NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A654A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: D653A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Nydelig utsikt over sjøen og marinaen
Lekre, varierte solnedganger
Åpen, romslig terrasse
Relativt kvadratisk form
Stort felt med glassvindu/dører som gir mye dagslys inn i leligheten
Spisestue - naturlig adskillelse mellom kjøkken og salong (åpen løsning)
Direkte utgang til balkongen fra stuen
Vakker utsikt også innenifra
Koselig kjøkken med diverse hvitevarer
Gang med vask innenfor kjøkkenet
Praktisk innredet leilighet
Innflyttingsklar
Mange har valgt å bytte ut badekaret med dusj
Romslig soverom med plass for 2 senger. Innebygd garderobeskap med speildører
Oppvarmet fellesbasseng
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden.

Det store kjøpesenteret i Puerto Rico ligger midt i byen med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt/blir solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A629S
Pris: 169.000 €
BESKRIVELSE

SJARMERENDE OG SOLRIK LEILIGHET MED BILLEDSKJØNN HAVUTSIKT I ØVERSTE ETASJE AV GUANABARA PARK (KUN FÅ TRAPPETRINN!)

 

Se hele bildeserien her:  http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4713

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger nydelig til i blokk A av det særs populære komplekset "Guanabara Park" i Nydalen av Puerto Rico. Det er trappefri adkomst til selve blokken, men ettersom leiligheten ligger i øvre etasje - med de fordelene det bærer med seg - må man gå opp 1 trapp som for øvrig kun går til 2 leiligheter. Meget lett adkomst i fra veien! En annen fordel er at balkongen kun deler vegg med èn annen leilighet, noe som gjør den mer privat. Rålekker utsikt over havet og båthavnen.

Dette området er kjent for sine stille og fredelige omgivelser, men samtidig er det gangavstand til havnen, Puerto Rico-stranden og Puerto Rico sentrum. Nydalen fremstår som grønn og idyllisk og alle som ønsker kan benytte seg av den flotte parken i midten av dalen og nyte vakre naturopplevelser. Det er et kjøpesenter i området som tilbyr dagligvarebutikk og flere velrenommerte restauranter.

For den turglade ligger anlegget i umiddelbar nærhet til fjellet og den populære "Norskeplassen". Herfra kan man følge diverse løyper/stier og det er dessuten organiserte turer gjennom diverse norske klubber.

 

Adkomst/Tomteforhold

Ca 35 - 40 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Innhold

Når man entrer leiligheten finner man diverse skap til høyre (skoskap, vitrineskap samt kjøl & frys) som gir illusjon av en gang.

Til venstre ligger kjøkkenet. Dette er utstyrt med hvite over-og underskap med stilig, limegrønne pynteborder og håndtak som matcher resten av interiøret i oppholdsrommet. Kjøkkenet inneholder ellers 2 kokeplater, liten mikro/grillovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Lys under overskapene. Mørkegrå benkeplate i pen kontrast.

Det står er hvitt spisestuebord med fire tilhørende stoler mellom kjøkkenet og stuen.

Ellers er oppholdsrommet innredet med 2 grønne designstoler, en limegrønn puff, et moderne TV-møbel i hvit høyglans, to kvadratiske bord som er satt sammen, sovesofa, speil med sort ramme i skymateriale og krystaller.

Glassdører/-vindu langs hele fronten av stuen sørger for ekstra dagslys inn i leiligheten. (1 skyvedør og resten faste anretninger).

Balkongen har en relativt kvadratisk form og måler ca 9,30 m2. Den deler som sagt vegg med kun 1 annen leilighet. Uteområdet tilbyr en helt unik utsikt over marinaen og havet hvor man kan se båtene kjøre forbi. Herfra kan man nyte late feriedager i naturskjønne omgivelser mens man inntar en bedre frokost på terrassen og planlegger dagens gjøremål. Og når man kommer hjem på ettermiddagen/kvelden, er man så heldig å kunne oppleve solnedgangen i alle regnbuens fargespill. Balkongen er nok en av de mer solrike i Guanabara Park ettersom den ligger så høyt og man har sol så og si hele dagen frem til solen går ned.

Utedelen er møblert med et rundbord og tilhørende plaststoler, to solstoler, et lite avlastningsbord samt en parasoll.

Bak stuen ligger soverommet. Dette er møblert med 2 enkeltsenger som lett kan settes sammen etter behov. Vakker havutsikt i fra vinduet. Skyvevindu.

Ellers er det satt opp 2 skap på den ene langveggen for ekstra lagringsplass. Det er dessuten innebygd garderobeskap med speildører i rommet. Hylleløsning over døren.

Vegg i vegg med soverommet, ligger badet. Dette er innredet med badekar. Gode luftemuligheter (vindu). Skapløsning. 

Mellom badet og kjøkkenet finner man en vask med speil over og varmtvannstank under. Mange har valgt å bygge om badet/gangen hvor man gjerne erstatter badekaret med dusj og flytter vasken inn på badet. På denne måten får man plass til et praktisk høyskap i gangen.

 

Leiligheten selges så og si fullt møblert foruten personlige gjenstander.

 

Felles, oppvarmet svømmebasseng i anlegget med solrike terrasseområder. Utsikt over havet og fjellene.

Norsk president i sameiestyret per i dag.

Ryddig økonomi.

 

Standard

Normal kanarisk standard. Noen vil nok foretrekke å pusse opp leiligheten. Derav prisen.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 46
M2 konstruert: 37
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Nei
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 105 €
Eiendomstype: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design