NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B703S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A702S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Billedskjønn havutsikt over Atlanteren.
Hyggelig atmosfære i vakre omgivelser.
Vakkert skue over båthavnen og havet.
Romslig terrasse med plass til solseng(er).
Flotte solnedganger i alskens fargespill.
Havutsikt som speiler seg i hvitevarene med en gang man åpner inngangsdøra.
Moderne innredet oppholdsrom. Åpen løsning.
Skinnsofa. Sorte hvitevarer.
Leiligheten er innredet i basisfargene sort, grå og hvit.
TV-benk med flatskjerm. Spisebord som kan slåes ut og forlenges ved behov.
Flunkende nytt kjøkken.
Sorte underskap og hvite overskap. Stilige mosaikkfliser.
Bad med dusj. Vindu. Grått baderomsmøbel. Speilskap.
Soverom med dobbeltseng. Innebygd skap med speildører.
Havutsikt også i fra soverommet.
Felles, oppvarmet basseng.
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A688S
Pris: 199.000 €
Beskrivelse

NYLIG TOTALRENOVERT LEILIGHET I MODERNE STIL MED BILLEDSKJØNN HAVUTSIKT I GUANABARA PARK, NYDALEN - EN FRYD FOR ØYET

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5866

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger nydelig til i blokk A av det særs populære komplekset "Guanabara Park" i Nydalen av Puerto Rico. Det er trappefri adkomst til selve blokken, men ettersom leiligheten ligger i øvre etasje - med de fordelene det bærer med seg - må man gå opp 1 trapp som for øvrig kun går til 2 leiligheter. Meget lett adkomst i fra veien! En annen fordel er at balkongen kun deler vegg med èn annen leilighet, noe som gjør den mer privat. Rålekker utsikt over havet og båthavnen.

Dette området er kjent for sine stille og fredelige omgivelser, men samtidig er det gangavstand til havnen, Puerto Rico-stranden og Puerto Rico sentrum. Nydalen fremstår som grønn og idyllisk og alle som ønsker kan benytte seg av den flotte parken i midten av dalen og nyte vakre naturopplevelser. Det er et kjøpesenter i området som tilbyr dagligvarebutikk og flere velrenommerte restauranter.

For den turglade ligger anlegget i umiddelbar nærhet til fjellet og den populære "Norskeplassen". Herfra kan man følge diverse løyper/stier og det er dessuten organiserte turer gjennom diverse norske klubber.

 

Adkomst

Ca 35 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Innhold

Når man entrer eiendommen, blir man virkelig imponert over oppussing, møbelvalg og den utrolig flotte havutsikten som møter deg med en gang du åpner døra. Den speiles til og med i de kostbare hvitevarene med sort glass-overflate.

Til venstre er hoveddelen av kjøkkeninnredningen installert. Denne har sorte underskap, innebygd oppvaskmaskin, sort avtrekksvifte hvor matosen går ut i friluft, vitrokjeramisk topp med 3 kokeplater, sort vask og krane. Meget smakfullt og delikat. Benkeplaten er i hvit kompositt med innslag av lysegrått som gir en marmorfølelse. Hvite overskap i høyglans med frostet glass look nederst. Mosaikkfliser i hvit, sort og grå som tar igjen alle fargene i kjøkkenet. LED-lys. Ekstra kontaktstøpsel.

Resten av innredningen er til høyre på langveggen og består av høyt kjøleskap med frysedel, stekovn og mikro, alle med overflate i sort høyglans. Ellers er skuffer og skap av samme sorte materiale som hoveddelen. Alle hvitevarer er av høy kvalitet.

Stuen er møblert med en sort skinnsofa med speil over, avlastningsbord, stuebord med sort glassplate oppe og nede, en grå godstol med behagelig fotskammel, et matchende gulvteppe, TV-benk i hvit høyglans, flatskjerm TV og diverse bilder og dekorasjon. Det er lagt opp til mange ekstra kontaktstøpsel i hele oppholdsrommet.

Spisestue i tilknytning til kjøkkendelen med praktisk klapp-bord som kan forlenges når man har gjester, 2 stilige stoler i sky-materiale i hvit, grå og sort og en tøff taklampe i sort som gir ekstra personlighet til spisegruppen.

Flunkende nye, vedlikeholdsfrie aluminiumsdører ut til terrassen som kan åpnes i fra begge sider. 1 fast vindusinstallasjon på hver side av disse. Terrassedørene er spesiallakkert i hvitt innvendig og burgunder utvendig som er sameiets farger. Rollers-gardiner foran alle vinduer/dører. Den i midten er nærmest lystett.

Terrassen er helt fantastisk og gir et nytt og lyst inntrykk. Utsikten herfra er uslåelig. Man ser helt ned til havnen med det mektige Atlanterhavet. Meget solrik terrasse med sol fra tidlig formiddag til kvelds. Terrassen er meget privat ettersom man kun deler vegg med 1 nabo. På skillet er det satt opp et dekke av kunstige grønne blomster som gir et estetisk løft til terrassen samtidig som det skaper privatliv. Uteområdet er møblert med et kostbart, hvitt bord og 4 gråe og hvite stoler som er spesialdesignet for hotellkjeder for å tåle sol og ekstra bruk.

Det er lagt membran på terrassegulvet og nye gulvfliser som matcher de inne. Det er gjort tester på at terrassegulvet heller riktig slik at eventuelt regnvann renner perfekt ut der det skal og ikke samler seg opp og skaper fuktproblemer. Terrassen er malt innvendig samt gelenderet. Det er sameiet som tar seg av den ytre delen.

Badet har fått ny, plassbesparende skyvedør i hvit med helfigurspeil på innsiden. Ellers er det innredet med baderomsmøbel i grå høyglans, hvit porselensvask, sort krane, speilskap med lampe over, dusj med glassdører og sort profil, sort raindance-dusj og regulerbart dusjhode, vaskemaskin og toalett. Nytt vindu med aluminiumsprofil. Nylagte, lyse fliser på gulv og vegger samt stilige mosaikkfliser i dusjavdelingen som tar igjen fargene på badet ellers. Stor downlight i taket som gir godt lys.

Soverommet er innredet med en sort dobbeltseng med oppbevaringsplass under og sorte nattbord. Diverse hvite lamper. Innebygd garderobeskap med speildører. Ny, hvit dør. Naturhvite gardiner. Nye aluminiumsvinduer med hvitt på innsiden og burgunder på utsiden. Utsikt over det mektige Atlanterhavet også herfra. Det er lagt opp til ekstra kontaktsstøpsel også her.

Ekstra info om leiligheten:

Leiligheten ble overlevert i oppusset stand i slutten av desember 2019 og ble ferdig innredet i januar 2020.

Ingen har bodd i den etter at den ble pusset opp.

Det ble lagt nye rør.

Nytt elektrisk anlegg.

Membran på bad og balkong.

Veggene som opprinnelig hadde strukturmaling, har blitt slipt helt ned.

Tak og vegger er malt.

Nytt flisgulv i hele leiligheten og nye fliser på kjøkken og bad.

Alt av vinduer og dører er byttet ut (foruten utgangsdøren som allerede var skiftet ut).

Nivåforskjellen mellom leiligheten og terrassen er jevnet ut.

Der er lagt opp til mange ekstra kontaktstøpsel i hele leiligheten.

Stort sett alt av inventar er nytt. Leiligheten selges møblert.

(Det innebygde garderobeskapet på soverommet er ikke byttet).

Oppussingen er gjort av et profesjonelt firma og det er garanti på jobben.


Sameiet:

Velfungerende internasjonalt sameie.

Vaktmester onsite.

Det er utført flere viktige forbedringer i det siste, for eksempel er bassengområdet pusset opp og det er nylig satt inn glassgelender som virkelig har gitt fellesterrassen et ekstra løft.

Oppvarmet basseng i vintermånedene.

Solrikt fellesområde.

Sameiet er i gang med å forbedre komplekset utvendig.

Eksternt administrasjonsfirma tar seg av regnskapet til sameiet.
 

Standard

Høy standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 46
M2 konstruert: 37
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 105 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design