NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: D667S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: D666A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Utrolig flott utsikt over havet og flere strender (retning Anfi)
Særs romslig terrasse som går langs hele fronten og den ene kortsiden av eiendommen
Inngang til boligen på 3 steder
Inngangen fra gaten
Lekker utsikt også fra oppholdsrommet (påbygget)
Oppholdsrommet ved hovedinngangen
Store vinduer, lysrik bolig
Kjøkkenet må pusses opp
Bad med badekar i hovedetasjen
Soverom 1 i toppetasjen
Soverom 2 i toppetasjen
Badet i toppetasjen
Kart
Los Caideros ligger i nærheten av det flotte, norskeetablerte feriesenteret Anfi del Mar.

Komplekset er kjent for sin spanske byggestil og for sin panoramautsikt over havet. All bebyggelse er residensiell og boligene er bygd i en eller 2 etasjer.

Området ligger kun noen minutters gange fra den offentlige stranden ved Anfi. Her samles feriegjester fra fjern og nær for å nyte stranden og de flotte omgivelsene. Ta turen innom den nyåpnede luksusbaren/restauranten på hjerteøya, eller en av de mange flotte restaurantene på anlegget. Her har du også en Spar matbutikk og et kjøpesenter med alt man måtte behøve under Gran Canaria-oppholdet.

Det er kort vei til stien opp i fjellet for den som liker å være litt aktiv. Fra Los Caideros er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. 3 km lenger vest ligger feriebyen Puerto Rico som yrer av turister året rundt.
Eiendomstype: Dupleks
Område: Los Caideros
Referanse: D633S
Pris: 284.500 €
BESKRIVELSE

SJELDEN MULIGHET! BOLIG I LOS CAIDEROS MED ROMSLIG TERRASSE OG FANTASTISK UTSIKT OVER HAVET (RETNING ANFI)

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger rett ovenfor Anfi del Mar, mellom Patalavaca og Balitos. Kort gangavstand ned til Anfi-stranden med karibiskinspirert, hvit skjellsand. Restauranter, caféer, beach club og butikker i nærheten. Gangavstand til Patalavaca og stranden der samt den norske skolen. Strandpromenade inn til Arguineguín. Fint turterreng i området for de som liker å gå fjellturer og holde seg i form. Kun et par minutters kjøring til Puerto Rico og Arguineguín.

 

Adkomst/Tomteforhold

Ca 35 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas

 

Innhold

Tilsvarende boliger i samme gate ligger gjerne en god del høyere i pris. Denne er satt ned i pris da deler av eiendommen må renoveres.

 

Eiendommen inneholder:

Inngang gjennom den romslige østvendte terrassen. Eiendommen ligger så høyt opp i Calle Dali at solforholdene er fantastiske! Terrassenn går foran hele langsiden av eiendommen og i en L-form langs den ene kortsiden. Utrolig flott utsikt over havet og flere strender.

Inngang til selve boligen både gjennom begge oppholdsrommene og kjøkkenavdelingen. Det er altså store vindusflater langs hele langsiden som gir mye dagslys inn i boligen. Alle vinduer og terrassedører er skiftet og har nå vedlikeholdsfri aluminiumsramme. Hvite aluminiumsskodder foran flere vinduer for ekstra solbeskyttelse.

Oppholdsrommet som ligger nærmest inngangen i fra gaten, er relativt kvadratisk og lett å møblere. 

Trapp opp til andre etasje herfra. Lagringsplass under trappen.

Innenfor oppholdsrommet ligger badet. Dette ble pusset opp for noen år tilbake og er flislagt i beige farger. Badekar. Glassbyggerstein i et lite felt på veggen for å gjøre det mer lysrikt. Lyse baderomsmøbler.

Innenfor dette ligger kjøkkenet. Dette rommet må pusses opp og innredningen må skiftes ut. Dersom man ønsker mer skapplass/matlagingsplass, kan kjøkkeninnredningen bygges i en U-løsning i stedet for en L-løsning slik det er per i dag. 

Oppholdsrom nummer to (som ikke er registrert i skjøtet) ligger vegg i vegg med kjøkkenet. Dette er romslig og har en rektangulær form. Utsikt over havet herfra. Når man åpner de store terrassedørene, får man en følelse av at terrassen er en forlengelse av stuen. Meget lyst og lekkert rom!

(Om nødvendig, kan ett av oppholdsrommene de facto benyttes til soverom.)

 

Innvendig trapp opp til andre etaje av boligen.

Komfortabel trapp opp (IKKE vindeltrapp som i mange andre boliger i anlegget.)

Rett frem når man kommer opp har man badet. Også dette ble renovert for noen år tilbake. Spreke farger i lekker kontrast; - hvitt og orange. Dusjløsning med glassbyggerstein. Vindu. Moderne baderomsmøbel.

Soverommene ligger på hver sin side av badet. Det ene er innredet med dobbeltseng, nattbord og innebygde garderobeskap. TV. Stort vindu. Solavskjerming i aluminium. Utrolig flott utsikt over sjøen. 

Det andre soverommet er innredet med to enkeltsenger. Innebygde garderobeskap (av nyere dato). TV. Stort vindu med solskjerming også her. Billedskjønn utsikt.

 

Arealbeskrivelse

En del av terrassen er overbygd (ikke registrert i skjøtet). Rommet det gjelder er ett av hverdagsrommene som har en blå markiseløsning foran terrassedørene. I skjøtet står boligen registrert med ca 67 m2 konstruert og ca 89 m2 tomt. Slik det er per i dag, er altså terrassen noe mindre på bekostning av dette oppholdsrommet.

 

Fellesanlegget

Lave felleskostnader.

Flere svømmebasssenger i anlegget.

Tennisbane.

Lite supermarked/café.

Rolig område.

Gratis gateparkering etter "første-mann-til-mølla"-prinsippet.

 

Standard

Deler av boligen trenger oppussing.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 89
M2 konstruert: 90
Møblert: Nei
Oppussingsobjekt: Ja
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Nei
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Nei
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 45 €
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design