NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B703S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A702S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Særs romslig takterrasse med havutsikt
Plass til flere møbelgrupperinger på uteområdet.
Vakker utsikt over Atlanterhavet
Åpen stue-og kjøkkenløsning
Pent møblert oppholdsrom i moderne stil
Hovedbalkongen på leilighetsnivået
Fullt møblert kjøkken med hvitevarer
Soverom 1 innredet med dobbeltseng
Badet har inngang både fra stuen og soverommet
Balkongen ut fra det største soverommet
Soverom 2 er meget romslig og har blitt brukt til soverom og kontor i ett
Soverom 2 har eget, eksklusivt bad
Felles, oppvarmet svømmebasseng
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A655S
Pris: 479.000 €
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

LUKSURIØS PENTHOUSELEILIGHET MED PRIVAT TAKTERRASSE OG HAVUTSIKT I MONTE CARRERA, ARGUINEGUÍN

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5422

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger i toppetasjen av blokk 14 i komplekset "Monte Carrera" og har heis-og trappeadkomst. Blokk 14 ligger i nedre del av anlegget, i retning sjøen/sentrum. 
 

Det tar ca 5-10 minutter å spasere ned til sentrum med alle typer fasiliteter. Her finnes restauranter, butikker, legesenter, apotek etc.  Gangavstand til 4 strender. La Lajilla-stranden er nylig opprustet med nye solterrasser og senger samt at selve stranden og promenaden er oppgradert. Sistnevnte er ferdselsvei til Anfi del Mar med karibiskinspirert sandstrand.

Flotte turløyper i området for den som er glad i å gå fjellturer.

Stille og rolig sone uten gjennomfartstrafikk.

 

Arealbeskrivelse

I følge plandokument fra arkitekt måler selv leiligheten ca 89,74 m2. De to balkongene på nivå med leiligheten måler tilsammen ca 17,04 m2. Takterrassen er ca 42,79 m2. (Alle mål relateres til "konstruert overflate").

 

Innhold


Hovedinnngangspartiet tar deg direkte inn til en gang og en åpen stue-og kjøkkenløsning.

Oppholdsrommet er av en meget god størrelse og det er en lysrik bolig. Stuen er delikat innredet med moderne møblement; herunder spisestue med glassbord og kromføtter, stuebord og avlastningsbord i samme stil. Grå 3-seters sofa med 2 tilhørende godstoler. Oppbevaringsmøbel i hvit høyglans hvor TVn er plassert.

Hvitt pyntemøbel for blomster og dekorasjon bak spisestuen.  Air condition.

Havutsikt fra de buede vinduene i oppholdsrommet. Det er en egen utgang til balkongen fra stuedelen som per i dag er blokkert av sofaen. Man kan selvfølgelig ommøblere for å få tilgang til denne utgangen om ønskelig. 

Kjøkkenet er innredet med naturhvite dører og mørk, gråmelert benkeplate i komposittmateriale. Hvitevarer som følger med i kjøkkenavdelingen er: oppvaskmaskin, ovn, vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater, avtrekksvifte og kjøleskap med frysedel. Alle hvitevarene er av kvalitetsmerker.

Det er plassert et høyt, grått vitrineskap med glassdører på kjøkkenet for ekstra lagringsplass.

Det er direkte utgang fra kjøkkenet til den største balkongen. Herfra kan man nyte morgensolen til det fulle mens man inntar en bedre frokost i det behagelige kanariske klimaet. Vakker utsikt mot sydøst, hvor man kan se Arguineguín by og Atlanterhavet.

Det er satt opp flere markiseløsninger som solbeskyttelse samt for å hindre innsyn fra nabo(er). Det er både horisontale og vertikale løsninger.

Balkongen er møblert med et spisebord med 4 stoler og et par avlastningsbord. Ytterdelen til air condition er innebygd av estetiske grunner.

Fra stuedelen er det også direkte tilgang til 1 stort soverom og 1 bad. Badet har forøvrig 2 inngangsdører; 1 i fra oppholdsrommet og 1 i fra soverommet.

Soverommet er møblert med en stor dobbeltseng (i 2 deler) med oppbevaringsplass under, 2 hvite nattbord og det er innebygde garderobeskap. Fransk luftebalkong. Air condition.

Badet er møblert med et baderomsøbel i brun glans med speil over vasken og en dusj. Hylleløsning for oppbevaring av håndduker. Ventilasjon. Gulvvarme i badet med termostat. Beige fliser som gir et lyst inntrykk

I gangen inn til det andre soverommet finner man flere innebygde garderobeskap med god lagringskapasitet. I disse skapene er dessuten den store varmtvannstanken og vaskemaskinen plassert.

Soverom nummer 2 er gedigent; ca 17 m2, og har derfor blitt brukt både til soverom og kontor i ett. Det er møblert med en stor dobbeltseng (oppbevaring under) med 2 hvite nattbord, kommode og kontorpult. Sprekt innslag av lilla som kontrastfarge. Små pyntevinduer over sengen. Air condition.

Direkte utgang til en mindre balkong som vender mot nord og vest. Denne er innredet med et lite hvitt bord med to tilhørende stoler. Herfra har man utsikt til deler av den felles solterrassen som ligger i tilknytning til bassengområdet og til fellesområder. Flott arkitektur i anlegget som er en fryd for øyet.

Soverommet har også et eget bad i samme stil som det andre, altså med baderomsmøbel i brun glans med speil over vasken. Hjørnedusj. Beige fliser på gulv og vegger også her samt gulvvarme. Vindu.

Fra soverommet er det en trappeoppgang opp til den private takterrassen. Trappeoppgangen er ikke registrert i skjøtet på selve leiligheten, men det er den eneste tilgangen til takterrassen. Eier har altså en rett til å bruke denne (registrert som "felles"). 

Øverst i trappeoppgangen har eierne satt opp et kjøleskap og diverse lagringsmuligheter for puter til utemøbler etc. Det er meget praktisk å ha et kjøleskap her oppe når man skal kose seg med god mat og drikke på takterrassen.

Den private takterrassen er registrert i skjøtet tilhørende eiendommen. Den er på ca 43 m2 og er innredet med 2 godstoler i rottingmateriale med fotskammel som kan vippes ut og 1 bord. Det er også plassert et rundt spisebord med 4 stoler her, også i rottingmateriale. Det er plass til mange solsenger på terrassen (flere lagret i trappeoppgangen.) Takterrassen er flislagt med terrakottafliser, men det ligger flere matter med kunstgress her i tilfelle man foretrekker mykere underlag.

Utsikten herfra er helt ubetalelig; her kan man se fra fjellene i nord, via Arguineguín og til havet. Her oppe er det sol hele dagen.


Gjennomgående i hele boligen:

Marmorgulv i alle soverom og oppholdsrom.

Alle terrassedører og vinduer har vedlikeholdsfri aluminiumsramme og dobbeltglass med speileffekt som hindrer innsyn og overoppheting.

Downlights i hele boligen.

Ventiler på flere yttervegger som gjør at luften får sirkulere fritt selv om man har alt av dører og vinduer lukket.


Leiligheten selges fullt møblert foruten personlige gjenstander og noen dekorsaker.


Eierne er også i besittelse av en bod som må kjøpes til for 3000 euro ekstra. Denne er registrert på eget gårds-og bruksnummer og må derfor betales separat. Denne er ca 5,84 m2 (konstruert overflate) og ligger i kjelleren. Heis fra garasjenivået og helt opp til 2. etasje som leiligheten ligger i.

Det er mulig å kjøpe til en stor parkeringsplass i parkeringskjelleren på ca 15,76 m2 til 17.000 euro ekstra. Det blir da 20 euro mer å betale i felleskostnader i måneden enn det som er oppgitt i annonsen.
 

Sameiet

Sameiet har et norsk styre som fungerer meget godt.

Flerspråklig personale i administrasjonsselskapet (også norsk) som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe. 

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet basseng (mellom 25 og 27 grader). Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis.

Felleskostnadene er 217 € for leiligheten og boden tilsammen (Felles WIFI inkludert.) 

 

Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 107
M2 konstruert: 90
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 217 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design