NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A697A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: B696O + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Nyt et glass vin mens du skuer utover Atlanterhavet.
Vakker havutsikt!
L-formet, solrik balkong.
Gode solforhold.
Både vertikale og horisontale markiseløsninger.
Åpen stue-og kjøkkenløsning.
Moderne innredet; - nystylet. AC.
Delikat og romslig spisestue.
Pene, buede vinduer som slipper inn mye dagslys i leiligheten.
Havutsikt også i fra spisestuedelen.
Nylakkert kjøkken. Fullt utstyrt med alt av hvitevarer.
Romslig soverom med dobbeltseng. Fransk balkong med havgløtt.
Innebygde skap. AC.
Gang/planutsnitt.
Bad med dusj og dobbeltvask. Gulvvarme.
Felles, oppvarmet basseng.
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A627S
Pris: 325.000 €
BESKRIVELSE

NYSTYLET LUKSUSLEILIGHET (HJØRNE-OG TOPPETASJE) I MONTE CARRERA, ARGUINEGUÍN. MEGET GODE SOLFORHOLD. FELLES, OPPVARMET BASSENG

 

Hele bildeserien kan ses her:http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=1879

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i det vakre og populære komplekset Monte Carrera i hjertet av Loma Dos, kun 5-10 minutters gange ned til Arguineguín sentrum og nærmeste strand. La Lajilla-stranden er nylig opprustet med nye solterrasser og senger samt at selve stranden og promenaden er oppgradert. I den velkjente fiskerlandsbyen finner man alle typer fasiliteter; herunder utsøkte restauranter og caféer, supermarkeder, alle typer butikker, apotek, legesenter etc. Lenger opp i Loma Dos finnes det flotte turløyper over fjellet som er meget populære blant nordmenn.

Leiligheten ligger nærmere bestemt i toppetasjen av blokk 5 i syd-og vestvendt retning. Dette sikrer meget gode solforhold samt vakre solnedganger i unike fargespill.

Heisadkomst til leiligheten.

 

Adkomst/Tomteforhold

Det tar ca 30 minutter å kjøre fra flyplassen i Las Palmas til Arguineguin.

 

Innhold

Leiligheten er nystylet og flere av møblene er nyinnkjøpt.


Eiendommen består av:

Inngangsparti med innebygde høyskap hvor vaskemaskin og varmtvannstank er plassert. 

Meget romslig stue og kjøkken (åpen løsning) med spisestue.

Kjøkkenet er nylakkert i hvitt og er utstyrt med over-og underskap samt skuffer. L-formet benkeplate i lys kompositt. Hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel, ovn med avtrekksvifte i stålfarge m.m.

Bak kjøkkenet er det et åpent areale som pr i dag er innredet til spisestue. Det er satt opp skinner i taket hvor man lett kan henge opp et forheng for den som eventuelt ønsker å benytte arealet til gjesterom. 

Stuen er fullt møblert med en beige-brun sovesofa, stuebord i glass, sort TV-benk, spisebord i glass med 4 modernee stoler etc. Air condition. Spesialsydde gardiner.

Direkte utgang til den flotte balkongen bygd i L-form. Den lengste delen ligger sydvendt og den kortere delen ligger mot vest. Utearealet er møblert med et rottingbord og stoler i beige, et rundbord med to barstoler i mørk brun og sort, en kombi sol-stol/solseng og et avlastningsbord.  Horisontal og vertikal markiseløsning skjermer mot solen om nødvendig. Gelenderet har blitt flyttet ut maksimalt slik at man får utnyttet bruksarealet på balkongen så godt som mulig. Herfra kan man nyte et godt glass vin med Atlanterhavet i bakgrunnen mens man betrakter solnedgangen.

Bak stuen ligger soverommet. Dette er innredet med dobbeltseng, innebygde skap og nattbord. Air condition. Fransk balkong i sydvendt retning med to havgløtt. Balkongen sørger for ekstra lys og gjennomlufting.

Badet ligger vegg i vegg med soverommet og tilbyr dobbeltvask og hjørnedusj. Det er meget romslig sammenlignet med andre leiligheter i anlegget på ca samme størrelse. Pene beige fliser på gulv og vegger. Gulvvarme.

 

Eiendommen selges fullt møblert slik den står per i dag med bilder og dekorasjon (foruten noen få pyntegjenstander).

Spisestuebord i glass med tilhørende stoler, stuebord, sengegavl, rundbord med barstoler på terrassen, solstol og avlastningsbord er flunkende nye.
Alt av bilder er også nyinnkjøpt og mesteparten av dekorasjonen ellers.
 

Bod og parkeringsplass i garasjekjelleren må kjøpes til for henholdsvis 3000 og 14.500 euro ekstra (registrert på egne gårds-og bruksnummer).

 

Sameiet:

Sameiet har et norsk styre og det fungerer meget godt.

Flerspråklig personale i administrasjonsselskapet, også norsk.

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet basseng (mellom 25 og 27 grader). Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis.

Felleskostnadene er 237 € for leiligheten, boden og garasjeplassen tilsammen (Felles WIFI inkludert.) 

 

Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 73
M2 konstruert: 61
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 237 €
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design