NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A645S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V644S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Takterrassen - særs gode solforhold og havutsikt
Meget romslig terrasse i front med fantastisk utsikt over havet og Arguineguín
Her kan man nyte skuet av Atlanterhavet mens man inntar et bedre måltid på terrassen
Havutsikt også fra oppholdsrommet
Vindu både mot terrassen og takterrassen
Komplett utstyrt kjøkken
Mindre terrasse med store glassdører for ekstra lys
Bad med dusj og vaskemaskin
Massasjedusj
Soverom med dobbeltseng og garderobeskap. Sminkespeil. AC
Nok et soverom med dobbeltseng (to satt inntil hverandre) og garderobeskap. Sminkespeil. AC
Nok et komplett bad med dusj
Fellesområdet med stor flislagt terrasse og herlig svømmebasseng
Kun 4 leiligheter har tilgang til bassenget
Privat garasje med fjernkontroll til garasjeporten
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A576S
Pris: 429.000 €
BESKRIVELSE

LUKSUS-PENTHOUSE MED 2 SOVEROM, TERRASSER, TAKTERRASSE & FELLES BASSENG. GARASJE. BOD. HAVUTSIKT.

 

Hele bildeserien kan ses her:

http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4126

 

Beliggenhet

Toppleiligheten ligger i det ettertraktede anlegget "La Residencia" i Arguineguín, i gaten Francisco Navarro Navarro som går forbi Ancora-senteret og videre oppover til den møter Calle Mencey. Ca 10 minutters gange ned til Arguineguín sentrum med alle dets fasiliteter; - det være seg matbutikker, restauranter/caféer, apotek, legesenter, (by)strender etc. Det er dessuten gode buss-og taxiforbindelser i Arguineguín. Også kort vei til flere fjelløyper i området for den som liker å gå turer i det varme kanariske "sommerværet".

 

Arealbeskrivelse

Leiligheten er distribuert slik som det står oppgitt i skjøtet. Den har en konstruert overflate på 84,77 m2. Terrassen i front har et bruksareale på 20,80 m2. Den har en takterrasse med bruksareale på 31,95 m2. Terrassen ved gangen mot nordvest, måler 2,63 m2 (nettomål). Det tilhører videre leiligheten en privat garasje (anneks) på 31,20 m2 og en bod med bruksareale på 7,71 m2.

 

Innhold

Dette er en unik mulighet ettersom det sjeldent kommer objekter for salg i dette eksklusive, lille anlegget. Komplekset er meget godt vedlikeholdt og det ble ferdigbygd ca i 2007; - dvs at konstruksjonen er av nyere dato i forhold til svært mange av eiendommene i dette området. Anlegget bærer preg av en nyere byggestil med kvalitetsmateriale.

 

Leiligheten ble i sin tid benyttet som visningsleilighet for prosjektet Monte Carrera og ble derfor innredet med kvalitetsmøbler-/utstyr og tekstiler.

 

På gatenivået er det et felles, lekkert inngangsparti. Garasjen som tilhører leiligheten ligger praktisk til rett ved inngangen. Fjernkontroll til garasjeporten. Det er heis opp til bassengnivået og leiligheten(e).

I etasjen hvor bassenget befinner seg, ligger den romslige boden som også tilhører eiendommen. Denne har flislagt gulv og hvitmalte vegger. Boden kan låses.

Bassenget ligger i syd-vestvendt retning og har en meget solrik og romslig terrasse i rundt. Her kan man nyte solen med familie og venner mens man tar en forfriskende dukkert. Ofte har man bassenget for seg selv da det kun er 4 leiligheter som deler på det.

I toppetasjen av anlegget, på den (nord)vestlige enden, ligger leiligheten som skal selges.

Man kan enten gå trappene opp eller ta heisen rett til døren. 

 

Eiendommen består av: 

Romslig og praktisk gang med ekstra skap hvor det er god plass til å henge av seg klær og sette fra seg sko etc.

 

Til høyre ligger ett av soverommene. Dette er innredet med dobbeltseng (rettere sagt 2 senger som er satt sammen som en). Kvalitetsmadrasser importert fra Norge. 

Sengegavl og nattbord i brunbeige.

Nattbordslampe som kan slås på/av/reguleres ved et touch-system. 

Store vindusflater med hvit aluminiumsramme for ekstra lys og ventilasjon.

Meget romslige, hvite garderobeskap med god lagringskapasitet. Praktisk sminkespeil og benkeplate med stol til.

Gardinene og trekkene på stolen er etter sigende importert fra USA. Kvalitetsmateriale.

Air condition.

Lyst flisgulv og lyse vegger.

 

Ved siden av soverommet - i gangen - ligger det ene badet.

Dette er flislagt i fargene hvit/grå/beige; - lyst og delikat.

Hvitt baderomsmøbel med god lagringsplass.

Meget romslig dusj.

Mekanisk avtrekkssystem.

Gulvvarme på badet.

 

Forbi gangen ligger stue-og kjøkkenområdet (åpen løsning).

Den L-formede kjøkkeninnredningen er beigefarget og tilbyr alt av hvitevarer og utstyr; herunder integrert kjøleskap med frysedel, integrert oppvaskmaskin, mikro, stekovn, vitrokjeramisk kokeplate, avtrekksvifte etc. 1 skap med glassdører. 1 vinhylle. Pene hvite fliser mellom over-og underskap.

 

Stuen er særs romslig og har en rektangulær form. Denne er fullt møblert med en sofagruppe, lenestoler og tilhørende bord. Air Condition. Beige, blanke porselensfliser på gulvet og lysbeige vegger. Det kommer inn mye dagslys i leiligheten både gjennom de store terrassedørene og vinduene i taket (langs takterrassen). Utsikt over havet også inneninfra.

 

Lang stuens langside/front ligger det altså en stor terrasse med en helt ekstraordinær panoramautsikt over Arguineguín og Atlanterhavet. Sol fra midt på dagen til ut på kvelden. Terrassedørene i hvit aluminium går over størstedelen av fronten og har 4 blad. Det vil si at disse kan åpnes nesten helt opp slik at man får en følelse av at terrassen er en forlengelse av oppholdsrommet. (De blanke porselensflisene går også helt ut hit.) Terrassen er overdekt og tilbyr en markiseløsning. Meget pent rekkverk i rustfritt stål og glass. De beige-brune hagemøblene på terrassen er av det danske kvalitetsmerket "Cane-line". 

 

I fra terrassen, går det en komfortabel vindeltrapp, i lakkert tre og rustfritt stål - opp til takterrassen. Denne er særs romslig. Her har man solen så og si fra morgen til kveld. Den er innredet med et badekar/jacuzzi (massasjefunksjonen virker ikke) og en liten sofagruppe med stoler og bord i god kvalitet. Parasoll. Utsikten herfra er om mulig enda mer utrolig enn fra nivået under.

 

I fra stuen er det enda en gang (på motsatt side av hovedinngangspartiet) med nok et bad og soverom.

I gangen finnes det en mindre terrasse (nord-vestvendt) (praktisk for å henge opp klær etc. Også denne er flislagt med porselensgulv og har glassgelender.) To store glassdører ut til terrassen, noe som gir mye lys inn til gangen hvor det andre badet og det andre soverommet befinner seg. 

Dette badet er flislagt i samme farger som det forrige; - hvit/beige/grå. Romslig dusj med massasjefunksjon. I tillegg til det hvite baderomsmøbelet, har det et hvitt langskap hvor vaskemaskinen er plassert. Stor varmtvannstank. Mekanisk avtrekkssystem. Gulvvarme på badet.

 

Innenfor badet finner man soverom nummer 2. Dette er innredet med en dobbeltseng. Ellers er innredningen meget lik det andre soverommet; - beige senggavl, hvitt garderobeskap, sminkespeil med benkeplate og tilhørende stol. AC. Store aluminiumsvinduer også her. Kvalitetstekstiler fra USA. 

 

Leiligheten selges fullt ustyrt og møblert, foruten personlige gjenstander.

 

Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 108
M2 konstruert: 85
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 250 €
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design