NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C682A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A681S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Balkong med utsikt over havet og pent villaområde
Atlanterhavet i forgrunnen
Åpen stue-og kjøkkenløsning
Lys leilighet med mange vinduer - hjørneenhet
Fullt utstyrt kjøkken
Spiseplass på kjøkkenet
Soverom med dobbeltseng og innebygde skap
Vindu med blendingsgardiner. AC.
Ekstrarommet (registrert i skjøtet som kontor) er innredet med en mindre dobbeltseng
Innebygde skap. AC
Bad med gulvvarme.
Dusj med nye dusjdører.
Gedigen parkeringsplass (handicap) kjøpes til mot et pristillegg.
Felles, oppvarmet svømmebasseng
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A651S
Pris: 265.000 €
BESKRIVELSE

MEGET PEN LEILIGHET MED 2 (SOVE)ROM, SYDVENDT BALKONG OG HAVUTSIKT - FELLES, OPPVARMET BASSSENG - MONTE CARRERA

 

Hele bildeserien kan ses på følgende link: 

http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5313

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger sydvendt i det meget populære anlegget "Monte Carrera" i nedre del av Loma Dos, Arguineguín. Den ligger i en meget populær blokk i front av anlegget, nærmere bestemt i blokk 3 som har kortest vei til sentrum. Eiendommen ligger på bakkenivå, men balkongen ruver høyt over gateplan, slik at man får følelsen av å være i en høy estasje. Pen utsikt over havet og lekre villaer i området.

Både trappe-og heisadkomst til eiendommen. 

Det tar ca 5-10 minutter å spasere ned til sentrum med alle typer fasiliteter. Her finnes restauranter, butikker, legesenter, apotek etc.  Gangavstand til 4 strender. La Lajilla-stranden er nylig opprustet med nye solterrasser og senger samt at selve stranden og promenaden er oppgradert. Sistnevnte er ferdselsvei til Anfi del Mar med karibiskinspirert sandstrand.

Flotte turløyper i området for den som er glad i å gå fjellturer.

Stille og rolig sone uten gjennomfartstrafikk.

 

Arealbeskrivelse

Leiligheten har en konstruert overflate på ca 54,45 m2 og en balkong på ca 5,05 m2.
Det gjøres oppmerksom på at det største rommet er registrert som "soverom" i skjøtet. Det andre (mindre) er registrert som "kontor".

 

Adkomst

Ca 30 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Innhold

Adkomst til leiligheten gjennom en solid sikkerhetsdør i mørkt heltre med stålskinne innvendig.

Man kommer inn i en praktisk gang hvor man kan henge av seg yttertøy/sette fra seg sko etc.

Til høyre i gangen er det hvite høyskap med ventilasjon i øvre del, hvor vaskemaskin og en stor, ny varmtvannstank fra sept 2019, er plassert. Skapet fungerer som et teknisk rom. Hylleløsning. Rom for vaskeutstyr, støvsuger etc.

Downlight i taket.

 

Til venstre i gangen ligger baderommet. Dette er flislagt i beige, både på gulv og vegger. Gulvvarme med termostat. Baderomsmøbel i mørk brun høyglans med skap og hyller. Vask med speil over. Integrert belysning. 

Dusjkabinett. Nye, kostbare dusjdører.

 

På enden av gangen kommer man til stuen og kjøkkenet. Åpen løsning.

Stuen ligger i front og til venstre og er møblert med en stilig, gråmelert sofa - nærmere bestemt en stor 3-seter og 2 godstoler. Glassbord med lys treramme og matchende TV- og spisebord som kan klappes sammen. Avlastningsbord ved siden av sofaen. Stor flatskjerm TV med norske kanaler.

Yttervegg med 3 vinduer samt balkongdør sørger for ekstra lys og ventilasjon inn i stue-og kjøkkenområdet.

Downlights i taket. 

Air condition.

 

Kjøkkenet er innredet i en naturhvit farge med over-og underskap. Meget god lagringsplass. Det har en U-form hvorpå delen som går mot stuen er innredet som spiseplass med 3 barstoler i lyst tre. Beige benkeplate i solid komposittmateriale som matcher marmorgulvet. Følgende hvitevarer er inkludert: Stekovn, avtrekksvifte, vitrokjeramisk koketopp med 4 plater og kjøleskap med frysedel. Hvitevarene er kromfargede, av høy kvalitet.

 

Direkte utgang til balkongen fra stue-og kjøkkendelen. Balkongdørene og vinduene ellers har vedlikeholdsfri aluminiumsramme og speilglass som hindrer innsyn og gjør at man unngår overoppheting av solen ettersom solstrålene reflekteres tilbake.

Nåværende eier har fått byttet og flyttet ut tregelenderet (juni 2019) og det er nybeiset. Ytterdelen av AC som er plassert på balkongen, er høyt hevet på veggen (slik at man har fri ferdsel) og den er innebygd i tremateriale som matcher gelenderet.

Noen nye utemøbler på balkongen. Trebord og trestoler samt stoler i rottingstil.

Meget vakker utsikt i fra balkongen hvor man ser havet på flere steder og de vakre villaene i front. Idyllisk skue.

Balkongen er takbelagt.

 

(Sove)rommene ligger på andre siden av stuen og har begge vinduer ut mot friluft.

Det største rommet er registrert som "soverom" i skjøtet og er innredet med en hvit dobbeltseng på 1.60 meter bred.

2 matchende nattbord.

Innebygde, hvite garderobeskap.

Air condition.

Blendingsrullegardin.

Downlight i taket.

 

Det andre rommet er også innredet som et soverom, men det er ikke registrert som sådan. Det er inntatt som "kontor" i skjøtedokumentet.

Rommet er møblert med en hvit dobbeltseng som er 1.40 m bred.

Hvite, innebygde garderobeskap.

Air condition.

Blendingsrullegardin.

 

Det er mulig å ta over noen leiekontrakter om ønskelig, men ikke et krav. Selger har dessuten flere "faste leiekunder" som ønsker å leie i fremtiden dersom det skulle være aktuelt. Om kjøper ikke skulle ønske å leie ut, vil eiendommen imidlertid selges fri for leietakere. 

 

Det kan nevnes spesifikt at det aldri har vært røkt i leiligheten og at det ikke har vært husdyr der. Den er meget godt vedlikeholdt. 

Leiligheten selges med alt av inventar som på bildene, foruten personlige gjenstander. Prisen på inventaret er 10.000 euro og kommer i tillegg til kjøpesummen for selve leiligheten.

Leiligheten kan selges med en stor, etterspurt garasjeplass på hele 20,50 m2 konstruert (handicap-plass).  Den er  meget praktisk plassert på enden av innkjørselen i sone A rett ved oppgangen til blokk 3 hvor heisen ligger. Garasjeplassen er registrert på eget gårds-og bruksnummer og selges for 16.000 euro (kommer i tillegg til kjøpesummen for selve leiligheten.) 

 

Sameiet

Sameiet har et norsk styre som fungerer meget godt.

Flerspråklig personale i administrasjonsselskapet (også norsk) som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe. 

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet basseng (mellom 25 og 27 grader). Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis.

Felleskostnadene er 222 € for leiligheten og garasjeplassen tilsammen (Felles WIFI inkludert.) 

 

Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 60
M2 konstruert: 54
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 222 €
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design