NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B703S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A702S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Fin havutsikt fra balkongen
Solrik, trivelig leilighet
Et hjem i solen
Utsikt over bassenget
Flott bassengområde
Nyoppusset bad
koselig soverom med mye oppbevaringsplass
Herlig balkong
Smarte løsninger, mye oppbevaring
Kjempetrivelig leilighet
Her kan du bo i andre etasje
Smart mini-kjøkken på terrassen
Utvidet dusjhjørne
Hyggelig soverom, med overskap
Her kan man kose seg året rundt
Møbler følger med salget
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A674I
Pris: 149.000 €
Beskrivelse

OPPUSSET, SOLRIK LEILIGHET MED BALKONG, HAVUTSIKT, HEIS OG SVØMMEBASSENG. GANGAVSTAND TIL SENTRUM OG STRAND

 

Beliggenhet

Leiligheten med ett soverom ligger i 2. etasje i et leilighetskompleks med 45 leiligheter. Derfra er det ca 10 minutters gange ned til sentrum i Puerto Rico, hvor du finner butikker, cafeer, restauranter, legesenter, apotek etc. Gangavstand på ca 20 minutter til stranden og havet.

Innhold

Leiligheten er lys og hyggelig. Den ligger i i 2. etasje med utsikt over bassenget, dalen og havet. Nyrenovert i løpet av de to siste årene, med svært god plassutnyttelse og mange gode praktiske løsninger for oppbevaring o.l. Hele leiligheten har nytt delikat beige flisgulv. Hvite vegger og hvite skap/hyller i alle rom.

Åpen stue-og kjøkkenløsning med direkte adgang til balkong. Kjøkkenet og gulvet er fra 2018. Kjøkkenet har bardisk med høye stoler. Kjøleskap og vaskemaskin er skjult bak en smart speildør. Mikrobølgeovn er også skjult i en hylle under bardisken, hvor det i tillegg er flere oppbevaringshyller. Høye kjøkkenskap samt to hyller langs veggen sørger for ekstra oppbevaringsplass.

På balkongen er det et ekstra “mini-kjøkken”, som gjør det hyggelig og enkelt å spise ute. Her finner du et kjøleskap til som er integrert i innredningen. Benk med oppbevaringshyller med liten stekeovn og grillplate. Balkongen er ellers innredet med et rundt spisebord med stoler til fire personer. Herfra kan du nyte dager og kvelder med et godt måltid mens du betrakter den vakre utsikten.

Stuen har en to-seters lys sofa som kan slås ut til sengeplass for to personer. Lite bord. TV og hvit hylleseksjon. På vei mot gangen fra stuen finner du også et lite skrivebord. I gangen er det skap fra gulv til tak for oppbevaring av vaskeutstyr, sko og yttertøy samt nødvendig utstyr ellers.

Soverom med stor dobbeltseng og veggmonterte skap langs hele veggen, så her er det også godt med oppbevaringsplass. I tillegg er det hengeskap med speildør på kortveggen. Lys montert under veggskapene. Lite vindu oppe på veggen slipper inn lys og luft, men unngår innsyn og for mye lys på soverommet.

Badet er også pusset opp for kort tid siden, med hvite delikate fliser. Eier har utvidet dusjhjørnet ved å ta litt av det ene skapet fra soverommet. Slik er det litt romsligere enn det var tidligere. Delikate hvite fliser og hyller til toalettartikler. Bidet.

Fellesutgiftene inkluderer vann, bruk av svømmebasseng med solsenger, vedlikehold og rengjøring av fellesområder etc. Vaskeri i komplekset.

Leiligheten selges fullt møblert.

Det hører med noen parkeringsplasser til komplekset. Man parkerer etter “først-til-mølla-prinsippet”. Hvis man ikke har bil eller ikke ønsker å bære matvarer, er det også mulig å bestille levering på døren fra de store supermarkedene.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt:
M2 konstruert: 38
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Ja
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Nei
Fellesutgifter: 152 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design