NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A651S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A649A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A616S
Pris: 330.000 €
BESKRIVELSE

NYMALT OG NYSTYLET LEILIGHET MED 2 "SOVE"ROM OG 2 BALKONGER I "MONTE CARRERA" - HAVUTSIKT. OPPVARMET BASSENG

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4164

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i det vakre og populære komplekset Monte Carrera i hjertet av Loma Dos, kun 5-10 minutters gange ned til Arguineguín sentrum og nærmeste strand. Den aller nærmeste stranden (foran "La Lajilla") er nå restaurert med moderne solstoler, badetrapper, terrasseområder etc. Ny gangvei helt til Anfi del Mar.

I sentrum av den velkjente fiskerlandsbyen finner man alle typer fasiliteter; herunder utsøkte restauranter og caféer, supermarkeder, alle typer butikker, apotek, legesenter etc. Lenger opp i Loma Dos finnes det flotte turløyper over fjellet som er meget populære blant nordmenn.

Boligen har svært enkel, trappefri adkomst i fra hovedinngangen da den ligger i første blokk til høyre. Den ligger vestvendt i ytterkant av blokken og har således ettermiddags-og kveldssol og en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Herfra kan man nyte vakre solnedganger i regnbuens fargespill.

Bred, komfortabel trapp ned til garasjeanlegget (kun 1 etasje). Dersom man kommer med mye matvarer er det dog likså lett å parkere ved hovedinngangen og gå de få metrene til leiligheten eller ta heisen opp til en av naboblokkene.

Lett adkomst til fellesbassenget, dog meget godt skjermet fra eventuell basseng-støy.

 

Adkomst/Tomteforhold

Ca 30-35 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

 

Innhold

Når man entrer leiligheten, kommer man inn i en praktisk gang med flere innebygde skap til venstre. Vaskemaskin og stor varmtvannstank er "gjemt" her, samt at det er ekstra plass for oppbevaring av vaskeutstyr/klær etc i disse skapene.

Først til høyre ligger badet. Dette er pent flislagt i beige farger på gulv og vegger. Ellers er det innredet med et brunaktig baderomsmøbel med god oppbevaringskapasitet og en hjørnedusj. Gulvvarme.

Begge "soverommene" ligger så og si rett ved badet og har adkomst gjennom gangen som til syvende og sist går inn til stuen/kjøkkenet. Det mindre rommet ligger nærmest og er møblert med en praktisk, hvit køyeseng og et nattbord. Vindu ut til yttergangen som er åpen og ventilert. Air condition. NB! Dette rommet er ikke registrert som soverom i skjøtet, men som kontor.

Hovedsoverommet ligger like ved, i ytterkant av leiligheten. Fransk luftebalkong med havutsikt mot vest. Rommet er innredet med en dobbeltseng og nattbord i dyp mørkebrun. Hvite garderobeskap langs hele veggen. Air condition. 

Stuen og kjøkkenet (åpen løsning) ligger til høyre for de andre rommene og er innredet med: Havblå sovesofa, hvitt stuebord, spisestue og TV/benk. Matchende bilder. Speildekorasjon. Leselys. Vegghengt flatskjerm-TV. Air condition.

Kjøkkenet har nylig blitt bygd om fra U-kjøkken til L-kjøkken for å få større areale i stuedelen. Kjøkkenet har godt med skapplass og består av lysebrun innredning med over-og underskap og lys benkeplate. Det er utstyrt med alt at hvitevarer i kromfarge; - herunder kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, ovn, vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater og avtrekksvifte.

Oppholdsrommet har direkte utgang til 2 balkonger, noe som gjør stuen lys og luftig. Den ene går ut i fra sofa-delen og den andre ved siden av kjøkken-delen. I fra førstnevnte har man en vidunderlig havutsikt! Her er det plass til et lite bord og to stoler. Perfekt sted å nyte et glass vin mens man leser en god bok og ser solen går ned.

Den andre balkongen ligger nordvestvendt, er takbelagt og er meget romslig. Det er også lateral havutsikt herfra. Denne er møblert med et spisebord og 4 stoler. Det er dessuten plass til flere møbler dersom det skulle være behov for det.

  Leiligheten selges møblert og fullt utstyrt, foruten personlige gjenstander. (Stort sett alt av inventar er med på kjøpet.)Bod:

Bod i garasjeanlegget må kjøpes til for 3000 €. Eget skjøte.

 

Parkering: 

Garasjeplass i fellesanlegget må kjøpes til for 14.500 €. Eget skjøte.Sameiet:

Sameiet har et norsk styre og det fungerer meget godt.

Det jobber en norsk dame i administrasjonsselskapet for sameiet som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe.

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Felles basseng, oppvarmet i vintermånedene. Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis fra garasjeanlegget opp til bakkenivå av anlegget (dog har ikke blokken som leiligheten befinner seg i egen heis.)

Felleskostnadene er 230 € for leiligheten, boden og garasjeplassen tilsammen. (Felles WIFI inkludert.)

 

Standard

Meget høy standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 68
M2 konstruert: 56
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Nei
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 230 €
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design