NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A645S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V644S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Romslig takterrasse med panoramisk havutsikt
Møblert med sofagruppe og solsenger i brun rottingstil
Nydelig havutsikt over Atlanteren
Kvadratisk terrasse med havutsikt til høyre for stuen
Rektangulær terrasse med havutsikt til venstre for stuen
Romslig og lyst oppholdsrom
Pent innredet
Åpen løsning
Fullt utstyrt kjøkken
Master bedroom med egen utgang til terrassen og eget bad med dusj
Soverom nummer 2, innredet med 2 enkeltsenger og innebygd garderobeskap
Gjestebad
Felles, oppvarmet svømmebasseng
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A625S
Pris: 547.500 €
BESKRIVELSE

LUKSURIØS PENTHOUSELEILIGHET MED TAKTERRASSE OG 180 GRADERS HAVUTSIKT I MONTE CARRERA, ARGUINEGUÍN - 2 SOVEROM OG 2 BAD

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4676

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i det vakre og populære komplekset Monte Carrera i hjertet av Loma Dos, kun 5-10 minutters gange ned til Arguineguín sentrum og nærmeste strand. La Lajilla-stranden er nylig opprustet med nye solterrasser og senger samt at selve stranden og promenaden er oppgradert. I den velkjente fiskerlandsbyen finner man alle typer fasiliteter; herunder utsøkte restauranter og caféer, supermarkeder, alle typer butikker, apotek, legesenter etc. Lenger opp i Loma Dos finnes det flotte turløyper over fjellet som er meget populære blant nordmenn.

Trappefri adkomst til eiendommen gjennom bassengområdet, eventuelt trappeadkomst fra den sørlige delen av fellesormådet eller ved heis/trapp fra garasjeanlegget.

Leiligheten ligger sydvendt i andre etasje (toppetasjen) av blokk 16 som er bygd på en høyde i fellesanlegget. Ettersom den ligger så høyt i terrenget, ligger den over foranliggende toppetasjeleiligheter, noe som medfører at man har en 180 graders havutsikt i fra takterrassen og særs vakker havutsikt i fra begge terrassene og den franske balkongen som ligger på leilighetsnivået.  

Boligen ligger i nærheten av bassenget som befinner seg på motsatt side av blokken. Dette er perfekt ettersom poolen kun er noen steg unna og man unngår støy fra bassengområdet i perioder hvor det er ekstra aktivitet.

 

Adkomst/Tomteforhold

Ca 35 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

 

Arealbeskrivelse

Boligen er ca 85 m2 konstruert. Terrassene på leilighetsnivået er tilsammen ca 22 m2 og takterrassen er ca 28 m2.

 

Innhold

Adkomst gjennom sikkerhetsdør i solid tre. Yttergang med innebygde skap hvor varmtvannsbereder er plassert (ca 100 liter).

Til høyre ligger det største badet som både fungerer som gjestetoalett og som bad til soverom nummer 2. Dette er innredet med et baderomsmøbel i brun glans, to vasker og et stort speil. Dusjkabinett. Vaskemaskin. Beige fliser på gulv og vegger. Gulvvarme.

Fortsetter man rett fram i gangen, kommer man til stuen. Denne er meget lys, åpen og romslig. Oppholdsrommet er innredet med en beige 3-seters sofa, stuebord i glass, 2 moderne stoler i sort skinnimitasjon, diverse bord/kommodeløsninger. TV-benk i hvit høyglans. TV. Air condition. Regulerbare downlights i taket. Spisestue med glassbord og trendye gjennomsiktige stoler ved kjøkkenavdelingen. Direkte utgang til begge terrassene og den franske balkongen i fra stuen. Alle disse terrassedørene bidrar til mye dagslys inn i leiligheten. 

Terrassen ut til høyre har en relativt kvadratisk form og er innredet med et rundbord og 4 stoler i brun rottingstil. Regulerbar markiseduk. Nydelig utsikt over deler av det vakre anlegget i Monte Carrera og havet.

Terrassen til venstre har en rektangulær form og er innredet med to lenestoler og et glassbord, også i brun rottingstil. Samme type markiseduk som på den førstnevnte terrassen. Nydelig utsikt over Atlanterhavet og det nydelige anlegget med arkitektoniske kvaliteter også her.

Fransk balkong i mellom terrassene som gir en vakker havutsikt også i fra stueområdet.

Særs gode solforhold på alle utearaler.

Kjøkkenet er en del av stuen (åpen løsning) og ligger vegg i vegg med gjestebadet. Det er bygd i en U-form for å få mest mulig lagringsplass. Innredningen er hvit og består av over-og underskap. 1 overskap med glassdør. Det inneholder alt av hvitevarer; herunder kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater og avtrekksvifte. Hvitevarer i kvalitetsmerket Bosch (stålfarge eller innebygd). Beige benkeplate som tar igjen fargene i marmorgulvet. Flere vinduer i kjøkken-og spisestueavdelingen bidrar til at ekstra dagslys kommer inn i leiligheten og man har ytterligere ventilasjonsmuligheter. Regulerbare downlights i taket.

Til venstre fra yttergangen ligger soverommene. Hovedsoverommet ligger lengst mot terrassen og har egen utgang til denne samt privat bad «på rommet». Det er innredet med stor dobbeltseng, hvite nattbord og innebygde garderobeskap. Beige stol. 5 små pyntevindu på den ene veggen. Air condition. Pyntelampe i taket og nattbordslamper.

Badet er innredet med et brunt, glansfullt baderomsmøbel med speil - i samme stil som gjesteotalettet – samt en hjørnedusj. Hvit kommode. Vindu ut mot terrassen. Gulvvarme.

Soverom nummer to er møblert med to enkeltsenger som selvfølgelig kan settes sammen til en "dobbelt"seng, nattbord, kommode, beige stol og innebygde garderobeskap. Air condition. Regulerbare downlights i taket og nattbordslamper.

Privat, romslig takterrasse med adgang fra fellesgangen. Denne tilbyr en panoramisk 180-graders havutsikt! Takterrassen er møblert med en sofagruppe og tilhørende bord samt to solsenger i brun rottingstil. Herfra kan man nyte alle måltider, sole seg helt privat og beundre solnedganger i alle slags fargetoner.

 

Eiendommen selges møblert, foruten personlige gjenstander.

 

Bod og parkeringsplass i garasjeanlegget må kjøpes til for et pristillegg på henholdsvis 3000 € og 14500 €. Disse er registrert på egne gårds-og bruksnummer.

 

Sameiet:

Sameiet har et norsk styre og det fungerer meget godt.

Flerspråklig personale i administrasjonsselskapet, inklusive norsk. 

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet basseng (mellom 25 og 27 grader). Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis.

Felleskostnadene er 237 € for leiligheten, boden og garasjeplassen tilsammen (Felles WIFI inkludert.) 

 

Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 107
M2 konstruert: 85
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 237 €
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design