NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C682A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A681S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Romslige terrasseområder rundt husets 3 sider
Morgen-og formiddagssol på frontterrassen
Diverse oppbevaringsskap og utedusj
Markiseløsning ved inngangspartiet
Biloppstillingsplass på tomten
Tilbygg i tre, glass og aluminium mellom stuen og frontterrassen
Stue og spisestue i ett
Fullt utstyrt kjøkken
Gjestetoalett i hovedetasjen
Soverom 1 i toppetasjen
Soverom 2 i toppetasjen
Soverom 3 i toppetasjen
Badet oppe
Utsikten fra vinduet til soverom 3
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Eiendomstype: Dupleks
Område: Arguineguín
Referanse: D667S
Pris: 335.000 €
BESKRIVELSE

MEGET SENTRALT REKKEHUS I ARGUINEGUÍN - HJØRNEENHET - STORE TERRASSEOMRÅDER PÅ HUSETS TRE SIDER - BILOPPSTILLINGSPLASS - 3 SOVEROM 

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5669

 

Beliggenhet:

Huset ligger i en stille og fredelig blindgate i nedre del av Loma Dos, kun få minutters gange ned til Arguineguín sentrum med alle dets fasiliteter og flere strender. I bykjernen finner man en rekke utsøkte restauranter og caféer, flere daglivarebutikker, jernvarehandel, sko-og klesbutikker, apotek, legesenter etc - kort sagt alt man måtte behøve under sitt Gran Canaria-opphold. Den nærmeste stranden har dessuten blitt renovert og det har blitt konstruert en gangvei mellom Arguineguín og Anfi del Mar, kjent for sin hvite, karibiskinspirerte sandstrand.

 

Adkomst:

Ca 30-35 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Innhold:

Flislagt biloppstillingsplass på tomten som også kan benyttes som terrasse. Per i dag står det et stort hundehus på delen vendt mot husveggen. Dette kan lett fjernes og man får en stor, åpen plass som man kan anvende etter behov. Ellers går terrassen rundt husets 3 vegger, noe som betyr sol fra morgen til kveld. På husets langside, er det konstruert diverse lagringsskap, hvor både varmtvannstanken til uteområdet og den nye vaskemaskinen er plassert. Utedusj med dører slik at man kan dusje helt privat. Stor terrassedel i front med sol i fra morgenen av. Diverse sittegrupperinger rundt hele huset. Noen nivåforskjeller. Noen av terrasseområdene var tidligere hage, men disse har blitt flislagt litt etter litt. Siste del for ca 5 år siden.

Koselig, delvis overdekt terrasse med markiseløsing ved inngangen til selve huset. Her kan man nyte ettermiddags-og kveldsolen til det fulle.

Når man entrer huset, kommer man inn i en gang hvor kjøkkenet er til høyre og trappen opp til andre etasje er til venstre.

Kjøkkenet er delvis separert fra stuen med en åpen bue. Dør. Gråblåe skapdører og lys benkeplate. Diverse hvitevarer som: vitrokjeramisk topp med 4 plater, kjøkkenvifte, kjøleskap med frysedel, stekovn og oppvaskmaskin. Over-og underskap for ekstra oppbevaringskapasitet. Kjøkkenbord med tilhørende stoler.

Lenger inn i gangen fra kjøkkenet, kommer man til det praktiske gjestetoalettet. Dette er flislagt i lyse farger og har speilskap over vasken.

Deretter ligger stueavdelingen. Denne er innnredet med sofa, spisebord med tilhørende stoler, diverse kommoder og bord. 

Aluminiumsdører ut mot tilbygget i tre, glass og aluminium. Dette har stått siden ca 2002. Rommet fungerer som en slags forlengelse av hovedstuen og har direkte tilgang til frontterrassen. Tilbygget er møblert med bord og stoler og en divan. Persienner foran terrassedørene. 

 

Toppetasjen er distribuert med 3 soverom og 1 bad. Nåværende eier har ikke hatt behov for 3 soverom og har derfor slått to rom sammen og fjernet en dør. Det byr ikke på problemer å sette inn en ekstra dør og lukke åpningen mellom "sove"rommene igjen.

Per i dag er det første soverommet man kommer til innredet som en liten TV-stue. Innebygde garderobeskap. Vindu med vedlikeholdsfri aluminiumsramme med markise.

På andre siden av gangen ligger badet. Dette er flislagt i lyse farger og har badekar og bidet. Kommode for håndduker. Vindu.

Lenger inn i gangen finner man det største soverommet som per i dag er innredet med dobbeltseng, nattbord og innebygde garderobeskap. Persienner foran aluminiumsvinduet.

Det siste soverommet ligger innerst i gangen og er møblert med divan, stol og TV-bord. Kombinert soverom og TV-stue. Flere innebygde garderobeskap. Vindu med aluminiumsramme også her. Lateral havutsikt.

Huset selges delvis møblert.

Ingen fellesutgifter.

Innlagt telefon- og internettlinje.

Byggeår: 2001.

 

Standard:

God kanarisk standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Bad: 1
Toalett: 1
M2 Tomt: 209
M2 konstruert: 91
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Nei
Svømmebasseng: Nei
Første linje: Nei
Renovert: Nei
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design