NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: D633S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A632SI + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Felles, oppvarmet svømmebasseng
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A615S
Pris: 315.000 €
BESKRIVELSE

NYMØBLERT OG NYMALT LUKSUSLEILIGHET MED 2 "SOVE"ROM OG HAVUTSIKT I ETTERTRAKTEDE MONTE CARRERA, ARGUINEGUÍN

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4172

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i det vakre og populære komplekset Monte Carrera i hjertet av Loma Dos, kun 5-10 minutters gange ned til Arguineguín sentrum og nærmeste strand. Den aller nærmeste stranden (foran "La Lajilla") er nå restaurert med moderne solstoler, badetrapper, terrasseområder etc. Ny gangvei helt til Anfi del Mar.

I sentrum av den velkjente fiskerlandsbyen finner man alle typer fasiliteter; herunder utsøkte restauranter og caféer, supermarkeder, alle typer butikker, apotek, legesenter etc. Lenger opp i Loma Dos finnes det flotte turløyper over fjellet som er meget populære blant nordmenn.

Boligen har enkel, trappefri adkomst i fra hovedinngangen da den ligger i andre blokk til høyre. Den ligger vestvendt i ytterkant av blokken og har således ettermiddags-og kveldssol og en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Herfra kan man nyte vakre solnedganger i regnbuens fargespill. Heis og trapp ned til garasjeanlegget.

Lett adkomst til fellesbassenget, dog meget godt skjermet fra eventuell basseng-støy ettersom leiligheten ligger i ytterkant.

 

Adkomst/Tomteforhold

Ca 30-35 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

 

Innhold

Ved inngangen er det to praktiske langskap (integrert) for oppbevaring av yttertøy, vaskeutstyr etc. 

Til høyre ligger kjøkkenet. Dette er bygd i en U-form, noe som gir ekstra skapplass og gode arbeidsflater for matlaging. Over-og underskap i naturhvitt. 1 glasskap. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt av hvitevarer; - herunder oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel, stekovn med vitrokjeramisk topp og avtrekksvifte. Hvitevarene er av kvalitetsmerket Bosch og er stålfarget, med unntak av oppvaskmaskinen som er integrert i innredningen.

Beige benkeplate som matcher marmorgulvet perfekt. Denne brukes også som frokostbord (utstyrt med nye, hvite barstoler).

Stuen ligger i tilknytning til kjøkkendelen; -åpen løsning. Denne er møblert med en beige sofa, gulvteppe i en dus grønfarge, et hvitt, rektangulærformet stuebord, hvitt TV-møbel i høyglans og diverse bilder. Alle møblene er nye! Vegghengt flatskjerm-TV.

Oppholdsrommet har direkte utgang til den fantastiske, takbelagte terrassen i vestvendt retning. Denne er romslig og privat og tilbyr utsikt over Atlanterhavet. Herfra kan man nyte vakre solnedganger og på gitte tider av året kan man se solen gå ned i havet. Uteområdet er møblert med et beige, kvadratisk rottingbord med glassplate og 2 komfortable stoler samt 3 ekstrastoler i samme farge og kvalitet med litt ulikt design (ytterligere 1 stol nede i boden.)

Det er en liten gang i fra stueområdet som går til de to "sove"rommene og badet.

Hovedsoverommet ligger vestvendt og man har således en utrolig fin havutsikt også herfra. Man kan åpne terrassedørene for ekstra lys og ventilasjon (kun luftebalkong). Rommet er møblert med en stor dobbeltseng med høy-kvalitets madrass, en flunkende ny, sølvfarget sengegavl og nye, hvite nattbord. Innebygde garderobeskap. Air condition med varme-og kjølefunksjon.

Det andre rommet ligger østvendt og er møblert med en mindre dobbeltseng med hvit sengegavl og tilhørende nattbord. Kvalitetsmadrass også her. Air condition. Innebygde skap med ventilasjon hvor vaskemaskin og varmtvannstank er plassert. 2 vinduer ut mot ventilert yttergang. Air condition med varme-og kjølefunksjon. Nytt speil med sølvramme som skaper en forstørrende effekt på rommet. (NB! Ikke registrert som soverom, men som kontor.)

Badet ligger midt i mellom rommene og består av et praktisk baderomsmøbel i brun glans med oppbevaringsplass for håndduker etc. Speil med lys over. Hjørnedusj. Naturlig ventilasjon på badet. Beige fliser både på gulv og vegger; - lyst inntrykk. Varme i gulvet.

Leiligheten selges med mesteparten av inventaret og møblene som vises på bildene. Nesten alt av møblement er nytt.

Eiendommen selges sammen med en bod i garasjekjelleren. Denne har eget gårds-og bruksnummer og kjøpes til mot et tillegg i prisen på hhv 3000 €.

Dersom du ønsker å kjøpe en garasjeplass i fellesgarasjen, vil vi kontakte en annen eier som muligens har for salg.

 

Sameiet:

Sameiet har et norsk styre og det fungerer meget godt.

Det jobber en norsk dame i administrasjonsselskapet for sameiet som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe.

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Felles basseng (oppvarmet i vintermånedene). Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis fra garasjeanlegget til nivået leiligheten ligger på. 

Felleskostnadene er 210 € for leiligheten og boden tilsammen (Felles WIFI inkludert.)

 

Standard

Meget god standard

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 65
M2 Bebygd: 54
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 210 €
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design