NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B703S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A702S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Fin havutsikt fra spisebordet
Solrik, trivelig leilighet
Et hjem i solen
Praktisk leilighet med smarte løsninger
Møbler følger med i salget
Soveavdeling med dobbletseng
Smart kjøkken med speildør
Praktisk hylleseksjon deler stue og soveavdeling
Alt en trenger på et plan
Kjøkkenet har to kokeplater
Praktisk fornyet bad
Kjøl/frys følger med i prisen
Fine speil som gir bedre romfølelse
Praktisk løsning med micro og ovn inne i skap
Flott havutsikt fra studioleiligheten, nær strand. Basseng en etasje ned. Både heis og trapp
Herlig basseng, med dusj og wc på samme plan
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Studio
Område: Puerto Rico
Referanse: S672I
Pris: 128.000 €
Beskrivelse

NYOPPUSSET, SOLRIK STUDIOLEILIGHET MED FLOTT HAVUTSIKT, FELLES BASSENG OG HEIS. SENTRUMSÆR. INNFLYTTINGSKLAR.

 

Hele bildeserien kan ses på følgende link: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5750

 

Beliggenhet

Studioleiligheten ligger i 5 minutters gangavstand fra stranden i Puerto Rico.  Busstopp rett foran boligkomplekset. Gangavstand til sentrum av Puerto Rico med butikker, cafeer, restauranter, legesenter, apotek etc. Fin spasertur langs havet til Amadores-stranden. Heis i komplekset som er på fem etasjer og har 85 leiligheter. Rullestolrampe i inngangspartiet.

 

Innhold

Leiligheten er på ca 35 m2, lys og hyggelig. Beiggende i 2. etasje med utsikt over bassenget, stranden og havet. Nyrenovert i løpet av de to siste årene, med svært god plassutnyttelse og mange gode praktiske løsninger for oppbevaring o.l.

 

Studioleiligheten har integrert kjøkken som kan skjules bak en skyvedør - med speil som går fra gulv til tak. Det gjør også at leiligheten virker større. Kjøkkenet er nyrenovert i 2018. Her er det to elektriske stekeplater. Overskap og underskap i lys eikefarge med god plassutnyttelse. Nåværende eier har flyttet varmtvannstanken over kjøkkenskapene for å få plass til en ekstra hylle i overskapet. Egen bryter til varmtvannstanken nås lett i øverste hylle.

 

Stuen tilbyr lun blå sofa som en person også kan sove på. Salongbord og 42 tommers TV. Ved siden av TVn er det også et lite, praktisk avlastningsbord med et hyggelig speil i ruter over, noe som gir større romfølelse. Møbler og hvitevarer er med i salget. Så her er det bare å flytte rett inn.

 

I fra balkongen har man fantastisk utsikt over havet og bassenget. Verandaen er bygd inn for bedre plassutnyttelse. Her er det nylig lagt beige flisgulv. Kjøkkenbord med stoler. Stort kjøleskap med frysedel i stål og et praktisk skap for ovn og mikro som står bak lukkede dører når de ikke er i bruk. Stor markise fra 2018.

 

Soveavdelingen er adskilt fra stuen med en praktisk hylleseksjon med mange skuffer. I denne får man plass til mye, samtidig som hylleseksjonen deler rommet. Dobbeltsengen som er 1.60 x1.90 cm har god plass til oppbevaring av sengetøy etc under madrassen. Nåværende eier har også montert et eget veggskap over inngangspartiet for ekstra oppbevaring.

 

Bad med hvite fliser, dusjhjørne med nye dører og kraner. WC og servant med speil og skap over. Praktisk hylle til håndklær ved servanten. Ekstra skap over vaskemaskinen som er av nyere dato.

 

Fellesutgiftene på 131 euro pr måned inkluderer generell drift og vedlikehold  og renhold av fellesanlegget. De inkluderer også vann i leiligheten, benyttelse av fellesbassenget og solstoler (kun en etasje ned). Hit kan man også ta heis om ønskelig. Uteanlegget har også egne WC og dusjer. Selger har gitt informasjon om at oppgradering av el-anlegget er i gang på fellesområdene og det vil etter planen bli nye strømmålere inn til hver leilighet, montert i kjelleren. Fiber er i ferd med å bli lagt inn i komplekset. Og bassenget er planlagt flislagt. 

 

Funksjonell, trygg leilighet

Leiligheten kan fungere fint for den som er dårlig til beins etc. Rullestolrampe, heis, alt på ett plan, sikkerhet i forhold til låsing av dører etc. Ringeklokkeanlegg med live video ved hovedinngangen skal også etter planen monteres. Leilighetskomplekset har to innganger; én i fra gaten oppe og én nede ved bassenget. Herfra kan man gå rett ned til stranden. Den siste er bare for beboere. Leiligheten har egen røykvarsler. Hvis man ikke har bil eller vil bære matvarer, er det også mulig å bestille levering på døren fra de store supermarkedene. Det hører parkering til komplekset, men det er ikke merkede plasser. Parkering etter «førstemann-til-mølla»-prinsippet.

 

Leiligheten selges fullt møblert.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 0
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt:
M2 konstruert: 30
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 131 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design