NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A645S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V644S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Gedigen, privat tomt - flislagt terrasse
Terrassen er L-formet
Hyggelig inngangsparti
Elektronisk markise med vindsensor
Utsikt over Puerto Rico og Atlanterhavet i det fjerne
Stue som er lett å innrede
Egen spisestue-avdeling
Spesiallaget kjøkken
Soverom 1 med innebygde skap og takvifte med fjernkontroll.
Soverom 2 med innebygde skap og takvifte med fjernkontroll.
Bad med dusj. Speilskap. Lyssjakt i taket.
Bakre del av terrassen
Her er det fint å spise middag på ettermiddag/kveld
Mange kvadratmeter; - store bruksmuligheter
Felles svømmebasseng
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden.

Det store kjøpesenteret i Puerto Rico ligger midt i byen med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt/blir solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Eiendomstype: Dupleks
Område: Puerto Rico
Referanse: D582S
Pris: 259.000 €
BESKRIVELSE

OPPUSSET REKKEHUS MED GEDIGEN, PRIVAT TOMT OG 3 "SOVEROM", SENTRALT I PUERTO RICO. HAVGLØTT.

 

Hele bildeserien ser du her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4165

 

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i første linje av det populære anlegget "Arizona", sentralt i Puerto Rico. Ca 10 minutters gange til stranden og kun et par minutters gange ned til kjøpesenteret i Puerto Rico. Her er man midt i smørøyet! Tettstedet tilbyr et hav av restauranter, caféer, alle slags butikker, apotek, legesenter etc. Gode buss-og taxiforbindelser til resten av øya.

 

Innhold

Rekkehuset inneholder:

Et meget romslig terrasseområde som omkranser husets ene langside samt fremsiden i en L-form. Det finnes knapt tilsvarende eiendommer i komplekset/nærområdet, da det store flertallet av eiendommer kun tilbyr en mindre terrasse/hage.

Eier har fått satt opp egen inngangsdør i aluminium med lås slik at uvedkommende ikke kommer seg inn da tomten er helt privat.

Det er dessuten satt opp pergola på baksiden av terrasseområdet.

Fargerike planter/trær i beddene langs fliskanten.

Det er god plass til flere møbelgrupperinger på terrassen - etter ønske og behov. Man kan også sette opp en jacuzzi her om ønskelig eventuelt et mindre motstrømsbasseng (dersom det skal nedfelles/bygges, må man sørge for å inneha nødvendige tillatelser.) 

Havgløtt fra deler av terrassen.

 

Det er inngang til oppholdsrommet gjennom selve terrassen i front. Over inngangspartiet har eier fått satt opp en elektrisk markise med vindsensor. Stuen er romslig og er lett å møblere. Det er rikelig  med plass til en sofagruppe og en spisestue. Innebygd skap for ekstra lagringsplass. Store vindusflater som bidrar til at det kommer ekstra dagslys inn i rekkehuset. Motorisert takvifte.

 

Et par trinn opp fra stuen, finner man kjøkkenet. Dette er utvidet på bekostning av den åpne terrassen som var der orignalt. Eier leide inn arkitekt for å sikre at konstruksjonen ble forsterket tilstrekkelig for å taklegge og lage et ekstra rom over.

Det spesiallagede kjøkkenet er L-formet og har dører i moderne, brun treimitasjon. Overskapene har alle glassdører. Praktisk hjørneskapløsning for å utnytte plassen på best mulig måte. Downlights i taket og LED-lys i kjøkkeninnredningen. Benkeplate i brun/beige granitt. Hvitevarer som ovn med vitrokjeramisk topp med 3 kokeplater og kjøleskap med frysedel. Det er mulig å forlenge kjøkkeninnredningen og sette inn ekstra skap/hvitevarer på veggen bak. Direkte utgang til terrassen i fra kjøkkendelen.

Ved siden av kjøkkenet ligger toalettet. Dette er utstyrt med vaskemaskin og en varmtvannstank av nyere dato. Praktisk speilskap over vasken. Opppusset for kun noen år tilbake. Nye rør og fliser.

 

Innvendig trapp opp til andre etasje. Her ligger de to originale soverommene (vestvendt), badet og det ekstra rommet som har blitt bygd på i etterkant (for mer enn 5 år siden.)

De store soverommene er per i dag møblerte med 2 senger og innebygde garderobeskap. Dobbeltvinduer med aluminiumsramme og ekstra lydisolering. Takvifter med fjernkontroll. Utsikt over Puerto Rio og mot havet i fra soveromsvinduene.

Badet oppe ble også pusset opp for kun få år tilbake med nye rør, fliser og baderomsinventar.  Baderommet har lyse fliser på 3 vegger og 1 kontrastvegg i stilig mosaikk. Romslig hjørnedusj. Baderomsskap med speil over vasken. Lyssjakt i taket. Eier har satt inn et hyllesystem for oppbevaring av håndduker. 

Ekstrarommet som har blitt bygd i etterkant, benyttes av eier til soverom. Det er plass for 1 seng inn til høyre for døren samt 1 seng inn til venstre for denne samt div kommoder etc.

 

Huset ble så og si totalrenovert for få år tilbake.

Nye fliser på gulv og vegger.

Vinduer og dører er byttet i hele huset, både utvendige og innvendige. Utvendige dører har vedlikeholdsfri aluminiumsramme og innvendige dører er av massivt tre (meget god kvalitet). 

Det er klargjort for installasjon av vannfilter utenfor kjøkkenet. 

Det ble lagt nye rør i eiendommen da oppussingen ble foretatt.

Eiendommen har blitt kontinuerlig vedlikeholdt.

 

Eier har betalt ekstra for å få lagt inn fastlinje med internett inn til huset.

 

Møbler:

Huset selges i utgangspunktet med fast inventar. Dersom kjøper ønsker at møblene blir stående, må det betales et tillegg for disse. Dette avtales særskilt.

 

Fellesanlegget: 

Meget velstelt og godt vedlikeholdt anlegg. Pene, fargerike planter som gir en den eksotiske "hagefølelsen".

Komplekset har blitt malt og bassengområdet er pusset opp. Det er 1 basseng for voksne og 1 for barn. Det har dessuten blitt inngjerdet i tråd med normativet. 

Toaletter i tilknytning til bassenget.

Fellesrom med bøker etc som eierne i anlegget kan anvende.

 

Parkering:

Gratis parkering i gaten utenfor komplekset.

Eier av eiendommen leier en parkeringsplass av sameiet. Imidlertid må kjøper forvisse seg om at det er mulig før kjøp dersom dette er en absolutt nødvendighet.

 

Standard

God kanarisk standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Bad: 1
Toalett: 1
M2 Tomt: 143
M2 konstruert: 88
Møblert: Nei
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 100 €
Eiendomstype: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design