiesystem. Dvs at den kan brukes til ferieleilighet og at den IKKE er påheftet utleiekontrakt.

 

Beliggenhet

Studioleiligheten ligger sentralt til i ett av Puerto Ricos mest populære anlegg, Puerto Plata. Komplekset ligger midt i dalsiden på den vestre, solrike delen. Leiligheten ligger altså i rolige omgivelser på enden av sameiets parkeringsplass, meget godt skjermet fra trafikkstøy. Tilgang til denne gjennom bom som kan åpnes med privat brikke. Studioet ligger kun 1 etasje opp fra parkeringsplassen og har både trappe-og heisadkomst. Heis ned til bassenget. Ca 10 minutters gange ned til den lokale stranden og kort gangavstand til Puerto Rico sentrum med alle typer fasiliteter; det være seg caféer, restauranter, matbutikker, klesbutikker, apotek, legesenter etc. I november 2019 åpnet det siste av de to nye kjøpesentrene i Puerto Rico, noe som vil gi tettstedet et realt løft. I tillegg er det gamle senteret under oppussing. Gangavstand også til den velrenommerte Amadores-stranden med finkornet sand i fra Karibien. Gode buss-og taxiforbindelser.

 

Studioleiligheten inneholder:

Gang med lagringshylle over utgangsdøren.  Innebygd skap med hvite skyvedører. Safe. Speil. Vitrineskap med LED-lys.

Bad med romslig hjørnedusj. Dusjdører av nyere dato. Lyst baderomsmøbel med plass til håndduker og badeartikler under vasken. Granittbenkeplate. Vaskemaskin. Vinduer for god ventilasjon. Badet er flislagt med hvite veggfliser og gråblå gulvfliser.

Innenfor badet finner man "soverommet" som er innredet med to nyanskaffede senger av god kvalitet. Dette er ikke fullt adskilt, men det har en halvvegg mot stuen for en naturlig separasjon. Man har sett flere varianter av "soverom" på Puerto Plata. Noen velger å ha denne åpne løsningen. Andre har valgt en forhengsløsning (i dette tilfellet er det allerede hengt opp en gardinstang i fra taket) eller skyvedører/lettvegger etc. Det er viktig at man forhører seg om hva som er tillatt.

Nattbord mellom sengene. Hylle over.

Tre trinn ned fra gangen finner man stue-og kjøkkendelen (åpen løsning).

Kjøkkenet: Kjøkkendørene og flisene mellom benkeplaten og øverdelen er hvite. Sprekt innslag av en fargerik flisbord. Benkeplate i solid granitt. 2 kokeplater. Oppvaskmaskin under benkeplaten.

Kjøleskap med frysedel er plassert i stueavdelingen. Det er satt opp flere ekstra skap ved siden av den originale kjøkkeninnredingen for ekstra oppbevaringsplass.

Oppholdsrommet: Stuen er relativt kvadratisk og er møblert med en lekker gråfarget sofa i rottingstil med tilhørende bord og godstol. Hvitt TV-bord med flatskjerm. Gråe matter som matcher innredningen for øvrig. Sirkulasjonsvifte og flyttbar aircondition.

Direkte utgang til terrassen fra stue-og kjøkkendelen. Terrassedøren har vedlikeholdsfri aluminiumsramme og er 3-bladet, noe som sørger for å en større åpning mellom stuen og balkongen. Man får således en følelse av at balkongen er en forlengelse av stuen.

Terrassen er møblert med et trebord på hjul med hyller i som lett kan trilles inn i kjøkkenavdelingen. Hybelkomfyr og 2 ekstra kokeplater er plassert her. Ellers står det et bord med diverse stoler på terrassen. Herfra kan man nyte morgensolen mens man skuer utover Atlanterhavet og ser på båtene som skal inn til havnen. Herfra ser man også den flotte Puerto Rico-stranden med sine flotte moloer. Billedskjønn utsikt!

Leiligheten gir et lyst og koselig inntrykk, med sine lyse gulvfliser og vegger.

Preinstallasjon for aircondition.

Leiligheten selges møblert som på bildene foruten personlige gjenstander.

 

Komplekset:  

Komplekset Puerto Plata tilbyr 24 timers resepsjon, minimarked, bar, frisør, massasjefasiliteter, store fellesterrasser med solsenger og parasoller og basseng. Felles parkering for anlegget etter "førstemann-til-mølla"-prinsippet. Dog er det rikelig med parkeringsplasser. Bom for innkjøring i øvre del. Heiser. 

Rimelig internett på Puerto Plata.

Mange skandinaviske eiere i komplekset. Noen bruker sin leilighet til ferieformål og andre har den utleid gjennom resepsjonen. Leiligheten som er for salg, brukes av eier for ferieformål og er ikke underlagt turistutleieselskapets utleieordning. Dersom kjøper ønsker å leie ut sin leilighet, må dette gjøres igjennom selskapet på stedet etter nærmere avtale med dette.

Eiendommen er altså bygd på turisttomt og må brukes til "turistformål" iht spesielle vilkår/begrensninger. 

Felleskostnadene inkluderer vann og strøm.

Norske, svenske, danske, tyske, engelske og spanske TV-kanaler.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 0
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt:
M2 konstruert: 33
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Nei
Svømmebasseng: Nei
Første linje: Nei
Renovert: Nei
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 183 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design