NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C682A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A681S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Gedigen, solrik terrasse.
Fantastisk utsikt over Atlanterhavet.
Deler av terrassen er overdekt med hvit aluminiumspergola.
Ekstern pergola med persienne for spisebordet ute.
Lysrik stue.
Romslig kontorkrok.
Spisestue av meget god størrelse.
Separat kjøkken.
Vaskerom.
Badet i toppetasjen.
Det største soverommet i toppetasjen.
Soverom 2 i toppetasjen.
Soverom 3 i toppetasjen.
Balkong med flott utsikt over terrassen, lokalområdet og havet.
Ett av rommene i kjelleren (med lys-og ventilasjonssjakt.)
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Eiendomstype: Hus
Område: Arguineguín
Referanse: C660S
Pris: 495.000 €
BESKRIVELSE

PRAKTFULLT HUS -MEGET GODT VEDLIKEHOLDT- MED STOR TERRASSE, GARASJE OG FLOTT HAVUTSIKT I EN BLINDGATE I ARGUINEGUÍN

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5572

 

Adkomst

Ca 35 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i en kort blindgate med få eiendommer i øvre del av Arguineguín. Området er altså meget stille og fredelig, men er fortsatt sentralt. Gangavstand til Arguineguín sentrum med alt av fasiliteter, det være seg strender, butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek etc. Den nærmeste stranden er dessuten opprustet med solsenger og lekre terrasseområder og med ny gangvei helt til Anfi del Mar-anlegget med karibiskinspirert hvit sandstrand.

For den turglade ligger huset dessuten rett i nærheten av diverse populære fjelløyper.

 

Arealbeskrivelse

Hovedetasjen ble for mange år tilbake forlenget på den ene siden (hvor vaskerommet er i dag) og i bakkant (hvor stuen er i dag) for å få mer plass innvendig. Det vil si at huset per i dag har flere kvadratmeter konstruert enn det som fremgår av skjøtet og dette prospektet.

 

Innhold

Toppetasjen av tomannsboligen inneholder:

Tilsammen 3 soverom, stort bad, gang og balkong.

Hovedsoverommet er romslig og er innredet med dobbeltseng, brungrå sengegavl med matchende nattbord og kommode for klesoppbevaring. Takvifte. AC.

Soverom nummer 2 er per i dag innredet med innebygde skap i brunt tremateriale med matchende kommode og andre accessoirer. Hvit lenestol. Det er plass til å sette inn en seng her om ønskelig.

Soverom nummer 3 er brukt av aktuell eier som et slags walk-in closet. Her er det innebygde garderobeskap og en kommodeløsning langs hele veggens langside. 2-seters sofa i hvit. Speil.

Alle tre soverom har vinduer med ramme i hvit aluminium og regulerbare aluminiumsskodder.

Badet er meget romslig og tilbyr både dusjhjørne og badekar. Moderne, mørkt baderomsmøbel med vask. Speil over. Matchende høyskap med speil. Vindu for ekstra ventilasjon. Downlights i taket. Rommet er flislagt med beige fliser i marmormønster. Meget delikat!

En romslig gang som er forbundet med trappen fungerer som romfordeler for alle nevnte rom og balkongen i front.

Fantastisk utsikt over havet, området og terrassen i fra balkongen. Aluminiumsdør. Ekstradør med skodder i aluminium for topp solskydd.


Hovedetasjen tilbyr følgende:

Trappen i fra gatenivå tar deg til hovedetasjen og man kommer altså opp på terrassen. Denne har en østvendt del og en sydvendt del. Meget gode solforhold! Det er så mye sol at eier nylig har fått satt opp pergola i hvit aluminium på terrassen for å kunne trekke seg tilbake i de mest intense soltimene. Den østvendte terrassedelen benyttes per i dag som gymområde, mens den sydvendte delen benyttes som relax-areale. Det finnes også en pergola mot sydvest hvor spisebordet er plassert. Bord og stoler i rottingstil. Markiseløsning. LED-lys.

Det er en helt fantastisk utsikt over havet i fra terrassen og den er perfekt for den solhungrige. Her får man være i fred og ro i en god atmosfære.

Terrassedører og vinduer i hvit aluminium her nede også.

I fra terrassedelen er det en inngangsdør i solid aluminium og en skyvedør i glass. De er så nært hverandre at man entrer eiendommen så og si på samme sted; gang/spisestue.


Til venstre ligger det separate kjøkkenet. Dette er gedigent og er meget godt utstyrt. Naturhvite dører både i øvre og nedre del for ekstra skapplass. Store langskap. Kjøkkenet tilbyr følgende hvitevarer: oppvaskmaskin, stekovn, mikrobølgeovn, vitrokjeramisk topp med 4 plater, avtrekksvifte og innebygd kjøleskap med frysedel. 

Spisebord i kjøkkendelen. Hylleløsninger. Takvifte. Vindu ut mot terrassen.

Innenfor kjøkkenet finner man vaskerommet. Dette er også meget romslig og er innredet med diverse hylleløsninger, skap, vaskemaskin, tørketrommel, ekstra kjøleskap med frysedel etc. Lyssjakter i taket og ventiler i yttervegg slik som resten av hovedetasjen for ekstra god luftsirkulering.

Vegg i vegg med kjøkkenet ligger det et praktisk gjestetoalett, flislagt med mosaikkfliser i blått og hvitt. Og ved siden av finner man den innvendige trappen. 

Til høyre ligger den gedigne spisestuen (som i fra opprinnelsen av var hovedstuen til huset). Denne er møblert med en spisestue for 6 personer i tremateriale og en seksjon. Air condition. Takvifte. Downlights. Spisestuedelen er meget lysrik da det kommer inn mye dagslys i fra hovedterrassen og fra de laterale vinduene.

Innenfor denne har man stuedelen som per i dag innredet med naturlig separert kontorplass (med direkte inngang til vaskerommet) og en romslig sofakrok i grått med TV-seksjon integrert i en bokhylleløsning. Direkte utgang til den overdekte terrassedelen som ligger mot øst. Lyssjakter i taket. Takvifte. God ventilasjon.


Kjelleren har blitt oppdelt i diverse rom etter selgers behov:

Her har det blitt lagd et soverom med vinduer som får lys og lufting gjennom to sjakter i fra terrassen over. Rommet er dog ikke godkjent som soverom og er ei heller registrert som dette, men dette har vært dets faktiske bruksområde. Rommet er innredet med en stor dobbeltseng, glassbord, kombiskap og kommode. Vindusløsning over døren med regulerbare lameller.

Ved siden av ligger et komplett bad med dusjhjørne og moderne baderomsmøbel med speil over.

Stor plass i trappeoppgangen for ekstra lagringsplass.

Rett før garasjen ligger det nok et rom som er anvendet som lager. Her er det satt inn skap langs hele langveggen og ellers kommode-og hylleløsninger.

I garasjen er det plass til to biler og det er dessuten mye ekstra lagringsplass. Automatisk garasjedør. Til høyre når man kjører inn i garasjen, har eier fått lagd et ekstra romslig kontor og innenfor dette er det nok et rom for lagring hvor varmtvannstank etc er plassert. Air condition i kontordelen.


Husets planløsning er tilpasset tidligere/aktuell eier og det er diverse forskjeller i forhold til hvordan huset opprinnelig ble registrert i skjøtet. Mer informasjon kan fås hos megler.


Boligen selges delvis møblert. Inventarliste vil bli vedheftet reservasjonskontrakten.


Ingen fellesutgifter.
 

Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 4
Bad: 2
Toalett: 1
M2 Tomt: 202
M2 konstruert: 154
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Nei
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design