NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B703S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A702S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Gedigen, solrik terrasse
Her er det god solingsplass og rom for flere sittegrupperinger
Koselig spiseavdeling under pergola
Godstoler med fotskammel og solstoler med avlastningsbord
Stor, behagelig sofagruppe i rottingstil
Roslig stue og kjøkken. Åpen løsning
3 seter sofa med chaise longue. Spisestue som naturlig adskiller stue og kjøkken
Eiendommen er innredet med en moderne look
Lyssjakt i taket over kjøkkenet
Fullt utstyrt kjøkken i hvit høyglans
Gjestetoalett nede med vaskemaskin og varmtvannstank
Hovedsoverommet oppe med egen balkong
Utsikt både mot øst og mot sør.
Havgløtt
Soverom nummer to oppe
Bad med dusj og hengende toalett for lettere rengjøring
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Dupleks
Område: Puerto Rico
Referanse: D671S
Pris: 310.000 €
Beskrivelse

NYDELIG, OPPUSSET REKKEHUS MED CA 90 M2 TERRASSE OG HAVGLØTT FRA BALKONGEN. FELLES BASSENG. SENTRALT I PUERTO RICO

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5739

 

Beliggenhet

Rekkehuset ligger sentralt til i det populære komplekset "Monaco" i Puerto Rico. Anlegget ligger på den nedre delen av Puerto Ricos vestside, noe som innebærer sol i fra morgenen av og gangavstand til alle byens fasiliteter. Puerto Rico har blitt vesentlig opprustet den siste tiden med stort og rimelig supermarked "Mercadona", nyåpnet kjøpesenter i moderne stil med alskens butikker og ytterlige ett senter som er under ferdigstillelse. Samtidig holder man på å pusse opp det velkjente Puerto rico-senteret, noe som også vil gi byen et løft.

Huset ligger dessuten i kort gangavstand til Puerto Rico-stranden samt at man kan spasere til den velrenommerte Amadores-stranden, med sand fra Karibien, gjennom en hyggelig gangvei langs kysten.

 

Adkomst/Tomteforhold

Ca 35-40 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

 

Innhold

Det er trappeadkomst til huset i fra gaten nedenfor (kun 2 etasjer opp). Meget lett adkomst da eiendommen ligger på hjørnet ved trappen. Med denne beliggenheten er dette en av de yderst få enhetene som har tilgang til en så gedigen terrasse. De andre boligene har kun en relativt liten terrasse på bakkenivå, noe som gjør denne eiendommen helt unik. Dette kan være den eneste sjansen til å kjøpe et hus i anlegget med et slikt ekstraordinært uteområde. Det hører dessuten til sjeldenhetene i Puerto Rico sentrum generelt at man finner boliger med tilgang til et så enormt uteareale. 

Eiendommen har gått gjennom en så og si full renovering etter at de nåværende eierne kjøpte den i 2013 og den har vært lite brukt og godt vedlikeholdt siden da. Det ble lagt nye rør og nytt elektrisk system av profesjonelle håndverkere (eier er ikke i besittelse av garantisertifikat ettersom han ikke hadde behov for dette). Det ble støpt ny terrasse og lagt nye fliser, satt opp pergola med takrenne, nytt rekkverk og port samt at alle dører og vinduer ble skiftet til vedlikeholdsfri aluminium i treimitasjon. Eiendommen ble malt opp utvendig i 2017 samt at pergolaen fikk et nytt strøk. Steinveggen på stuen ble oppført samme år, samt ventilasjon ned i første etasje og på badet. Nye markiser i begge etasjene. Ny maling innvendig i 2019 pluss oppgradering av AC.


Den inngjerdede terrassen ble flislagt med terrakottafliser. Pergolaen som er oppført over spisestuen ute, fungerer som perfekt solskydd slik at man fint kan nyte et godt måltid utendørs også i de mest intense soltimene. 

Muren langs terrassen og deler av husveggen er ekstra behandlet med spesialfiber og fuktsperre ettersom deler av eiendommen grenser mot fellesområde med jordfelt og planter. Det er sjeldent at dette blir gjort. Selger er meget kvalitetsbevisst.

Lampe med bevegelsessensor ved inngangen.

Uteområdet er møblert med diverse møbelgrupper; herunder spisestuebord i tre med 6 tilhørende stoler (under pergolaen), sort sofagruppe med bord i rottingsstil med hvite puter, stor parasoll, 2 godstoler med fotskammel og bord i grå rottingstil ved inngangen og 2 solstoler som kan legges bakover med tilhørende avlastningsbord.

Redskapsrom med aluminiumsdør i treimitasjon som matcher inngangsdøren og vindusrammene for øvrig i hele boligen. 

Fra terrassen kan man nyte solen fra tidlig morgen til ut på ettermiddagen.

Det er inngang til huset i gjennom denne og man kommer da rett inn i oppholdsrommet. Innvendig trapp opp til andre etasje.


Det er åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet, noe som gir bedre romfølelse. En lyssjakt over kjøkkenet sørger dessuten for ekstra lys i boligen, i tillegg til de store vindusflatene som grenser til utearealet i front. Takvifte med lamper. Oppholdsrommet er flislagt med gråe kvalitetsfliser på gulvet, har lyse, nymalte vegger og en dekorativ steinvegg i gråbeige fargetoner som skaper en spennende kontrast. Stuen er møblert med en 3-seters sofa med chaise longue i hvit og grå samt et matchende stuebord i samme farger. Hvitt TV-bord. Spisestue med moderne bord i hvit høyglans og sølvfargede ben med 6 stoler i sort skinnimitasjon. Sølvlampe i stilig design over. Møbelgruppen danner en naturlig adskillelse mellom stuen og kjøkkenet.

Sistnevnte er innredet med hvit kjøkkeninnredning i høyglans med over-og underskap for ekstra lagringsplass. Spotlights i taket. Sort benkeplate i solid kompositt. Matchende mosaikkfliser i hvit, grå og sort.

Hvitevarer som følger med er: Oppvaskmaskin, stekovn, vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater og avtrekksvifte. Høyt kjøleskap og høyt fryseskap (egne enheter, ikke kombi) er smart plassert ved trappen for å få mest mulig lagringsplass i kjøkkeninnredningen.

Det er også et praktisk gjestetoalett i denne etasjen. Dette er flislagt med lyse veggfliser og gråe gulvfliser. Innredningen er som følger: Moderne baderomsmøbel med skuffer i hvit høyglans, speil med kromfarget lampe over, toalett, vaskemaskin og varmtvannstank. 

Lagringsplass under trappen som tar deg opp til gangen i andre etasje. Her oppe er det både en takvifte med lampe og air condition med varme-og kjølefunksjon. Vindu. Hylleløsning ved badet og skohylle ved soverommet. 

Badet i toppetasjen har en rektangulær form og er flislagt med lyse vegger og mosaikkgulv i gråtoner. Romslig dusj med raindance-hode. Baderomsmøbel med skuffer i hvit høyglans med speil over og kromfarget lampe. Hengende toalett som gjør rengjøringen lettere. Vindu.

Hovedsoverommet er innredet med en ny, stor dobbeltseng, barneseng, innebygd speilgarderobe, 2 nattbord i hvit og glass samt vegghengt flatskjerm. Vedlikeholdsfrie balkongdører. Myggnetting. Sikkerhetsdør. Herfra ser man Puerto Rico by, eksotiske planter og palmer, man ser ned mot bassenområdet samt at man også har et havgløtt. Balkongen er innredet med et lite bord med to tilhørende stoler i tre og sort smijern.

Det andre soverommet ligger ved siden av og er også innredet med dobbeltseng. Hvitt nattbord. Innebygd garderobeskap. Vindu med vedlikeholdsfri aluminumsramme i treimitasjon også her som ellers i boligen. Myggnetting. Takvifte med lamper.Boligen selges så og si fullt møblert foruten noe barneutstyr og personlige gjenstander. 

 

Arealbeskrivelse

Deler av terrassen er ikke nevnt i skjøtedokumentet og er i realiteten delvis fellesområde. Imidlertid har det vært enighet i komplekset i fra opprinnelsen av, om at hver eier kan benytte den delen av utearealet som ligger i tilknytning til boligen. Alle har sitt uteareale inngjerdet og dette er nå faktisk å anse som et område med privat bruk.

Kjøkkenavdelingen er registrert i skjøtet som patio. Imidlertid har de aller fleste valgt å sette tak på denne for å vinne noen ekstra kvadratmeter innvendig.

 

Sameiet

Velfungerende sameie med kontinuerlig vedlikehold.

Felles svømmebasseng for barn og voksne. Solrikt område til langt ut på ettermiddagen.

Sikkert anlegg. Man må ha nøkkel for å komme inn.

Tilgang til komplekset både fra Avenida de la Cornisa på øversiden og Avenida las Palmeras på nersiden.

 

Standard

Oppusset.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 1
M2 Tomt:
M2 konstruert: 59
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 147 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design