NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A697A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: B696O + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Særs romslig terrasse. markiseløsninger.
Plass til flere møbelgrupperinger på uteområdet.
Bedd med planter og blomster.
Leilighetstypen med størst uteareale (inngjerdet)
Utsikt helt ned til båthavnen.
Delikat innredet oppholdsrom.
Utsnitt av stue og kjøkken.
Moderne, sort kjøkkeninnredning fra IKEA.
Utsikt over Atlanterhavet også fra stuen.
Lyst og pent oppholdsrom.
Utsnitt fra gangen mellom badet og stue/kjøkken. Vaskemaskin, oppvaskmaskin og varmtvannstank.
Nyrenovert bad med dusjkabinett.
Soverom med plass til dobbeltseng. Innebygde garderobeskap med speildører.
Ekstra lagringsplass. Kontorpult med tilhørende stol.
Felles, oppvarmet svømmebasseng
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden.

Det store kjøpesenteret i Puerto Rico ligger midt i byen med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt/blir solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A631S
Pris: 199.000 €
BESKRIVELSE

PÅKOSTET LEILIGHET MED GEDIGEN TERRASSE OG FANTASTISK HAVUTSIKT I POPULÆRE GUANABARA PARK (NYDALEN AV PUERTO RICO)

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4829

 

Adkomst:

Ca 35-40 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Beliggenhet:

Leiligheten ligger vakkert til i en mellometasje av blokk B i det særs populære komplekset "Guanabara Park" i Nydalen av Puerto Rico. Nydelig utsikt over havet og båthavnen. Trappeadkomst. Dette området er kjent for sine stille og fredelige omgivelser, men samtidig er det gangavstand til havnen, Puerto Rico-stranden og Puerto Rico sentrum. Nydalen fremstår som grønn og idyllisk og alle som ønsker kan benytte seg av den flotte parken i midten av dalen og nyte vakre naturopplevelser. Det er et kjøpesenter i området som tilbyr dagligvarebutikk og flere velrenommerte restauranter.

For den turglade ligger anlegget i umiddelbar nærhet til fjellet og den populære "Norskeplassen". Herfra kan man følge diverse løyper/stier og det er dessuten organiserte turer gjennom diverse norske klubber.

 

Innhold:

Leiligheten består av:

Åpen stue-og kjøkkenløsning, avdelt ved en halvvegg som skaper et naturlig skille mellom kjøkken og oppholdsrom og bidrar til bedre utnyttelse.

Sort kjøkkeninnredning fra IKEA på kjøkkenets langvegg med både over-og underskap. Den øvre delen (med LED-lys under) har dører i skinnende, sotet glass og den nedre delen har en matt finnish. Stekovn. Vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater. Stålfarget avtrekksvifte. Lys, solid benkeplate. Downlights i taket.

Kortsiden av kjøkkenet består av stålfarget kjøleskap med frysedel, skuffer med arbeidsbenk på toppen og mikrobølgeovn. 

Kjøkkenet ble nylig oppgradert og komplettert. Flunkende nye, beige veggfliser.

 

Oppholdsrommet består av:

- Hvitt foldebord med oppbevaring

- Brun/beige skoskap

- Grå sovesofa med matchende bord

- Veggnengt hylle ved sofaavdelingen

- Hvitt TV-møbel med god oppbevaringsplass

- Vegghengte vitrineskap

 

Pent, beigefarget laminatgulv i stuen med matchende veggpanel ved inngangspartiet.

Hvitmalte vegger. (Maling utført for kort tid tilbake.)

Downlights over terrassedørene.

 

Direkte utgang fra stuen til den råflotte terrassen som strekker seg langs hele fronten av leiligheten. Utearealet er altså ca 35 m2 (deler av dette registrert som fellesområde, dog brukt privat.) Herfra har man en ekstraordinær utsikt over havet og marinaen og man kan nyte vakre solnedganger i flotte fargespill mens man inntar kveldsmaten på terrassen. Solen begynner å komme på terrassen på formiddagen og man har den til den går ned.

Uteområdet er møblert med en lys grå sofagruppe i rottingstil bestående av en 3-seter, bord med glassplate og 2 tilhørende stoler.  Lenger ut på terrassen står det et rundbord og to stoler og utenfor soveromsvinduet er det plassert et spisebord med 4 tilhørende stoler. Flislagt gulv i terrakottafarge. Blomsterbedd med palmer. Blomsterkasser. 2 regulerbare markiser.

 

Soverommet, som har vindu ut mot terrassen, er innredet med en dobbeltseng. Moderne sengegavl i lyst tre med hyllesystem som også fungerer som nattbord. Innebygde garderobeskap med speildører. Hvit kommode og vegghengte for ekstra lagring. Stilig struktur i skapdørene, hvit høyglans.

Kontorpult med hyller over. Tilhørende stol.

Badet ligger vegg i vegg med soverommet og har adkomst gjennom en liten, praktisk gang. Denne er utstyrt med enda en skohylle, samt oppvaskmaskin, vaskemaskin og varmtvannstank. Hvitevarene er skjult med forheng. 

Baderommet er totalt nyrenovert med beige gulv-og veggfliser, dusjkabinett med glassdører, rødt møbel i høyglans med skuffer og overskap med speildører. Downlights i taket. Vindu for ekstra ventilasjon.

Leiligheten har blitt så og si totalrenovert siden nåværende eier tok over. Den er i  meget god stand og særs godt vedlikeholdt. 

Alle vindu/terrassedører er skiftet og har vedlikeholdsfri aluminiumsramme. 

 

Eiendommen selges delvis møblert. 

 

Eierne har dessuten en parkeringsplass under tak i komplekset Inagua som de også tilbyr for salg til 15.000 euro (tillegg i prisen, registrert på eget gårds-og bruksnummer).

Samt at de leier en bod i anlegget. Denne kan taes over etter nærmere avtale med sameiestyret. Inngangssummen for overtakelsen er på ca et par hundre euro samt at man må betale 5 euro ekstra i mnd i felleskostnader. Dvs tilsammen 110 euro dersom man ønsker å benytte boden.

 

Felles, oppvarmet svømmebasseng i anlegget.

Sameiet har en sunn økonomi.

Kompleks med internasjonalt preg. Mange nordmenn eier leilighet her.

Sikkert anlegg.

 

 

Standard:

Meget god standard.

 

Arealbeskrivelse: 

Det gjøres oppmerksom på at det faktiske arealet av terrassen er større enn det som fremkommer av skjøtedokumentet. Tomtearealet som er oppgitt i denne annonsen på ca 70 m2 (inklusive leilighet og terrasse), er altså faktiske kvadratmeter, ikke registrerte. Alle leiligheter på denne raden med lik utforming benytter hele utearealet i front selv om deler av dette er registert som fellesområde. Slik har det vært siden komplekset ble konstruert og det er ingen annen mulig adgang til området enn gjennom leiligheten.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 70
M2 konstruert: 35
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 105 €
Eiendomstype: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design