NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A872SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A873SI + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 71
Eiendommens stand: Innflytningsklar
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 230 €
Eiendomsskatt: 430 €
Byggeår: 2013

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A853SI
Pris: 329.000 €

PEN, ROMSLIG LEILIGHET MED 2 SOVEROM I MONTE CARRERA. FELLES, OPPVARMET SVØMMEBASSENG. BOD.

Bilder
339.000 €
329.000 €
360
Video
Kart
Les mer om Arguineguín
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A853SI
Pris: 329.000 €

PEN, ROMSLIG LEILIGHET MED 2 SOVEROM I MONTE CARRERA. FELLES, OPPVARMET SVØMMEBASSENG. BOD.

Beskrivelse


Beliggenhet:

Leiligheten ligger i første blokk på høyre side av hovedinngangen til komplekset Monte Carrera. Den ligger i blokk 8 og har enkel, trappefri adkomst.
Komplekset ligger i den nedre delen av Loma Dos, Arguineguin. Det tar ca 5-10 minutter å gå ned til sentrum med alle slags fasiliteter. I fiskerlandsbyen finner du alt du trenger under oppholdet på Gran Canaria; - dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, kafeer, medisinske sentre, apotek, skoler, rådhus osv. Flere flotte strender innen kort gangavstand; inkludert den nyoppussede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygningen som ble renovert for noen år siden, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibisk-inspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen en halvtime. For de som liker å gå turer i fjellet, er det en rekke fjellstier i nærheten med lett adkomst. Meget god beliggenhet i et stille og fredelig område uten gjennomfartstrafikk.


Arealbeskrivelse

Leiligheten har en konstruert overflate på ca. 71 m2 i følge det offisielle plandokumentet og en meget romslig terrasse (større enn det som fremgår av arkitekttegningene angitt til 11,65 m2, ettersom den ble utvidet for flere år siden.)


Bod:

Egen bod på 4,19 m2 (konstruert overflate) i garasjekjeller er inkludert i prisen. Registrert på eget fincanummer.


Adkomst

Ca 30 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.


Innhold

Adkomst til leiligheten gjennom solid sikkerhetsdør i mørkt heltre.

Til venstre i gangen ligger badet. Gulvvarme med termostat. Baderomsmøbler i mørk brun med speil over. Hvit, stor skaphylle. Vegghengt toalett for enklere rengjøring. Hjørnedusj. Vindu på badet for bedre ventilasjon og mer lys. Direkte tilgang til badet fra gangen og fra hovedsoverommet.

Til høyre i gangen finner du integrerte, hvite høyskap med ventilasjon i øvre del. Varmtvannstanken og vaskemaskinen er plassert her. Rom for vaskeutstyr, støvsuger mm.
Downlights i taket.

Høykvalitets marmorfliser på gulvet i hele boligen (foruten bad).

Til venstre, før du går inn i stuen, finner du hovedsoverommet. Det er innredet med en dobbeltseng. Hylle over sengen, 2 nattbord, integrert garderobeskap, vegghengt TV, kommode og stort speil. Direkte tilgang fra soverommet til badet. 2 vinduer på soverommet.

Åpen løsning for stue og kjøkken.

Stuen er innredet med en hvit, moderne sofa og en puff. Rundt, svart bord. Hvit TV-benk. Flatskjerm tv. Flotte, hvite skap med glassdører. Moderne gulvlampe ved siden av sofaen. Lite flyttbart bord på hjul. 2 skoskap. Downlights i taket. Air condition.

Kjøkkenet er innredet i naturhvit farge med over- og underskap. Kjøkkenøy. Beige benkeplate i solid komposittmateriale som matcher marmorgulvet. Følgende hvitevarer medfølger: Stekeovn, avtrekksvifte, oppvaskmaskin, vitrokeramisk platetopp med 4 plater og kjøleskap med frysedel. Hvitt middagsbord med 4 stoler ved siden av kjøkkenøya.

Eierne har utvidet kjøkkenet med et praktisk og moderne vitrineskap i blått med diverse skuffer og skapdører som har plass til tallerkener og utstyr.

Det andre soverommet ligger ved siden av kjøkkenet og terrassen. Soverommet er innredet med barneseng, stort skap i hvitt med 2 skyvedører og speil på den ene delen. Hvit kommode med vegghengte hyller over. Integrert garderobeskap. 2 vinduer.


Direkte utgang til den romslige terrassen fra stuen. Terrassedørene og vinduene har vedlikeholdsfri aluminiumsramme og speilglass som hindrer innsyn og unngår overoppheting fra solen da solstrålene reflekteres tilbake. De har også doble glass. Godt med dagslys og ventilasjon i stue og kjøkken.
Markise.

Det er satt opp en gardin på terrassegelenderet for å gjøre uteområdet mer privat.

Sort utebord med 4 stoler, blomsterpotte med grønnplante. Oppbevaringsboks for puter. 2 flotte lamper på overbygde delen av balkongen.

Vannslange for enkel rengjøring av utearealet.

Fin utsikt fra balkongen mot sjøen på høyre side av balkongen og utsikt mot blokk 7 i front.

Leiligheten selges møblert, bortsett fra personlige ting, pynt og barneseng.

Alle møblene i leiligheten er av nyere dato.

Leiligheten er nymalt.


Sameiet:

Sameiet har et styre som fungerer bra.

Flerspråklige medarbeidere i administrasjonsselskapet som kan kontaktes ved behov.

Sikkert anlegg med overvåkningskamera ved alle innganger.

Sikkerhetsvakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet basseng (mellom 25 og 27 grader). Det er også et lite barnebasseng.

Felles toaletter og dusjer ved bassenget.

Meget godt vedlikeholdt kompleks.

WIFI inkludert i fellesavgiftene.

Det er heis i anlegget, men ikke i blokk 8. Man kan dog benytte heisen i naboblokken for å komme til boden.

Enkel gratis gateparkering rundt anlegget.


Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 71
Eiendommens stand: Innflytningsklar
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 230 €
Eiendomsskatt: 430 €
Byggeår: 2013



Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design